Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την PSB1 την δουλευω με το παρακάτω setup :
CX2000 - 1,70 - Gualandi SG 22 ή Aquilla 22 και κλείσιμο 58mm με πολύ καλά αποτελέσματα και γλυκιά τουφεκιά ..
Έχετε κάποιο άλλο setup με 686 καψούλι να προτείνετε ..?

Παίδες εριξα το 29αρι που ειχα ανεβασει στις βλητικες δοκιμες στα 40 σχεδον μετρα σε κουρουνα και ενω εμεινε σεκος και καπνισε, εβγαλε παρα πολυ αιμα.
Υπερβολικη η ελλειπής δυναμη;
.very funny..very funny.
αν το εριχνες στα 40,5 θα ηταν αλλιως.επρεπε να την αφησεις να φυγει λιγο
.banana..banana.

Παίδες εριξα το 29αρι που ειχα ανεβασει στις βλητικες δοκιμες στα 40 σχεδον μετρα σε κουρουνα και ενω εμεινε σεκος και καπνισε, εβγαλε παρα πολυ αιμα.
Μήπως ήταν υπερτασικιά;.sarcastic.

Καλημέρα στην παρέα, επειδή κάνω τα πρώτα μου βήματα πάνω στην ιδιογόμωση θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω ένα δοκιμασμένο setup πάνω στην G3000 με αστεροειδες εξαρι για να το δοκιμάσω στην τσίχλα . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Γιάννη έχω εγώ μια πολύ ωραία συνταγή για τσίχλες: 32γρ σκάγια σαλιωμένα g3000 3.70 μασημένη σε μαλακό δερματάκι σφεντόνας και ρίχτου!!! .yelling. καλή αρχή φιλαράκι..

Γιατί αυτό να έχει σχέση με τη διάτρηση ??? Πρόσεξες σε ποια σημεία είχε φάει τα σκάγια ????

Γιατί αυτό να έχει σχέση με τη διάτρηση ??? Πρόσεξες σε ποια σημεία είχε φάει τα σκάγια ????
Παντού το πηρανε τα σκαγια Στέλιο. Λαιμο, στηθος, πόδια. Αιμα έτρεχε απο τον λαιμο περισσότερο. Τετοιο πραγμα δεν είχα ξαναδει. Ειχε λιμνασει στο χωμα! .llk.
,

Λες να εφαγα φρικη αδικα;
Γενικα ειχα στο μυαλο μου οτι αιμα κυριως κανουν τα αδυναμα φυσιγγια.
Θα τα ξαναριξω, να τσεκαρω :)
Παρακολούθα, στα ματωμένα θηράματα, πού έχουν φάει σκάγια (και τα μη ματωμένα επίσης). Σκέψου, ή βρες, πώς περίπου είναι το κυκλοφοριακό τους σύστημα, δηλ. ποιες είναι και από που περνούν οι βασικές αρτηρίες ... Έτσι θα βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα σχετικά με το πως και γιατί ... και αν έχουν σχέση τα φυσίγγια ... ;)

Παρακολούθα, στα ματωμένα θηράματα, πού έχουν φάει σκάγια (και τα μη ματωμένα επίσης). Σκέψου, ή βρες, πώς περίπου είναι το κυκλοφοριακό τους σύστημα, δηλ. ποιες είναι και από που περνούν οι βασικές αρτηρίες ... Έτσι θα βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα σχετικά με το πως και γιατί ... και αν έχουν σχέση τα φυσίγγια ... ;)
Θα το εχω κατα νου. Ευχαριστω Στέλιο!

Τολη, φαντασου οτι το καημενο το πτηνο εχει καμποσο αιμα. Αν σπασεις αρτηρια που το αιμα εχει πιεση, ειδικα κεντρικη αρτηρια, θα γεμισει αιμα ο κοσμος.
Δικιο έχεις Βικτωρα. Ειδικα αν αναλογιστουμε και το μεγαλο μεγεθος αυτων των πτηνών.

Status
Not open for further replies.
Back