Του gualandi έχω....άρα πάω σε 686 η λιγότερο πυρίτιδα.....?Ο διασπορεασ του gualandi ανεβάζει πιέσεις..του καρδαρα και του μαυροπουλου ειναι καλή αλλα θελουν κόψιμο τα πτερυγια ....δοκιμασε διαφορουσ για να δεισ ποιοσ σου κάνει
Του gualandi έχω....άρα πάω σε 686 η λιγότερο πυρίτιδα.....?Ο διασπορεασ του gualandi ανεβάζει πιέσεις..του καρδαρα και του μαυροπουλου ειναι καλή αλλα θελουν κόψιμο τα πτερυγια ....δοκιμασε διαφορουσ για να δεισ ποιοσ σου κάνει
Βαγγέλη,αφαίρεσε τα περιμετρικα πεταλα του .Του gualandi έχω....άρα πάω σε 686 η λιγότερο πυρίτιδα.....?
Δεν είναι απαραίτητο αυτο ρελιασε λιγο ποιο ψηλά.....ανάλογα τι στροφιο εχεισ τι ρελι κανει..Του gualandi έχω....άρα πάω σε 686 η λιγότερο πυρίτιδα.....?
Γεια σου Βίκτωρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις μία παρεμφερή συνταγή με mb32 στα 30 γρ. για ζεστό καιρό και με υγρασία. Ευχαριστώ.Προσωπικα θα δοκιμαζα την ΜΒ και για τις πιο ζεστες μερες του χρονου. Οχι την ιδια συνταγη, αλλα καποια παρεμφερη
Για κανενα λογο μη βαλεις ποιο αδυναμο καψουλι σε διασπορας....εγω μπορει να το παταγα και λιγο παραπανωΤου gualandi έχω....άρα πάω σε 686 η λιγότερο πυρίτιδα.....?
Εντάξει εσύ είσαι γνωστός......μπουρλοτιέρηςΓια κανενα λογο μη βαλεις ποιο αδυναμο καψουλι σε διασπορας....εγω μπορει να το παταγα και λιγο παραπανω
Με εχεις παρεξηγησει ΓιαννηΕντάξει εσύ είσαι γνωστός......μπουρλοτιέρης![]()
Γεια σου Βίκτωρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις μία παρεμφερή συνταγή με mb32 στα 30 γρ. για ζεστό καιρό και με υγρασία. Ευχαριστώ.
Αν ασχοληθεις μαζι της,μην τη ζορισεις!Παιδιά δουλεύει κάποιος την c7? Είδα σε κάτι σετ απ 32gr αυξημένες πιέσεις σε σχέση με άλλες πυριτιδες....
Κώστα, που βρίσκεις Cheddite 69.4 mm??Εγω παιδια δουλευω 2 set up με c7 για τσιχλα τρυγονι cheddite t2-12/70 [69.4] -cx2000-1.60 *30gr no 8-9 58mm nobel sport gt 24
συγκεντρωτηρα με διαχωρισμενα πτερυγια με 6στερο ρελιασμα και cheddite t2-12/65-cx 2000 1,6 *30gr no8 ο καλυκασ κομμενος στα 65,4
και βυσμα B&P z2m 24 με διαχωρισμενα πτερυγια και κλεισιμο με διαφανεσ τζαμακι τα ριχνω δυο χρονιες και παω για τριτη απολυτα ευχαριστημενος
ακομα και με τα μεγαλα κρυα φετος
τους κοβω εγω στα 69.4Κώστα, που βρίσκεις Cheddite 69.4 mm??
Δηλ,ποσο αρχικο εχουν??τους κοβω εγω στα 69.4
Από λάθος είχε φίλος καβάτζα κάλυκες παλιούς στα 69,40 δεν βγαίνουν πλέονΚώστα, που βρίσκεις Cheddite 69.4 mm??