Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα.... Θα ήθελα γνωμες αν ειναι ευκολο.... Λόγω της επικείμενης απόσυρσης απο της πυριτιδες της πελαγκρι σκεφτομαι να κρατησω sipe/s4 και στις πιο βαριές γομωσεις να δούλεψω teckna...... Διαβασα για ενα ωραιο σετακι στα 35γρ.... 1.75-686-35gr-giovanni 18-57.6 κλείσιμο.... Επίσης αν κάποιος την εχει δουλέψει και στα 38 γρ θα ήθελα γνωμη

Διαβασα για ενα ωραιο σετακι στα 35γρ.... 1.75-686-35gr-giovanni 18-57.6 κλείσιμο.... Επίσης αν κάποιος την εχει δουλέψει και στα 38 γρ θα ήθελα γνωμη
Aν κ τον Giovani 18 δεν τον εχω δουλεψει, μου φαινεται υπερβολικα χαμηλος για να κλεισεις στα 57,6...
Εγω για τα θηραματα που θες θα πηγαινα σε 688-1,9-36-z2m21-57,6 κ βλεπεις...
Στα 38 πολλοι τη γεμιζουν στο 1,9-1,95 με Cx2000, εμενα μου αρεσε με 686-2-38-ζ2μ18-57,7

Aν κ τον Giovani 18 δεν τον εχω δουλεψει, μου φαινεται υπερβολικα χαμηλος για να κλεισεις στα 57,6...
Στα 38 πολλοι τη γεμιζουν στο 1,9-1,95 με Cx2000, εμενα μου αρεσε με 686-2-38-ζ2μ18-57,7
Σωστά, κι εγώ έτσι πιστεύω. Μάλλον τον 22 θα χρειαστεί. Η Tecna ως πυρίτιδα μικρού όγκου, στα 35-36γρ. θέλει βύσμα που μια μονοβασική (Α1, Aquila, κλπ.) θέλει στα 32γρ.
Το Biturbo που είχα σφάξει παλαιότερα είχε GT-21 ...

Ελαχιστοποιούνται όμως οι επιλογές λόγω μειωμένης ποικιλίας και προσφοράς υλικών.
για ποιο λογο ελαχιστοποιουντε οι επιλογες με την ιδιογωμοση στα μικρα διαμετρηματα , αφου βρησκουμε τα παντα σε ποικιλια πυρητηδος , που αυτη ειναι η ποιο βασηκη για ποικιλια σεταπ , καθως και τα καψουλια που τα βρησκουμε ευκολα , το μονο που δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλη ποικιλια ειναι ο συγκεντρωτηρας και η μισοταπες , ακομα και μαληνες ταπες βρησκω για το GAL 28 , να πεις για τα ετοιμα φυσιγγια του εμποριου ΝΑΙ εκει δεν βρησκουμε ποικιλια στα μικρα διαμετρηματα , ουτε σε γραμμαρια , ουτε σε μαρκες

για ποιο λογο ελαχιστοποιουντε οι επιλογες με την ιδιογωμοση στα μικρα διαμετρηματα , αφου βρησκουμε τα παντα σε ποικιλια πυρητηδος , που αυτη ειναι η ποιο βασηκη για ποικιλια σεταπ , καθως και τα καψουλια που τα βρησκουμε ευκολα , το μονο που δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλη ποικιλια ειναι ο συγκεντρωτηρας και η μισοταπες , ακομα και μαληνες ταπες βρησκω για το GAL 28 , να πεις για τα ετοιμα φυσιγγια του εμποριου ΝΑΙ εκει δεν βρησκουμε ποικιλια στα μικρα διαμετρηματα , ουτε σε γραμμαρια , ουτε σε μαρκες
Αυτη τη στιγμη γεμξζω 686 2,10 χ40 μαληνο και βρωμη στα 58 κλοτσαει λιγο αλλα εχει καψει καρδιες

"το μονο που δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλη ποικιλια ειναι ο συγκεντρωτηρας και η μισοταπες "
Έτσι ακριβώς. Με μέτρο σύγκρισης το 12άρι οποιοδήποτε μικρότερο (ή μεγαλύτερο) διαμέτρημα υστερεί σ' αυτόν τον τομέα.

Θα συμφωνησω με το λευτερη για το οσο μεγαλξτερο διαμ τοσο ευκολοτερα ειναι τα πραγματα καποτε προσπαθουσα να γεμησω κατι 28αρια και μου εφηγε η ψυχη ασε που για να εχεις μια καλη τουφεκια θελεις πολυ ακρηβες πυρητιδες

στο μικρο διαμετρημα , οταν ζυγηζης ενα ενα τα υλικα με ζυγαρια ακρηβιας τοτε πολυ ευκολα βρησκης ενα καλο σεταπ , φυσηκα με πυρητηδες που ενδικνιοντε για τα μικρα , τετιες ειναι πολλες φτηνες και ακρυβες ,

Καλησπερα στην παρεα.... Θα ήθελα γνωμες αν ειναι ευκολο.... Λόγω της επικείμενης απόσυρσης απο της πυριτιδες της πελαγκρι σκεφτομαι να κρατησω sipe/s4 και στις πιο βαριές γομωσεις να δούλεψω teckna...... Διαβασα για ενα ωραιο σετακι στα 35γρ.... 1.75-686-35gr-giovanni 18-57.6 κλείσιμο.... Επίσης αν κάποιος την εχει δουλέψει και στα 38 γρ θα ήθελα γνωμ3η
.big smile..big smile..big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back