Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε διάβασα με προσοχή όλα όσα μου έγραψες μέχρι τώρα. Οπως ξέρεις όμως άλλο να τα ακούς και άλλο να τα εφαρμόζεις. Γι' αυτό ανέβασα τις φωτογραφίες γνωρίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για να ακούσω γνώμες και τι πάει λάθος έχοντας ως βάση ακριβώς αυτές τις φωτογραφίες.

Σου είχα πει εξαρχής να πάρεις τηλέφωνο τον Σάββα και να τον ρωτήσεις τι τιμή θα σου έκανε για την νέα EVO και προφανώς ή δεν τον πήρες ή σου φάνηκε ακριβότερη από τη Gaep! Σου είχα πει να πάρεις τον απόλυτο καλυκοκόφτη και δεν με άκουσες και τώρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τα κλεισίματα και είναι λογικότατα διότι δεν παραμετροποιείς τα setup σου! Σου είπα να διαβάσεις το Ε/Α/Ε και είπες ότι το διάβασες και δεν είδα να έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά!

Εμένα προσωπικά δεν μου στέρησες λεφτά από τη τσέπη μου, αλλά με αυτό που έκανες έδωσες απλά λεφτά σε λάθος άτομα που και δεν θα σε υποστηρίξουνε αλλά και δεν πρόκειται ούτε να κάνεις και τη δουλειά σου και η απόδειξη είναι απλή: τα στάδια της Gaep είναι αντιγραφές της Omv και το τρίτο στάδιο της Omv τους το είχα στείλει εγώ ως σχέδιο και επίσης δοκίμασαν να αντιγράψουν τα Cortini που και ακριβότερα είναι αλλά και καλύτερα είναι και μάλιστα η Cortini είναι η μόνη Ιταλική εταιρεία που έχει Τρίτο Στάδιο που μαγκώνει και αυτό είναι αποτέλεσμα δικού μου σχεδίου και μιας ολοκληρωμένης σειράς από πρωτότυπα που έγιναν ακριβώς για να σπάσουμε τα τότε δεδομένα της αγοράς!

Άμα σου στραβορελιάζει τα φυσίγγια, απλά είναι πρόβλημα μηχανής και άμα δεν στα στραβορελιάζει αλλά σου βγαίνουν στραβά το ίδιο, τότε είναι επίσης πρόβλημα μηχανής στα στάδια και στο εγγυώμαι εγώ προσωπικά ότι όλες οι μηχανές μονού οδηγού θα στραβοπατάνε ότι και να γίνει και ο μόνος που έβαλε διπλούς οδηγούς για να εξαλήψει αυτό το πρόβλημα είμουνα εγώ και όταν πριν από χρόνια τους το είπα με διώξανε από τα Ιταλικά φόρουμ!

Και για του λόγου το αληθές, σε αυτή την παρουσίαση OMV SIMPLY MODDED - 12/03/2013 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/omv-simply-modded-485.php γράφω καθαρά ότι Σημείωση Ν.2: Ο βαθμός ρελιάσματος σε δέκατα ή σε εκατοστά του χιλιοστού, θα εξαρτηθεί μόνον από την σωστή ρύθμιση και μόνον από την ικανότητα του χειριστή να το επιτύχει! και αυτό σημαίνει ότι η μηχανή δεν μπορεί να πιάσει την ακρίβεια που πιάνουν οι μηχανές μονού σταδίου στο ρέλιασμα!!! Το τρίτο στάδιο που μπήκε επάνω στη μηχανή ήτανε σχέδιο δικό μου και αυτό έπειτα το πήρανε και άλλοι και το αντιγράψανε και έδωσα επείτηδες το τρίτο στάδιο της Colvini που γνώριζα ότι δεν δούλευε σωστά και εξίσου επείτηδες έδωσα στην Cortini και στην Kylilis το απλό τρίτο στάδιο που δουλεύει σωστά και το τρίτο στάδιο που μαγκώνει και είναι το μοναδικό στο είδος του!!!

Ορίστε και οι αποδείξεις επί τούτου:
1. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ - 10/03/2015 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/o-nikolas-kai-to-trito-stadio-1154.php
2. http://www.idiogomosi.com/pages/tecnic.php

tritostadio15protonews.jpg

Σου είχα πει εξαρχής να πάρεις τηλέφωνο τον Σάββα και να τον ρωτήσεις τι τιμή θα σου έκανε για την νέα EVO και προφανώς ή δεν τον πήρες ή σου φάνηκε ακριβότερη από τη Gaep! Σου είχα πει να πάρεις τον απόλυτο καλυκοκόφτη και δεν με άκουσες και τώρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τα κλεισίματα και είναι λογικότατα διότι δεν παραμετροποιείς τα setup σου! Σου είπα να διαβάσεις το Ε/Α/Ε και είπες ότι το διάβασες και δεν είδα να έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά!

Εμένα προσωπικά δεν μου στέρησες λεφτά από τη τσέπη μου, αλλά με αυτό που έκανες έδωσες απλά λεφτά σε λάθος άτομα που και δεν θα σε υποστηρίξουνε αλλά και δεν πρόκειται ούτε να κάνεις και τη δουλειά σου και η απόδειξη είναι απλή: τα στάδια της Gaep είναι αντιγραφές της Omv και το τρίτο στάδιο της Omv τους το είχα στείλει εγώ ως σχέδιο και επίσης δοκίμασαν να αντιγράψουν τα Cortini που και ακριβότερα είναι αλλά και καλύτερα είναι και μάλιστα η Cortini είναι η μόνη Ιταλική εταιρεία που έχει Τρίτο Στάδιο που μαγκώνει και αυτό είναι αποτέλεσμα δικού μου σχεδίου και μιας ολοκληρωμένης σειράς από πρωτότυπα που έγιναν ακριβώς για να σπάσουμε τα τότε δεδομένα της αγοράς!

Άμα σου στραβορελιάζει τα φυσίγγια, απλά είναι πρόβλημα μηχανής και άμα δεν στα στραβορελιάζει αλλά σου βγαίνουν στραβά το ίδιο, τότε είναι επίσης πρόβλημα μηχανής στα στάδια και στο εγγυώμαι εγώ προσωπικά ότι όλες οι μηχανές μονού οδηγού θα στραβοπατάνε ότι και να γίνει και ο μόνος που έβαλε διπλούς οδηγούς για να εξαλήψει αυτό το πρόβλημα είμουνα εγώ και όταν πριν από χρόνια τους το είπα με διώξανε από τα Ιταλικά φόρουμ!

Και για του λόγου το αληθές, σε αυτή την παρουσίαση OMV SIMPLY MODDED - 12/03/2013 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/omv-simply-modded-485.php γράφω καθαρά ότι Σημείωση Ν.2: Ο βαθμός ρελιάσματος σε δέκατα ή σε εκατοστά του χιλιοστού, θα εξαρτηθεί μόνον από την σωστή ρύθμιση και μόνον από την ικανότητα του χειριστή να το επιτύχει! και αυτό σημαίνει ότι η μηχανή δεν μπορεί να πιάσει την ακρίβεια που πιάνουν οι μηχανές μονού σταδίου στο ρέλιασμα!!! Το τρίτο στάδιο που μπήκε επάνω στη μηχανή ήτανε σχέδιο δικό μου και αυτό έπειτα το πήρανε και άλλοι και το αντιγράψανε και έδωσα επείτηδες το τρίτο στάδιο της Colvini που γνώριζα ότι δεν δούλευε σωστά και εξίσου επείτηδες έδωσα στην Cortini και στην Kylilis το απλό τρίτο στάδιο που δουλεύει σωστά και το τρίτο στάδιο που μαγκώνει και είναι το μοναδικό στο είδος του!!!

Ορίστε και οι αποδείξεις επί τούτου:
1. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ - 10/03/2015 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/o-nikolas-kai-to-trito-stadio-1154.php
2. http://www.idiogomosi.com/pages/tecnic.php

tritostadio15protonews.jpg
Φίλε πράγματι έπιασα άλλη μηχανή από αυτή που μου είπες. Ισως έκανα λάθος. Τις στήλες του idiogomosi τις διάβασα και τις ξαναδιαβάζω κάθε φορά που συναντώ μια δυσκολία. Είναι αλήθεια πως δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που διάβασα για τον απλό λόγο πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου στο παρελθον με το θέμα και όταν τα διάβαζα δεν είχα ακόμη την μηχανή για να εφαρμόζω όσα διαβάζα. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω με την μηχανή που πήρα και θα συνεχίσω να ακούω συμβουλές και να διαβάζω. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου μέχρι τώρα. Αν συνεχίσεις να τις δίνεις εννοείται θα τις ακούω με προσοχή.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους ειδήμονες του συγκεκριμένου θέματος να δείχνουν την δέουσα ψυχραιμία και να προσπαθούν όσο μπορούν να βοηθούν επί της ουσίας όταν κάποιος ζητάει βοήθεια. Ξέρω ότι είναι περίεργο, κουραστικό και εκνευριστικό να δίνει κάποιος οδηγίες, να μην εισακούγεται και στο καπάκι να καλείται να ξαναπεί κάποια πράγματα. Το ξέρω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα αλλά ας προσπαθήσουμε να δίνουμε ξανά την βοήθεια μας, όπου αυτή μας ζητείται, ειδικά αν γίνεται με ωραίο τρόπο, φωτογραφίες, παρουσιάσεις κτλ.
Ευχαριστώ.

Φίλε πράγματι έπιασα άλλη μηχανή από αυτή που μου είπες. Ισως έκανα λάθος. Τις στήλες του idiogomosi τις διάβασα και τις ξαναδιαβάζω κάθε φορά που συναντώ μια δυσκολία. Είναι αλήθεια πως δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που διάβασα για τον απλό λόγο πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου στο παρελθον με το θέμα και όταν τα διάβαζα δεν είχα ακόμη την μηχανή για να εφαρμόζω όσα διαβάζα. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω με την μηχανή που πήρα και θα συνεχίσω να ακούω συμβουλές και να διαβάζω. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου μέχρι τώρα. Αν συνεχίσεις να τις δίνεις εννοείται θα τις ακούω με προσοχή.

Το θέμα δεν είναι Αντώνη εάν εγώ συνεχίσω να σε συμβουλεύω ή όχι, αλλά το ότι εσύ με την επιλογή σου δεν θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου http://www.idiogomosi.com/pages/idiogomosi-eae.php και όσο και να προσπαθείς δεν θα μπορείς να βγάλεις αποτέλεσμα!!! Και έστω ότι παίρνεις τον απόλυτο καλυκοκόφτη και έστω ότι τριμάρεις τους κάλυκες στα 68,50 χιλιοστά http://www.idiogomosi.com/pages/posts/ta-nea-setup-ton-68.50-57.00-74.50-63.00-chiliosta-655.php και έστω ότι ξεκινάς από τα βασικά πράγματα...πως λοιπόν θα κλείσεις σωστά όταν δεν έχεις τις σωστές γεωμετρίες και τα σωστά προφίλ σταδίων; Εδώ λέει καθαρά για την τρύπα ή όχι http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-ano-ton-12-chilioston-619.php - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-sta-13-me-14-chiliosta-620.php - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-ano-ton-14-chilioston-621.php

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους ειδήμονες του συγκεκριμένου θέματος να δείχνουν την δέουσα ψυχραιμία και να προσπαθούν όσο μπορούν να βοηθούν επί της ουσίας όταν κάποιος ζητάει βοήθεια. Ξέρω ότι είναι περίεργο, κουραστικό και εκνευριστικό να δίνει κάποιος οδηγίες, να μην εισακούγεται και στο καπάκι να καλείται να ξαναπεί κάποια πράγματα. Το ξέρω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα αλλά ας προσπαθήσουμε να δίνουμε ξανά την βοήθεια μας, όπου αυτή μας ζητείται, ειδικά αν γίνεται με ωραίο τρόπο, φωτογραφίες, παρουσιάσεις κτλ.
Ευχαριστώ.

Κανείς δεν χάνει την ψυχραιμία του Γιώργο, απλά όσο και να προσπαθεί ο Αντώνης...δεν πρόκειται να βγάλει άκρη και αυτό είναι το μόνο δεδομένο πράγμα και ακριβώς επί της ουσίας όπως αναφέρεις και φώτο έβαλα και λινκ έβαλα και απόλα έβαλα...αλλά όπως βλέπεις και εσύ...τα πράγματα είναι προφανέστατα... ;)

Το θέμα δεν είναι Αντώνη εάν εγώ συνεχίσω να σε συμβουλεύω ή όχι, αλλά το ότι εσύ με την επιλογή σου δεν θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου http://www.idiogomosi.com/pages/idiogomosi-eae.php και όσο και να προσπαθείς δεν θα μπορείς να βγάλεις αποτέλεσμα!!! Και έστω ότι παίρνεις τον απόλυτο καλυκοκόφτη και έστω ότι τριμάρεις τους κάλυκες στα 68,50 χιλιοστά http://www.idiogomosi.com/pages/posts/ta-nea-setup-ton-68.50-57.00-74.50-63.00-chiliosta-655.php και έστω ότι ξεκινάς από τα βασικά πράγματα...πως λοιπόν θα κλείσεις σωστά όταν δεν έχεις τις σωστές γεωμετρίες και τα σωστά προφίλ σταδίων; Εδώ λέει καθαρά για την τρύπα ή όχι http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-ano-ton-12-chilioston-619.php - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-sta-13-me-14-chiliosta-620.php - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/asteroeides-kleisimo-ano-ton-14-chilioston-621.php

Κανείς δεν χάνει την ψυχραιμία του Γιώργο, απλά όσο και να προσπαθεί ο Αντώνης...δεν πρόκειται να βγάλει άκρη και αυτό είναι το μόνο δεδομένο πράγμα και ακριβώς επί της ουσίας όπως αναφέρεις και φώτο έβαλα και λινκ έβαλα και απόλα έβαλα...αλλά όπως βλέπεις και εσύ...τα πράγματα είναι προφανέστατα... ;)

Φίλε δηλαδή τι εισηγήσε τώρα? Να πετάξω την μηχανή και να τα παρατήσω πριν καν αρχίσω? Βρίσκεις αδύνατον δηλαδή να κλείσω τουλάχιστον αξιοπρεπώς φυσίγγια με την εν λόγω μηχανή? Το τέλειο προφανώς δεν το αναμένω απο την αρχή...

Φιλε αντονη ειμαι τησ γνωμησ να αφήσεισ τωρα τα πολλα σταδια κατεβασε το μαχερακι σου και κανε χαραγμα και ρελιασμα.βγαλε αξιοπρεπεστατα φυσηγγακια και μετα πασ στα πολλα σταδια.ειναι δύσκολο να πασ απο το δημοτικο στο πανεπιστήμιο.καλα γιομησματα φιλε..εγω εχω την gaep που περνει μαχερακι/2σταδιο/ρελιασμα.αλλα κανο μονο το χαραγμα και ρελιασμα και ειμαι παραααα πολυ ευχαριστημενοσ

Φίλε δηλαδή τι εισηγήσε τώρα? Να πετάξω την μηχανή και να τα παρατήσω πριν καν αρχίσω? Βρίσκεις αδύνατον δηλαδή να κλείσω τουλάχιστον αξιοπρεπώς φυσίγγια με την εν λόγω μηχανή? Το τέλειο προφανώς δεν το αναμένω απο την αρχή...
Ξανατονηζω για όλα φταίει το ρηθμησμα

Επειδή δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου ή να παραφράζουν άλλοι τα λόγια μου όπως ενδεχομένως και να τους συμφέρει, εισηγούμαι να ξαναδιαβάσεις ακόμη πολλές φορές τι σου έχω γράψει εδώ και αρκετές σελίδες...μέχρι να καταλάβεις τι ακριβώς σου έχω γράψει και εάν δεν είσαι τόσο έξυπνός ώστε να καταλάβεις ότι δεν στην είπα και ότι δεν στην λέω, αλλά εκοίταξα μονάχα να σε γλυτώσω από το να χαλάσεις άσκοπα τα λεφτά σου και το χρόνο σου, όπως και έπραξες και όπως συνεχίζεις να πράττεις, καλό είναι να αράξεις στα χιλιοστά που επέλεξες και μάθε να κλείνεις ακριβώς στα μειωμένα χιλιοστά που επέλεξες...διότι και να θέλεις για παραπάνω απλά δεν μπορείς...τόσο απλά!!!

Ο Βενετάτος κάτι σου έγραψε εκεί παραπάνω και εσύ ούτε το είδες... ;)

Κάτσε βρε Νίκο για να καταλάβω. Κάποτε πριν κάποια χρόνια, σε έβλεπα που διαφήμιζες τις Gaep. Για τον α ή β λόγο, τώρα παρουσιάζεις κάποια άλλα μηχανήματα και καλά κάνεις. Πήγε ένας άνθρωπος και αγόρασε μια μηχανή Gaep και θες να μου πεις ότι η Gaep στραβορελιάζει τα φυσίγγια; Εδώ υπάρχει κόσμος που ρελιάζει ακόμα στο χέρι και φτιάχνει μια χαρά φυσίγγια και δεν μπορείτε να καθοδηγήσετε τον χριστιανό με την Gaep, να διορθώσει κάποιο λάθος που κάνει προφανώς; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.

Αντώνη υπομονή και επιμονή. Πάρε απόφαση ότι θα χαλάσεις κάμποσους κάλυκες μέχρι να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθε την μηχανή σου, ξεψάχνισε το site της εταιρίας, μάθε τι ακριβώς κάνει το κάθε στάδιο και πως ρυθμίζεται. Μην απογοητεύεσαι, από τα ελάχιστα που ξέρω, το κάθε στάδιο κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, αν το απαιτούμενο ύψος του κάθε σταδίου δεν είναι αυτό που απαιτεί η συνταγή σου, το φυσίγγι θα βγει λάθος. Σου ξαναλέω, ψάξε στο youtube να βρεις πως γίνονται οι ρυθμίσεις του κάθε σταδίου και θα την βρεις την άκρη πολύ σύντομα.

Αντώνη υπομονή και επιμονή. Πάρε απόφαση ότι θα χαλάσεις κάμποσους κάλυκες μέχρι να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθε την μηχανή σου, ξεψάχνισε το site της εταιρίας, μάθε τι ακριβώς κάνει το κάθε στάδιο και πως ρυθμίζεται. Μην απογοητεύεσαι, από τα ελάχιστα που ξέρω, το κάθε στάδιο κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, αν το απαιτούμενο ύψος του κάθε σταδίου δεν είναι αυτό που απαιτεί η συνταγή σου, το φυσίγγι θα βγει λάθος. Σου ξαναλέω, ψάξε στο youtube να βρεις πως γίνονται οι ρυθμίσεις του κάθε σταδίου και θα την βρεις την άκρη πολύ σύντομα.
Αυτό ακριβώς θα κάνω φίλε. Έτσι και αλλιώς δεν περίμενα θαύματα από την αρχή. Άλλωστε το πιο σημαντικό είναι να απολαύσεις τη διαδικασία. Όρεξη πολλή δόξα το Θεό .well done.

Αυτό ακριβώς θα κάνω φίλε. Έτσι και αλλιώς δεν περίμενα θαύματα από την αρχή. Άλλωστε το πιο σημαντικό είναι να απολαύσεις τη διαδικασία. Όρεξη πολλή δόξα το Θεό .well done.
Να είσαι σίγουρος πως αν είχα την μηχανή σου, μόνο με την εικόνα των φυσιγγίων που έβαλες φωτογραφία θα μπορούσα να σου πω τι να ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς μάλλον πρέπει να το βρεις μόνος σου, λογικά δεν είναι καμιά επιστήμη.

Κάτσε βρε Νίκο για να καταλάβω. Κάποτε πριν κάποια χρόνια, σε έβλεπα που διαφήμιζες τις Gaep. Για τον α ή β λόγο, τώρα παρουσιάζεις κάποια άλλα μηχανήματα και καλά κάνεις. Πήγε ένας άνθρωπος και αγόρασε μια μηχανή Gaep και θες να μου πεις ότι η Gaep στραβορελιάζει τα φυσίγγια; Εδώ υπάρχει κόσμος που ρελιάζει ακόμα στο χέρι και φτιάχνει μια χαρά φυσίγγια και δεν μπορείτε να καθοδηγήσετε τον χριστιανό με την Gaep, να διορθώσει κάποιο λάθος που κάνει προφανώς; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.

Γιώργο, από ότι θυμάμαι γνωριστήκαμε το 2009 στο μοναδικό τότε φόρουμ και εάν θυμάσαι καλά στο τόπικ με τις κάμερες μου είχες πει το περίμενα ότι θα το τσεκάρεις και αυτό και επίσης μου είχες πει άσε και τίποτα να πέσει κάτω! Εσύ βέβαια μπορεί να μην το θυμάσαι αλλά όπως βλέπεις εγώ θυμάμαι σχεδόν πάντα όσα πράγματα δεν θα έπρεπε να θυμάμαι... ;)

Στο θέμα της Gaep έγω γράψει αναλυτικά πάρα πολλά πράγματα σε μια σειρά αρθρών, όπως ακριβώς έγραψα και για όλες τις άλλες εταιρείες του χώρου και όλα τα άρθρα είναι εδώ http://www.idiogomosi.com/pages/tecnic.php και τότε που την διαφήμιζα, διότι δεν την διαφήμιζα όπως πολλοί νόμιζαν, αλλά παρουσίαζα την δική μου μηχανή ως "ανεπίσημος" beta tester και μάλιστα είχα εισηγηθεί και μια σειρά από βελτιώσεις και δεν εισακούστηκα σε κρίσιμα θέματα και η τότε χρονολογική περίοδος ήτανε ακριβώς όταν έκανε η Cortini μόλις εκείνα τα 2.100 € στον επίσημο Έλληνα αντιπρόσωπο και ανεπισήμως πωλούνταν εξίσου προς 1.750 μέσω παρααγοράς και η τότε η Gaep έκανε το αστρονομικό ποσό των μολις 750 € μαζί με τα μεταφορικά!!! ;)

Το ότι εσύ δέχεσαι κάτι ή όχι, δεν έχει σημασία, διότι σημασία έχει το ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΡΙΟ και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορείς να υπερβείς και εγώ προσωπικά τυγχάνει να είμαι άριστος γνώστης της Εφαρμοσμένης Μηχανικής Ακριβείας και το έχω αποδείξει πολλάκις και ποικοιλοτρόπος, άρα όταν προανέφερα ότι όλες οι μηχανές μονού οδηγού είναι καταδικασμένες να χάσουν τα κέντρα....αυτό είναι δεδομένο λόγο των μηχανικών ανοχών και λόγο του σχεδιασμού τους και σε αυτή την κατηγορία είναι όλες οι Ιταλικές μηχανές και εδώ αναφέρω ότι για να κάνουν μηχανή πραγματικά διπλού οδηγού...απλά θα πρέπει να αγοράσουν την πατέντα από εμένα...διότι την έχω δηλώσει από το 2012 στο UIBM ώστε να τους κλείσω την αγορά ;)

Και επαναλαμβάνω, διότι ούτε εσύ Γιώργο δεν κατάλαβες αυτό που έχω γράψει του Αντώνη σε πολλά ποστ και επίσης ο Αντώνης δεν εκατάλαβε αυτό που του έγραψε ο Βενετάτος παραπάνω: πρέπει να αγοράσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΥΚΟΚΟΦΤΗ και να κόψει τους κάλυκες όλους ίδιους στα 68.50 χιλιοστά ακριβώς!!!

Τι παραπάνω να του πούμε δηλαδή; Αλλά κάτσε να δεις τι θα γράψω και του Σαράντου ώστε να μην νομίζεις ότι λέω αερολογίες... ;)

Όσο και να ψάξει Γιώργο, όπως είπα και παραπάνω, η εταιρείες αυτές δεν παρέχουν κανενός είδους τεχνική υποστήριξη, πλήν της Cortini που εκεί έχω αναλάβει εγώ προσωπικά και επίσης η μόνη λύση είναι να καταλάβει ο Αντώνης αυτά που έχουν καταλάβει όλοι οι Πολυσταδιακοί και όλοι οι Πεντασταδιακοί ιδιογομωτές και είναι ακριβώς αυτά που εγώ προσωπικά έχω γράψει και που έχω δώσει το λινκ πολλές φορές και όπου προφανώς κανείς δεν εστίασε εκεί την προσοχή του μέχρι τώρα ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/allilepidrasi-polystadiakon-axesoyar-821.php ;)

Και εγώ έτσι νόμιζα Αντώνη το 2009 που άρχησα...μέχρι που ξεπουπούλιασα κάμποσες φορές και έπειτα κατάλαβα ότι προέχει το θήραμα και έπειτα η διαδικασία!!! ;)

Να είσαι σίγουρος πως αν είχα την μηχανή σου, μόνο με την εικόνα των φυσιγγίων που έβαλες φωτογραφία θα μπορούσα να σου πω τι να ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς μάλλον πρέπει να το βρεις μόνος σου, λογικά δεν είναι καμιά επιστήμη.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΥΚΟΚΟΦΤΗΣ + ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/allilepidrasi-polystadiakon-axesoyar-821.php ;)

Και εμενα στην απλη μηχανη του Λαναρα μου τα εβγαζε στραβα,το κολπο ειναι να γυριζεις το καλυκα σε διαφορες θεσεις οταν ρελιαζεις.και να μη τον ρελιασεις απ ευθειας δινοντας το τελικο υψος...το αποτελεσμα αριστο και στην εμφανισει αλλα και στη πραξη ειναι απολυτα ευχαριστημενος με τη μηχανουλα αυτη.

Αυτό Σαράντο ήτανε το πάγιο πρόβλημα Cal.20 που το μαχαιράκι των μόλις 116 ευρώ με τιμές Siarm το 2011 χάραζε τους κάλυκες με τέτοιο τρόπο ώστε οι μισές πτυχές να είναι πιο βαθειές και οι άλλες μισές πτυχές να είναι λιγότερο βαθειές και όταν ζήτησα RMA για λογαριασμό του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ η Ιταλική εταιρεία Cortini αναγνώρισε το πρόβλημα γεωμετρίας και άλλαξε στην εγγύηση τα μαχαιράκια Cal.20 και Cal.12 και εγώ το ανέφερα στο άρθρο ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - 15/07/2013 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/idiogomotikes-apokalypseis-498.php όπως επίσης ανέφερα πολλά άλλα προβλήματα για άλλες Ιταλικές εταιρείες και για να μην νομίζετε ότι εμείς δεν κάναμε λάθη και είμασταν αλάνθαστοι, απλά και εμείς κάναμε λάθη, απλά δεν τα αφήναμε να βγούνε στην παραγωγή και τα περιορίζαμε στα πρωτότυπα ή στα Pre-Production sample ;)

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΦΕΙΩΝ - 10/08/2013 - http://www.idiogomosi.com/pages/posts/diakymanseis-kentrarismatos-strofeion-501.php

Τώρα μάλιστα, τον βοηθάς ουσιαστικά, του προτείνεις να πάρει τον καλυκοκοφτη. Sorry, που δεν το είχα δει.
Όλα τα υπόλοιπα σεντόνια βρε Νίκο δεν χρειάζονται , εννοείται πως είσαι αυθεντία στην μηχανική.
ΥΓ. Το τι δεν θα έπρεπε να θυμάσαι δεν το πολυκατάλαβα πάντως, αλλά μην μου το εξηγήσεις :)

Last edited by a moderator:
Κοψε στα 68.5 ολους τους καλυκες σου,εγω θα επερνα μια 100 διαφορετικου χρωματος απο τους διαφανες,καλυτερο πλαστικο.γεμισε 50 φυσιγγια με αλλο συγκετροτηρα ωστε να εχεις 12χιλ ελευθερου χωρου και ξεκινα παλι απο την αρχη σιγα σιγα...ξεκινα απο χαραγμα.αποτι ειδα θελη λιγο ποιο κατω το κωνικο σου και κατεβασε λιγο το τριτο σταδιο.....α οταν ξεκινησα να κλεινω στα 13-14 σε 3ιτσα χαλασα πανω απο 25 φυσιγγια και μαλιστα δεν μπορουσα να τα κοψω για να παρω τουλαχιστον τα υλικα:(

Status
Not open for further replies.
Back