Καλη αρχή με κοντρα δόση τα εχεισ δοκιμασηΤα νέα μου φυσίγγια για τον λαγό, με τις οδηγίες και τις ευλογίες των κύριων της ιδιογόμωσης και του κυνηγιού.
Άρη, Γιάννη, Μύρο.
![]()
33γρ psb2
Καλη αρχή με κοντρα δόση τα εχεισ δοκιμασηΤα νέα μου φυσίγγια για τον λαγό, με τις οδηγίες και τις ευλογίες των κύριων της ιδιογόμωσης και του κυνηγιού.
Άρη, Γιάννη, Μύρο.
![]()
33γρ psb2
Πραβω καλη συνέχεια στον κόσμο τησ ιδιογομωσησ .shake.Ναι Ηλία
Μαγεία, ξεκίναAN ειχα τα λεφτα τον χωρο και τον χρονο ανετα αρχιζα και εγω...
Ερώτηση:
Τι διαφορά υπάρχει σε ένα φυσίγγι με 8* κλείσιμο και σε ένα με 6* σε ταχύτητα και μπάρ με όλα τα άλλα ακριβώς ίδια;;;;
Έχει μετρηθεί από κάποιον;;
Φιλε λεφτα πολλα δεν θελει..μερακι μονο και με λιγα και καλα πραγματα κανεις φυσιγγαρες..σιγα σιγα μπορεις αργοτερα να παρεις και κατι καλυτερο..ετσι ξςκινησαμε ολοι μαςAN ειχα τα λεφτα τον χωρο και τον χρονο ανετα αρχιζα και εγω...
Fantomoutdoors.gr εχει λιγο πιο φθηνα υλικα απο τον κενταυρο ....βρισκεται στον πυργο και λεει ανω των 60 ευρω παραγγελεια δωρεαν μεταφορικα....γενικοτερα και σε φυσιγγια κυνηγιου βλεπω αρκετα χαμηλες τιμες στον πυργο σε σχεση με Αθήνα
Kαλησπερα φιλε. Δεν το εχω κανει . Αλλα γιατι να μην γινεται.Καλησπερα στην παρεα,νεος στο φορουμ και ευχαριστω για την αποδοχη.Να κανω και μια ερωτηση και εαν ξερει καποιος συναδελφος μου απανταει.Γινεται να στησω setup μεLB6 σε στρογγυλο ρελι?
Καλησπέρα φίλε μου. Το μόνο που ξέρω για αυτή την βυσμάτωση είναι ότι πρέπει να χαράζεις το ποτηράκι. Κατά τ' άλλα όπως λέει και ο Γιώργος παραπάνω δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο να μην γίνεται. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κόψεις τους κάλυκες όμως...Καλησπερα στην παρεα,νεος στο φορουμ και ευχαριστω για την αποδοχη.Να κανω και μια ερωτηση και εαν ξερει καποιος συναδελφος μου απανταει.Γινεται να στησω setup μεLB6 σε στρογγυλο ρελι?
Προσωπικά δεν έχω κάνει αυτή την βυσμάτωση καθόλου.λαθος δικομου δεν το εθεσα σωστα,ενοουσα εαν καποιος το εχει δοκιμασειστην πραξη, και παλι σορυ....
Τι ακριβως θελεις να κανεις;Καλησπερα στην παρεα,νεος στο φορουμ και ευχαριστω για την αποδοχη.Να κανω και μια ερωτηση και εαν ξερει καποιος συναδελφος μου απανταει.Γινεται να στησω setup μεLB6 σε στρογγυλο ρελι?
τι πιρητηδες γεμιζεις για την φασα?ΕΓΩ με LB6 το σετ απ που ριχνω ειναι Tekna 1,90 /686 /Lb6 me tapa apo az20cal. mesa ston lb6 /37gr no4+1gr aleyri.sta 58 xil.Η τεκνα λοτ του 2010.συνηθως το κυνηγι μου ειναι καρτερατο τσιχλα φασσα,οι τουφεκιες που ριχνω πολλες φορες ειναι 40συν ρελιαστρα εχω μονο στρογγυλο παλια,και θελω εκτος απο spark να δικιμασω καιlb6