Πρωτη φορα βλεπω αυτη την "πατέντα"...ενα φυσίγγη που βρήκα στο καρτέρη..
![]()
έχει ένα καλώδιο κεραίας κομμένο μέσα στο αμορτησέρ του συγκεντροτήρα !!
σαν καλό παιδί που είμαι όταν το βρήκα δεν τόλμησα να το ρίξω
![]()
Ο "μάστορας"που εκανε αυτο το στησιμο,ηθελε να αγριέψει την τουφεκια....Πρωτη φορα βλεπω αυτη την "πατέντα"...
Ζυγισες πυριτιδα μπας κ ηταν καμμια παγιδα??
Ειμαστε πατεντιαρης λαοςΠροτη φορά βλέπω τετιό πραγμα.
Βασίλη το κλασικό σετ απ της g3000!!το δούλευα παλιά με πολύ καλά αποτελέσματα και σε υγρασίες!!!Σε τι θερμοκρασιες και καιρους σου εχει δουλεψει αυτη η συνταγη Βικτορα?
Για παγίδα μου φαίνεται, και η πυρίτιδα ήταν πολή, κάπου είχα γράψει... νομίζω 1.75/32Πρωτη φορα βλεπω αυτη την "πατέντα"...
Ζυγισες πυριτιδα μπας κ ηταν καμμια παγιδα??
Αν ειχε κ βαθυ ρελι ειναι φουρνελο Α κατηγοριαςενα φυσίγγη που βρήκα στο καρτέρη..
![]()
![]()
Τακη ευχαριστω. Σε τι θερμοκρασιες?Βασίλη το κλασικό σετ απ της g3000!!το δούλευα παλιά με πολύ καλά αποτελέσματα και σε υγρασίες!!!
+10.000Το συμπέρασμα είναι δέν ρίχνουμε φυσίγγια που βρίσκουμε στον κυνηγότοπο, σε καμία περίπτωση
Βασίλη εγώ το δούλευα από μπασιματα μέχρι τέλος!!είναι πολύ καλό αλλά δεν έχει ελαστικότητα όπως έχει η mb 32 την οποία δεν συγκρίνω,είναι σαφώς καλύτερη και μαγειρεύεται με διάφορα σεταπΤακη ευχαριστω. Σε τι θερμοκρασιες?
Απλο δυκλονο καλοδιο ειναιενα φυσίγγη που βρήκα στο καρτέρη..
![]()
![]()
εγω παλι πιστευω οτι ηθελε να φτιαξει ενα φυσιγγι που οταν θα το ριχνει τα πουλια θα πεφτουν ξερα σαν να τα χτυπαει ηλεκτρικο ρευμαΑπλο δυκλονο καλοδιο ειναι
Μαλλον ο τυπος εχει την εντηπωση πως οσο ποιο πολλη κλωτσαει τκ φυσιγγι τοσο ποιο καλα σκοτωνει....
Αμα τον πετηχεις στηλτον σε εμενα να του φτιαξω ενα σεταπ να εχει να με θηματε.....ha haaaha haaa![]()
Ευχαριστώ ΛάμπηΠρόσθεσε 0.05 μπαρούτι κ κόψε 0.50 γρ σκάγια οπωσδήποτε πιό χοντρό Από ν.7 κ κάτω