Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
βροντοδης υδραργηρος τα 6,45 και το 5,45 καψουλια για τα μικρα διαμετρηματα , πολυ καταστρεφτηκος για τα μεταλα , θελει αμεσως καθαρηζα και η κανη του οπλου , και ο καθρεφτης στα δυκανα , το κληστρο στης καραμπινες

Φιλε Μιχάλη! Ποτέ δεν βάζουμε σαν μπάφερ ή άλλο εμφρακτικό υλικό το οποίο θα έχει επαφή με την κάννη,Καουτσούκ ή οποιοδήποτε άλλο ελαστομερές υληκό!!!!! Ανεβάζουν τρελές πιέσεις και είναι εξαιρετικά επικύνδινα!!!!! Αν έφτιαξες τέτοια φυσίγγια πέταξέ τα!!!!!
Πάντα φιλικά μην έχουμε κανένα παρατράγουδο!!!

Φιλε μου ξερω παρα πολλη καλα τη κανω...
Οτιδηποτε μπαινει μεσα στα σκαγια παντα το προφηλασω απο την κανη με μεγαλο κυαθειο ....

Χημική σύσταση ; με το τσιγκέλι θα στα βγάζω ; .smashfrak.

Περαν της χημικης συστασης, που ειναι ο βροντωδης υδραργυρος, ή μαλλον το πυροκροτικο αλας του υδραργυρου οπως ονομαζεται, η ηλικια τετοιων καψυλλιων μπορει πολλες φορες να αποβει μοιραια για το οπλο, ακριβως επειδη εχει αλλοιωθει η χημικη συσταση του. Ετσι μπορει να εχεις καψουλι που να ειναι ακριβως οπως αναμενεται να ειναι, αλλα και να εχεις βραδυφλογιες. Ειδικα το τελευταιο, να ριξεις δηλαδη και να μεσολαβησει μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να γινει σωστη αναφλεξη, ειναι και το πιο επικινδυνο. Μου εχει τυχει σε καλυκες με παλιο ρωσικο καψουλι, και εφυγαν νυχτα...

Πλεον στα καψουλια χρησιμοποιηται ο αζωτικος μολυβδος

Δεν ξερω μπορει τιποτα μπορει κ κατι να βγει,, ο κυριος που ανεβασε το βιντεο στο φασεμπουκ ελεγε για 20% μεγαλυτερη πυκνοτητα τουφεκιας αρα λιγοτερα στραπατσαρισμενα σκαγια

Aυτο ομως αν θες να το κανεις σε μια μαλλινη, ειναι πρακτικα σαν να ακυρωνεις την ομοιομορφη κατανομη που σου δινει αυτο το βυσμα. Φυσικα και δε σε εμποδιζει κανεις, ομως φαντασου να στησεις ενα τετοιο φυσιγγι, για να βγαλεις μια κατανομη ενος απλου φυσιγγιου με πλαστικο βυσμα

Το αλευρακι σιγουρα δεν αλλιωνει την ποιοτητα της τουφεκια της δινη αλλα χαρακτηριστικα.
Τελευταια δουλευω μια πατεντα με μαλλινοταπο που βγαζει πολλη πιο σφιχτα κεντρα απο καθε πλαστικο βισμα που εχω δοκιμασει με τσοκ 4* στα 35 μ περνω τουφεκιες 2* με κατανομη κεντημα κ χωρις να χανω σε ταχυτητες. Αλλα λογω φορτου εργασειας δεν προλαβα να το τσεκαρω κ με αλλα στησιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη. Στημενο με αλευρι κ πιο σφιχτο τσοκ θα το δοκιμασω σιγουρα αλλα κ με 1-2 μικροαλαγες μεχρι να ειμαι σιγουρος για το πως δουλευει. Να φανταστεις το δοκιμαζα για τα ορτυκια σαν ημιδιασπορας κ τωρα το ριχνω δευτερο στην περδικα

Τακη εμενα αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν το Cx2000-1,60-1,65x30,5-αquilla22 κλεισιμο στα 57,7...
Άρι,την έχω κλείσει παλιότερα cx2000-1.55-30
cx2000-1.60-31
cx2000-1.60-32
Και μια κόντρα δόση 688-1.70-30 εμένα προσωπικά κανένα από τα παραπάνω σετ απ δεν με ικανοποίησε σε υψηλο δείκτη υγρασίας!!αντιθέτως σε καλό και καθαρό καιρό με υγρασία κάτω από 50% εμενα ευχαριστημένος, ως εκεί!!

Τάκη δεν αντιλέγω, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του... Πέρα από τη δοσολογία παίζουν ρόλο κ όλα τα υπόλοιπα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν... Για παράδειγμα το 1,60-30,5 με Aquila 22 στα 57,7 είναι τρομερό στην υγρασία, αντίθετα το ίδιο ακριβώς με Diamante 21 κ κλείσιμο στα 57,4 ήταν φοβερά συγκεντρωτικο αλλά στην υγρασία δεν έπιανε μια... ;)
Όλα παίζουν το ρόλο τους...

Tακη, ειναι οπως και στα φυσιγγια του εμποριου. Η πυριτιδα απο μονη της, καποιες φορες σε προιδεαζει για καλο ή κακο φυσιγγι, αναλογως το ποσο την εκτιμας ως υλικο. Εμενα πχ δεν μου εχει κατσει ποτε καλα φυσιγγι με διβασικη. Βρηκα λιγη Sipe και τη δοκιμασα, μαλιστα μια σαιζον κυνηγουσα μ'αυτην αποκλειστικα. Δε μου κατσε, και δεν μπορεσα να βρω ενα φυσιγγι που να μου αρεσει. Ειτε πολυ αδυνατα, ειτε πολυ εντονο λακτισμα, δε ξερω, κατι δε μ'αρεσε. Ομοιως και 2 φορες που αποπειραθηκα να δουλεψω παλιοτερα με ετοιμα εμποριου, τη δευτερη φορα μαλιστα αγοραζοντας ολοκληρη κουτα, και καταστρεφοντας ενα υποσχομενο διημερο στην Πελασγια. Εκτοτε δε θελω να τη ξερω, εμενα μου κατσε στραβα. Τι να πεις, ειναι και κολληματα φυσικα, δεν φταινε τα υλικα

Tακη, ειναι οπως και στα φυσιγγια του εμποριου. Η πυριτιδα απο μονη της, καποιες φορες σε προιδεαζει για καλο ή κακο φυσιγγι, αναλογως το ποσο την εκτιμας ως υλικο. Εμενα πχ δεν μου εχει κατσει ποτε καλα φυσιγγι με διβασικη. Βρηκα λιγη Sipe και τη δοκιμασα, μαλιστα μια σαιζον κυνηγουσα μ'αυτην αποκλειστικα. Δε μου κατσε, και δεν μπορεσα να βρω ενα φυσιγγι που να μου αρεσει. Ειτε πολυ αδυνατα, ειτε πολυ εντονο λακτισμα, δε ξερω, κατι δε μ'αρεσε. Ομοιως και 2 φορες που αποπειραθηκα να δουλεψω παλιοτερα με ετοιμα εμποριου, τη δευτερη φορα μαλιστα αγοραζοντας ολοκληρη κουτα, και καταστρεφοντας ενα υποσχομενο διημερο στην Πελασγια. Εκτοτε δε θελω να τη ξερω, εμενα μου κατσε στραβα. Τι να πεις, ειναι και κολληματα φυσικα, δεν φταινε τα υλικα

Μαλλον δεν το "χεις με της μελαχρινες......my man..my man..my man.

Συμφωνώ Βίκτωρα σε όλα όσα γράφεις,αλλά η aquila είναι πολύ κάτω των προσδοκιών μου!!από όταν ξεκίνησα με mb 32 δεν ξανασχοληθηκα με aquila!!

Status
Not open for further replies.
Back