Ααααααααα αυτο το 688 εχει καψει καρδιες,κανει ακομα και τις ποιο τεμπελικες να ξυπνησουν.....να μην ειχε και αυτα τα τσαφΚαλοοο!
Με 688...![]()
Ααααααααα αυτο το 688 εχει καψει καρδιες,κανει ακομα και τις ποιο τεμπελικες να ξυπνησουν.....να μην ειχε και αυτα τα τσαφΚαλοοο!
Με 688...![]()
Tα γρηγορα καψουλια φτιαχνουν αλλο εργο με τις ισπανικες κ με μερικες "δυστροπες" διβασικες...Ααααααααα αυτο το 688 εχει καψει καρδιες,κανει ακομα και τις ποιο τεμπελικες να ξυπνησουν.....να μην ειχε και αυτα τα τσαφ
Εχεις δοκιμασει στη μβ32 688;Tα γρηγορα καψουλια φτιαχνουν αλλο εργο με τις ισπανικες κ με μερικες "δυστροπες" διβασικες...![]()
Oχι δεν εχω δοκιμασει... Το χειμωνα θα το δω ομως...Εχεις δοκιμασει στη μβ32 688;
Εμενα μου εβγαζε πολυ ωραια σκοτωματα με το 688,εδικα στο mb32 1,70 με 31,5 σε 7,5αρια και σχετικα απατητο.συγκετροση δεν ξερω γιατι δεν ριχνω σε στοχους τα ψιλα.τις tekna πιστευω τις ταιριαζει απολυτα ειδικα στα 35-38Oχι δεν εχω δοκιμασει... Το χειμωνα θα το δω ομως...
Σε ισπανικες και στην Tecna Που επαιξα λιγο ειδα οτι το 688 τις μαλακωνε σε αισθηση και τις εσφιγγε σε κατανομη με λιγο μεγαλυτερες ταχυτητες...
Μια υπερπροοδευτικη πυριτιδα(πχ tecna) που καιγεται σωστα με μεσαιο καψουλι(πχ686)στα μεγαλα βαρη που προοριζεται(40+) την βαλεις σε ελαφρια γομωση πχ 34 λογο της μικρης αντιστασης δεν θα καει σωστα.Φλογες θα βγαινουν απ την κανη και το κλειστρο και τα μουτρα θα γεμισουν υπολειματα ακαυτης πυριτιδας.Αν ομως αλλαξεις το καψουλι με ενα πολυ ισχυρο(πχ688) υπαρχει περιπτωση να καει σωστα.Τοτε θα παρουμε με ανεση και χαμηλες πιεσης μεγαλες ταχυτητες που λογο τις μικροτερες παραμορφφοσεις των σκαγιων απ την "προοδευτικοτερη" επιταχυνση πιθανως να δοσουν και καλυτερες κατανομες..Αυτό που χάνω κατά πολύ είναι πως ένα ποιο γρήγορο καψούλι και αυξάνει τις ταχύτητες αλλά και σφίγγει τις κατανομές..xm.
Μια υπερπροοδευτικη πυριτιδα(πχ tecna) που καιγεται σωστα με μεσαιο καψουλι(πχ686)στα μεγαλα βαρη που προοριζεται(40+) την βαλεις σε ελαφρια γομωση πχ 34 λογο της μικρης αντιστασης δεν θα καει σωστα.Φλογες θα βγαινουν απ την κανη και το κλειστρο και τα μουτρα θα γεμισουν υπολειματα ακαυτης πυριτιδας.Αν ομως αλλαξεις το καψουλι με ενα πολυ ισχυρο(πχ688) υπαρχει περιπτωση να καει σωστα.Τοτε θα παρουμε με ανεση και χαμηλες πιεσης μεγαλες ταχυτητες που λογο τις μικροτερες παραμορφφοσεις των σκαγιων απ την "προοδευτικοτερη" επιταχυνση πιθανως να δοσουν και καλυτερες κατανομες..
Αυτη σε γενικες γραμμες ειναι η ιδεα αλλα θελει και αλλους παραγοντες να μελετήσεις για να παρεις ενα καλο αποτελεσμα.Στατικη πιεση..τελικο υψος..τυπος βισματος...κ.α......
Σε καποιες περιπτωσεις ριχνει και τις πιεσεις.τι θες να γεμισεις
Άρα δεν μειώνει τις πιέσεις σε μια υπάρχουσα συνταγή που δουλεύει σωστά απλά είναι ένα εργαλείο για ποιο ιδιαίτερες καταστάσεις. Μετατοπίζεις κατά λίγο δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τον χρόνο που παράγεται το μέγιστο έργο από την καύση της πυρίτιδας
Εχει διαφορά να παρεις τις πιεσεις ακαριαια, στο κλειστρο που λεμε,απο το να αναπτυχθουν προοδευτικά.
Άρα δεν μειώνει τις πιέσεις σε μια υπάρχουσα συνταγή που δουλεύει σωστά απλά είναι ένα εργαλείο για ποιο ιδιαίτερες καταστάσεις. Μετατοπίζεις κατά λίγο δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τον χρόνο που παράγεται το μέγιστο έργο από την καύση της πυρίτιδας
Θεωρητικά ρωτάω προς το παρόν δεν έχω κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή κατά νου.Σε καποιες περιπτωσεις ριχνει και τις πιεσεις.τι θες να γεμισεις
Παιζει μεγαλο ρόλο η φλογα που βγαζει !
Διάρκεια και σχημα της φλογας!
Αν "καρφωνει"την πυριτιδα βγάζοντας φλογα σε σχήμα κυπαρισσιου η την καιει με μια φλογα σχηματος βενταλιας και ποσο γρηγορα το κανει...
Αν κανουμε δουλεια,καιγοντας την πυριτιδα απο μεσα προς τα έξω η από την βαση της ,οπως ειναι μορφοποιημενη,εντος του καλυκα ....
Ετσι ακριβως!Για να ασχοληθει με τετοιες αλχημειες καποιος ομως πρεπει να εχει παρα πολλες γνωσεις και εμπειρια.Επισης πρεπει να εχει σημαντικες γνησιες πληροφοριες για τα υλικα του.
Καλημέρα Ηλία. Το βιβλίο του Χατζιώτη δεν το έχω και ο λόγος είναι ότι δεν έχει ολοκληρωμένες συνταγές. Το ότι θα απογοητευόμουν από την προσπάθειά μου για την ιδιογόμωση ήμουν σίγουρος. Αυτό όμως δεν με πειράζει και μάλιστα με πεισμώνει περισσότερο στο να γίνω καλύτερος. Αν όμως απογοητευτώ από κάποιον που μάλιστα ζήτησα τη βοήθειά του και δεν μπήκε καν στο κόπο να μου πει ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω τότε η πίκρα που με κυριεύει για τους ανθρώπους δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Η απαγοητευση στην ιδιογομωση είναι ενα δεδομένο παραααα πολυ συχνο στην ιδιογομωση...φιλε μου παρε και το βιβλιο του χατζιωτη...Εκεί μπορισ να εχεισ ενα μπουσουλα για Αρχή
Το μυστικό ειναι ενα αγωραζησ μια μπαρουτι που γουσταρισ και τρεις διαφορετικούς συγκετροτηρεσ βλέπεισ ποιοσ σου ταιριάζει.και είσαι οκΚαλημέρα Ηλία. Το βιβλίο του Χατζιώτη δεν το έχω και ο λόγος είναι ότι δεν έχει ολοκληρωμένες συνταγές. Το ότι θα απογοητευόμουν από την προσπάθειά μου για την ιδιογόμωση ήμουν σίγουρος. Αυτό όμως δεν με πειράζει και μάλιστα με πεισμώνει περισσότερο στο να γίνω καλύτερος. Αν όμως απογοητευτώ από κάποιον που μάλιστα ζήτησα τη βοήθειά του και δεν μπήκε καν στο κόπο να μου πει ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω τότε η πίκρα που με κυριεύει για τους ανθρώπους δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Το έχω καταλάβει πλέον γι'αυτό έχω καταλήξει σε mb32 για υγρασία και κρύο και psb1 για τον υπόλοιπο χρόνο.Το μυστικό ειναι ενα αγωραζησ μια μπαρουτι που γουσταρισ και τρεις διαφορετικούς συγκετροτηρεσ βλέπεισ ποιοσ σου ταιριάζει.και είσαι οκ
Και η δυο εξερετικεσΤο έχω καταλάβει πλέον γι'αυτό έχω καταλήξει σε mb32 για υγρασία και κρύο και psb1 για τον υπόλοιπο χρόνο.