Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα νέα μου φυσίγγια για τον λαγό, με τις οδηγίες και τις ευλογίες των κύριων της ιδιογόμωσης και του κυνηγιού.
Άρη, Γιάννη, Μύρο.
IMG_5839.jpg

33γρ psb2
Καλη αρχή με κοντρα δόση τα εχεισ δοκιμαση

AN ειχα τα λεφτα τον χωρο και τον χρονο ανετα αρχιζα και εγω...
Φιλε λεφτα πολλα δεν θελει..μερακι μονο και με λιγα και καλα πραγματα κανεις φυσιγγαρες..σιγα σιγα μπορεις αργοτερα να παρεις και κατι καλυτερο..ετσι ξςκινησαμε ολοι μας

Καλησπέρα στη παρέα. Μετά από πολλά πειράματα με την lee και πολλές πατέντες σε καινούργιους κάλυκες αλλά και τους ίδιους ξανά χρησιμοποιημένους δεν κατάφερα να πετύχω στρογγυλό κάλυκα στο κλείσιμο χωρίς κάποιες γωνίες οι οποίες δυσκολεύουν την τοποθέτηση του κάλυκα στην κάννη. Έτσι λοιπόν κατέληξα στην απόφαση να αγοράσω στροφείο. Και εδώ θέλω την γνώμη των συνάδελφων για τι στροφείο να αγοράσω ανάμεσα σε αυτά που κυκλοφορούν (Λαναρά, Ι2S και άλλα) για να κάνω καλά και αξιόπιστα φυσίγγια και οπτικά όπως είναι και τα εργοστασιακά. Οποιαδήποτε γνώμη και άποψη δεκτή. Και μια άλλη απορία. Ανάμεσα στα 2 στάδια της lee (χάραξη και κλείσιμο) το 3 στάδιο που δεν μαγκώνει θα βοηθούσε για ένα πιο όμορφο και πιο λειτουργικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το τριτο σταδιο θα σε βοηθησει μονο στο να εξαληψεις τις χαρακιες απο το μαχαιρακι στην στεφανη του ρελιου..οποτε για το οπτικο κομματι εισαι οκ..τωρα για στροφειο και με του λαναρα κανεις πολυ καλη δουλεια αλλα αν θες κατι καλο για μενα απο τα κορυφαια το cortini T2 και μετα το omv sp2

Fantomoutdoors.gr εχει λιγο πιο φθηνα υλικα απο τον κενταυρο ....βρισκεται στον πυργο και λεει ανω των 60 ευρω παραγγελεια δωρεαν μεταφορικα....γενικοτερα και σε φυσιγγια κυνηγιου βλεπω αρκετα χαμηλες τιμες στον πυργο σε σχεση με Αθήνα

Fantomoutdoors.gr εχει λιγο πιο φθηνα υλικα απο τον κενταυρο ....βρισκεται στον πυργο και λεει ανω των 60 ευρω παραγγελεια δωρεαν μεταφορικα....γενικοτερα και σε φυσιγγια κυνηγιου βλεπω αρκετα χαμηλες τιμες στον πυργο σε σχεση με Αθήνα

Καλησπερα στην παρεα,νεος στο φορουμ και ευχαριστω για την αποδοχη.Να κανω και μια ερωτηση και εαν ξερει καποιος συναδελφος μου απανταει.Γινεται να στησω setup μεLB6 σε στρογγυλο ρελι?

Καλησπερα στην παρεα,νεος στο φορουμ και ευχαριστω για την αποδοχη.Να κανω και μια ερωτηση και εαν ξερει καποιος συναδελφος μου απανταει.Γινεται να στησω setup μεLB6 σε στρογγυλο ρελι?
Kαλησπερα φιλε. Δεν το εχω κανει . Αλλα γιατι να μην γινεται.;)

Καλησπέρα φίλε μου. Το μόνο που ξέρω για αυτή την βυσμάτωση είναι ότι πρέπει να χαράζεις το ποτηράκι. Κατά τ' άλλα όπως λέει και ο Γιώργος παραπάνω δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο να μην γίνεται. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κόψεις τους κάλυκες όμως...

λαθος δικομου δεν το εθεσα σωστα,ενοουσα εαν καποιος το εχει δοκιμασειστην πραξη, και παλι σορυ....
Προσωπικά δεν έχω κάνει αυτή την βυσμάτωση καθόλου.
Με την ευκαιρία άρχοντα αν θες πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας συστηθείς :)

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-245

Τι ακριβως θελεις να κανεις;

συνηθως το κυνηγι μου ειναι καρτερατο τσιχλα φασσα,οι τουφεκιες που ριχνω πολλες φορες ειναι 40συν ρελιαστρα εχω μονο στρογγυλο παλια,και θελω εκτος απο spark να δικιμασω καιlb6
τι πιρητηδες γεμιζεις για την φασα?ΕΓΩ με LB6 το σετ απ που ριχνω ειναι Tekna 1,90 /686 /Lb6 me tapa apo az20cal. mesa ston lb6 /37gr no4+1gr aleyri.sta 58 xil.Η τεκνα λοτ του 2010.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back