Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό που χάνω κατά πολύ είναι πως ένα ποιο γρήγορο καψούλι και αυξάνει τις ταχύτητες αλλά και σφίγγει τις κατανομές..xm.
αδυνατον να γινει αυτό , αντιστροφως αναλογα μεγεθη η συγκεντρωση με τις ταχύτητες , μονο σε κοντρα δοσεις με υπερπροοδευτικες πυριτιδες δινεται η ψευδης αισθηση ότι το γρηγορο καψουλι σφιγγει την τουφεκια , εκει ότι και να βαλεις μπαλα παει

Ααααααααα αυτο το 688 εχει καψει καρδιες,κανει ακομα και τις ποιο τεμπελικες να ξυπνησουν.....να μην ειχε και αυτα τα τσαφ
ακαταλληλο για μεγαλα παπια , σε νευρικο κυνηγο μπορει να εκτοξευθεί το οπλο στον βαλτο

ακαταλληλο για μεγαλα παπια , σε νευρικο κυνηγο μπορει να εκτοξευθεί το οπλο στον βαλτο
Δυο φορες μου εκαναν κλικ μια 686 και μια 688 και μαλιστα ειχαν και τα δυο το χαρτακι πανω γιατι τα τσεκαρω παντα

Δυο φορες μου εκαναν κλικ μια 686 και μια 688 και μαλιστα ειχαν και τα δυο το χαρτακι πανω γιατι τα τσεκαρω παντα
εισαι εμπειρος και όταν κανω κουβεντα μαζι σου δεν θελω να με παρεξηγείς , ιδια τρελα εχουμε

Κακος ποιοτικος ελεγχος;
Περσι εριξα σχεδον 3000 688 και δεν ειχα ουτε ενα τσαφ. Μπορει να ηταν και τυχη βεβαια, δε λεω. Ομοιως και τα ασημι 616 που εχω ριξει περισσοτερα
Βικτωρα αν εισαι δυο ωρες μεσα στα νερα με -10 και ξαφνικα σε καβαλησει πχ ένα πρασινοκεφαλο , πατησεις και ακουσεις κλικ , τι κανεις ???

Αν δείτε ότι λείπει το χαρτάκι (πράσινο, άσπρο, κόκκινο κλπ) από την τρύπα εξόδου της φλόγας σε ένα καψύλλιο, καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει κίνδυνος αφλογιστίας.
Εμενα δυο αφλογισιες που μου εκαναν τα εκαναν ενω ειχαν χαρτακι μεσα

Εμένα πάντως σήμερα, σε 2 κουτιά που έριξα, που τα είχα γεμίσει χθες, ευτυχώς δεν μου έκαναν καμιά αφλογιστία ... :)
Και είχα ένα φόβο με αυτά που διαβάζω, αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι τα καψούλια ήταν πολύ παλιά, από το 2004 ή 2005 (τότε είχα πάρει και τη LEE). Τότε που ήταν σε μακρόστενα πορτοκαλί κουτάκια των 200. Είχαμε πάρει καμιά 1000αδα από τον Κένταυρο, και γεμίζαμε με τον κολλητό μου τσιχλοφύσιγγα με Α1 ... την "κλασική" συνταγή 688 - 1,60 Χ 32 ;)
Από όσο θυμάμαι, ούτε τότε μας είχαν παρουσιάσει αφλογιστίες ...

Καλησπέρα παιδια....μια συνταγη π.χ.160×32 νουμερο 7 1/2 με cx-2000gualandi22 αν θελησω να αλλαξω συγκεντρωτηρα και να το κανω φυσιγγι διασπορας θα αλλαξω κατι στην δοσολογια , στο καψυλιο η απλα βαζω διασπορικο συγκεντρωτηρα και τα υπολοιπα μενουν ιδια? Ευχαριστω

Καλησπέρα παιδια....μια συνταγη π.χ.160×32 νουμερο 7 1/2 με cx-2000gualandi22 αν θελησω να αλλαξω συγκεντρωτηρα και να το κανω φυσιγγι διασπορας θα αλλαξω κατι στην δοσολογια , στο καψυλιο η απλα βαζω διασπορικο συγκεντρωτηρα και τα υπολοιπα μενουν ιδια? Ευχαριστω
Ο διασπορεασ του gualandi ανεβάζει πιέσεις..του καρδαρα και του μαυροπουλου ειναι καλή αλλα θελουν κόψιμο τα πτερυγια ....δοκιμασε διαφορουσ για να δεισ ποιοσ σου κάνει

Status
Not open for further replies.
Back