Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μια MB36 στα 38-39 με εναν ωραιο συγκετροτηρα και κανα σκαγιο καλο θα ηταν οτι επρεπε για τη χρηση που θελεις......;)

Φανταζομαι εννοεις τα 3ιντσα... Καπως ετσι το εχω σκεφτει αλλα με 37 γρ σκαγια...

Φιλος τι να κανουμε ο sky faii ειναι σταθερη αξια στους στοχους ο πουστης ειναι παντα κεντρο..hair...αν δεν του τρεμει λιγουλακι το χερι.yelling.
Γρηγορη τον νοικιαζεις για μερικες ωρες??? .yelling..yelling.Καμια δεκαρια δοκιμουλες θα κανει κ θα ξαναεπιστρεψει στο νησι... .sarcastic.Αμα εχει μαθει με σενα, οι δικες μου δοκιμες θα ειναι παιχνιδακι... .buy. Παλια ειχα κ τον Αντωνακο, δοκιμαζαμε κανενα φυσιγγι, τωρα με τη Beretta που πηρε με τις βιδουλες κ τα σωληνακια φοβαμαι μην πεταχτει τιποτα απο πουθενα... .buy buy..sarcastic.

Οπως θυμαμαι την πρωτη τουφεκια φυσιγγιου με βρωμαελυρο σε τενεκε, ετσι θυμαμαι κ το πρωτο παπι που πηρα με τετοιο φυσιγγι σε μια τουφεκια απελπισιας μετα τα 55 μετρα πισοκωλα στο πουλι, το οποιο ηταν σαρσελι, με την Μ2 και ενα Carlson LM με σκαγια ν4... Το παπι εκανε λες κ βαρεσε μετωπικη με τοιχο, με 4 σκαγια να το εχουν διαπερασει... Ο συγκυνηγος μου ετσι οπως φωναζε "τι εκανες εκει ρε μαλακα" μας ακουσε ολος ο καμπος...
Απο εκει κ περα ακολουθησαν κ αλλες πολυ ωραιες κ πολυ μακρινες τουφεκιες με αυτο το μπαφερ αν κ για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δουλεψει σε πολλες συνταγες... Η συνταγη που το χρησιμοποιω κ αποδιδει τελεια χωρις παγους ειναι η M92S-Cheditte T4-cx2000-2,10-37 gr σκαγια + 1-1,5 γρ βρωμαλευρο- Ζ2Μ15-57,7mm
Μην τον ακουτε αυτα μου ελεγε και εμενα για να παρω το βριλευ το LM που ειχε !.sarcastic..sarcastic.

Φανταζομαι εννοεις τα 3ιντσα... Καπως ετσι το εχω σκεφτει αλλα με 37 γρ σκαγια...

Γρηγορη τον νοικιαζεις για μερικες ωρες??? .yelling..yelling.Καμια δεκαρια δοκιμουλες θα κανει κ θα ξαναεπιστρεψει στο νησι... .sarcastic.Αμα εχει μαθει με σενα, οι δικες μου δοκιμες θα ειναι παιχνιδακι... .buy. Παλια ειχα κ τον Αντωνακο, δοκιμαζαμε κανενα φυσιγγι, τωρα με τη Beretta που πηρε με τις βιδουλες κ τα σωληνακια φοβαμαι μην πεταχτει τιποτα απο πουθενα... .buy buy..sarcastic.
EΛΙΨΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!.sex hard.

Εγω Τασο οσες φορες εχω προσπαθησει να φτιαξω κανενα διασπορας, στα 20 μετρα που το δοκιμαζω πηγαινει μπαλα... Αν δεν τα ειχα γεμισει ο ιδιος θα ελεγα οτι δεν εχουν κυαθιο διασπορας μεσα... .hair.
Εδώ βλέπουμε ότι τα φυσίγγια του εμπορίου νικανε καμιά φορά την ιδιογομωση...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
.shake..shake hands.

Γιατί buffer από άλευρο αποκλειστικά βρώμης κι όχι ας πούμε από ένα κοινό αλεύρι; Τι το ιδιαίτερο έχει η βρώμη που κάνει πιο αποδοτικό ένα φυσίγγιο;

Γειά σου ρε Μπαλώκα μάστορα με τα ανεμούρια σου που διασπείρουν τον τρόπο σε ότι πετάει και έχει πράσινη κεφάλα!!! .yelling.
ΝΙΚΟ θα ηθελα σε παρακαλω αλευρο βρομης χωρις γλουτενη γιατη ειμαι ελεργηκος.

Παλια ειχα κ τον Αντωνακο, δοκιμαζαμε κανενα φυσιγγι, τωρα με τη Beretta που πηρε με τις βιδουλες κ τα σωληνακια φοβαμαι μην πεταχτει τιποτα απο πουθενα... .buy buy..sarcastic.
.freezing cold..freezing cold..freezing cold.

Σημερα βρηκα ευκαιρια και διαβασα τα Κυν.Νεα.
Εχει ενα αρθρο για την στηλη τω σκαγιων σε μια καννη. Ποσο μηκος εχσι και τι παιζει ρολο συμφωνα με καποια πειραματα που εγιναν απο 2 αμερικανους.
Απ οτι λενε και καταλαβα δεν παιζει ρολο ουτε ο αυλος.του οπλου ουτε το ειδος του φυσιγγιου αλλα η στενωση και το μηκος του τσοκ και την σκληροτητα των σκαγιων.
Γραφει πχ οτι ... ενδεχεται να πιστευει ο μεσος κυνηγος , η στηλη των σκαγιων δεν επιμεικυνεται οσο στενευει το ανοιγμα της κανης(τσοκ) αλλα κονταινει...
Και καταλληγει οτι το μηκος της ατρακτου επηρεαζει ασημαντα την αποτελεσματικοτητα της βολης.
Αν καποιος το διαβασε ολοκληρο και μια και ασχολειστε με μηκοι και ταχυτητες εξηγηστε και σε μας τους λοιπους τι θελουν να πουν οι ποιητες και αν οντως ειναι ετσι.

Status
Not open for further replies.
Back