Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω βρει καταστημα εδω πανω με την παλιας κοπης. Δε δινει σε αθηναιους λεει. Την κράτα για φιλους και γνωστους του μαγαζιου .ha ha ha..buy buy.
Δεν ειμαστε Αθηνεοι. Αποστολε Αλλά χάρισμα του πες του. Από ότι βλέπεις και στις φοτο εμείς εδώ δουλεύουμε μόνο Αμερικανες. .pop.mornin cof.vert funny..vert funny..vert funny.

Δεν ειμαστε Αθηνεοι. Αποστολε Αλλά χάρισμα του πες του. Από ότι βλέπεις και στις φοτο εμείς εδώ δουλεύουμε μόνο Αμερικανες. .pop.mornin cof.vert funny..vert funny..vert funny.
Γιώργο επρεπε να τον ρωτησω:
Θες να πουλήσεις; Βεβαια ειδα οτι πουλάει 6.4 το κιλο τα σκαγια και πηρα την απαντηση μου.
Τα λεφτα παντως θα τα παίρνει ο αθηναιος, ο πυργιωτης αλλα οχι αυτος.

Εκανα σήμερα τις πιό μακρινές βολές που έχω κάνει ποτέ μου,με grnlr 1,40/26 gr. n8/ 688 πολυσταδιακά,απίστευτος ο spark
αλλα τα τσιχλάκια για να τα βρώ αγανάκτησα,θέλει έρημο τριγύρω για να τα βρήσκεις....
με το 16αρι ;

Δοκιμες με την mbx36 σε setup που αφορουν τις γαλαζιες κυριες....ο καιρος δεν βοηθησε αφου ειχε 20 βαθμους και 40% υγρασια...σιγουρα θα σφιξουν οι τουφεκιες με την πτωση της θερμοκρασιας...
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι το πιο φορτωμενο setup εχει την καλυτερη συγκεντρωση...
HzugNG8.png

xi4rAQY.png

lSkBcf7.png

EcEQvl0.png

OISMrG4.png

Gl3kGz4.png

Γνωρίζει κανεις τα υλικα και το σετ απ στο labro καφε.... Είδα μέχρι νουμερο 6 χρησιμοποιει s4 με 33 γρ. Και κάλυκα 23 χιλιοστα
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-76#post-86209
Παλιό 10ετίας όμως !!! Δεν ξέρω σήμερα αν διατηρεί το ίδιο σετ-απ ... Μήπως έβαλε και σε αυτό συγκεντρωτήρα Giovanni ????? .... .xm.

Θα δοκιμασω να βγάλω ενα σετ απ σχεδόν ιδιο με την διαφορα οτι αντί για s4 θα βαλω sipe
Sipe στα 34 είναι το μπλε στα χοντρά.. το καφέ στα χοντρά s4 και ψιλά c7.. δοσολογίες δεν ξέρω πάντως αυτά στις σημειώσεις είχα συντησει και εγώ.. δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..συγκεντρωτηρα gt έχουν τα τελευταία που πήρα με 686

Για πες Μάνο τι εχεις στο μυαλο

Ποιο πολύ ερώτηση ήταν, θα πας από το 1,55 της S4 με 33,5 γραμμάρια στο 1,55 sipe στα ίδια γραμμάρια και λοιπά χαρακτηριστικά; Αν δεν σου κάνει δες και για πιο χαμηλό καψύλι, πιστεύω θα βελτιωθεί.

Ποιο πολύ ερώτηση ήταν, θα πας από το 1,55 της S4 με 33,5 γραμμάρια στο 1,55 sipe στα ίδια γραμμάρια και λοιπά χαρακτηριστικά; Αν δεν σου κάνει δες και για πιο χαμηλό καψύλι, πιστεύω θα βελτιωθεί.
Βασικά σκεφτομαι το +0,5 δλδ να παω στο 1.6 Sipe στα 33 γρ

Status
Not open for further replies.
Back