Νίκο την άλλαξαν την gm3 και απ ότι ακούγεται προς το χειρότερο,όλοι ψάχνουν να την "βρουν"!!!!ΞΕΡΕΙ κανενας εαν αλαξαν την GM3 , και κανενα σεταπ για την καινουρια GM3
Νίκο την άλλαξαν την gm3 και απ ότι ακούγεται προς το χειρότερο,όλοι ψάχνουν να την "βρουν"!!!!ΞΕΡΕΙ κανενας εαν αλαξαν την GM3 , και κανενα σεταπ για την καινουρια GM3
Κώστα πραγματικά πέρυσι που την γέμισα όπως την παλιά, δεν μου έκανε καθόλου. Ένιωθα ότι βαρούσα άσφαιρα. Επειδή το έψαξα και στην Ιταλία τα ίδια σχόλια έλεγαν ότι δεν την έχουν βρει πουθενά. Δοκίμασα να αυξήσω την προσκόπευση, να την μειώσω, ανέβασα τα γραμμάρια, έσφιξα τσοκ...τίποτα!! Αν εσύ έχεις βρει κάποια δοσολογία σε παρακαλώ να την μοιραστείς μαζί μας γιατί ήταν η αγαπημένη μου πυρίτιδα!δηλαδη τι κανει αυτη η αλλαγμενη gm3 δεν δηλητηριαζει τα σκαγια ωστε να εχουμε τοσο θανατηφορο πληγμα??.pop.![]()
Την granular Νίκο..τα ιδια ειχα παθει εγω με την ακουιλα δεν μπορουσα να την βρω με τιποτα , στο τελος την ξεφωρτοθηκα , χαρηζωντας την , μηπως προλαβα να αλλαξω την παραγκελια απο την GM3, να βαλω καπια αλλη , ποια πρωτηνετε που ειναι ομοια με την παλια GM3
θα αλαξαν το χαρμανι γιαυτο συμβενουν αυταΚώστα πραγματικά πέρυσι που την γέμισα όπως την παλιά, δεν μου έκανε καθόλου. Ένιωθα ότι βαρούσα άσφαιρα. Επειδή το έψαξα και στην Ιταλία τα ίδια σχόλια έλεγαν ότι δεν την έχουν βρει πουθενά. Δοκίμασα να αυξήσω την προσκόπευση, να την μειώσω, ανέβασα τα γραμμάρια, έσφιξα τσοκ...τίποτα!! Αν εσύ έχεις βρει κάποια δοσολογία σε παρακαλώ να την μοιραστείς μαζί μας γιατί ήταν η αγαπημένη μου πυρίτιδα!
ακομη δεν εχω παρει το καινουριο λοτ εχω ακομη καμια 800 γραμμαρια απο το παλιο.την επομενη χρονια θα ασχοληθω μαζι της μιας και φετος ειμαι κοπλε απο πυρομαχικα ασε που δεν την βλεπω και για καλη χρονια εδω στα μερη μαςΚώστα πραγματικά πέρυσι που την γέμισα όπως την παλιά, δεν μου έκανε καθόλου. Ένιωθα ότι βαρούσα άσφαιρα. Επειδή το έψαξα και στην Ιταλία τα ίδια σχόλια έλεγαν ότι δεν την έχουν βρει πουθενά. Δοκίμασα να αυξήσω την προσκόπευση, να την μειώσω, ανέβασα τα γραμμάρια, έσφιξα τσοκ...τίποτα!! Αν εσύ έχεις βρει κάποια δοσολογία σε παρακαλώ να την μοιραστείς μαζί μας γιατί ήταν η αγαπημένη μου πυρίτιδα!
Με 688 την δοκίμασα...στον σκοπευτήριο έσπαγε τα πιατάκια οπότε την σημαδεύω καλά. Στο κυνήγι όμως δράμα!! Αυτό ήταν πρόπερσι που έγινε η αλλαγή της σύνθεσης της. Πέρυσι την γέμισα όλη για το σκοπευτήριο όπου και τα έριξα όλα. Στον πίνακα δεν την δοκίμασα...ακομη δεν εχω παρει το καινουριο λοτ εχω ακομη καμια 800 γραμμαρια απο το παλιο.την επομενη χρονια θα ασχοληθω μαζι της μιας και φετος ειμαι κοπλε απο πυρομαχικα ασε που δεν την βλεπω και για καλη χρονια εδω στα μερη μας.δοκιμασες με πιο δυνατο καψυλιο και σκληροτερο συγκεντρωτηρα?στον πινακα πως τα πηγε??
Ετσι Γιωργο!Εγώ το έχω ξαναπεί. Με την sipe βαρας από γριλο μέχρι πτεροδακτηλο.![]()
S4 και τέλος φίλε! Απλά αν έχεις την τρέλα θέλεις να δοκιμάζεις και νέα πράγματα. Η καλύτερη πυρίτιδα που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν η hi skor 700X αλλά δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν μπορώ να την φέρω από Αμερική. Πόσα πράγματα έχει αυτός ο παράδεισος και εμείς δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε γαμώτο...Αφού είστε γνωστές δούλεψτε την Sipe και την s4 άντε και απο λιγο c7... Δεν θέλουν παραπανω τα τσιχλακια.... Χαχαχχαχαχα
1.35x33 με 615 για τις αρχές με ελαφρύ καιρό...φονιάς η Αμερικάνα.. και δουλεύει ακόμα καλύτερα με 209 Remington καψουλι.. αλλααα που να τα βρούμεS4 και τέλος φίλε! Απλά αν έχεις την τρέλα θέλεις να δοκιμάζεις και νέα πράγματα. Η καλύτερη πυρίτιδα που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν η hi skor 700X αλλά δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν μπορώ να την φέρω από Αμερική. Πόσα πράγματα έχει αυτός ο παράδεισος και εμείς δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε γαμώτο...