Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποια θα αντικαταστήσεις Γερασιμε?
Γεμιζες καποια αλλη σ'αυτα τα γραμμαρια?
Σταμάτησε να εισάφεται η jk6 και είπα να αφήσω και την sipe μιας και είναι μπελαλίδικη στα γεμίσματα. MBx32 θα καταργηθεί και αυτή. Δουλευα παλιά την Drago όταν ερχόταν Ελλάδα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος οπότε φαντάζομαι και τα αδερφάκια της θα δουλεύουν το ίδιο καλά!

Γιατι οχι Α1 τοτε;
Παντως εχε και την C7 στα υποψιν. Φτηνη δεν την λες, αλλα εχω δει, και οχι μονο εγω, θαυματα με δαυτην

Καλές μπαρούτες και οι δύο που αναφέρεις Βίκτωρα αλλά ακριβές.
Θυμάμαι τις δούλευα την παλιά καλή εποχή του Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ. Τότε που είχαμε λεφτά.

Σταμάτησε να εισάφεται η jk6 και είπα να αφήσω και την sipe μιας και είναι μπελαλίδικη στα γεμίσματα. MBx32 θα καταργηθεί και αυτή. Δουλευα παλιά την Drago όταν ερχόταν Ελλάδα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος οπότε φαντάζομαι και τα αδερφάκια της θα δουλεύουν το ίδιο καλά!
Δε σταμάτησε να εισάγεται σταμάτησαν την παραγωγη και η καινουργια ονομαζεται ch6 αν δε κανω λαθος.τσεκαρε το στη σελιδα της cheddite

Καλως τονε.

Προτιμω, προσωπικα, να δωσω κατιτις παραπανω για να φτιαξω το φυσιγγι που μ'αρεσει, παρα να κανω εκπτωση στην τιμη, και να συμβιβαστω με την αποδοση. Μιλαω για ιδιογομωση εννοειται, καθως στα εμπορικα και συμβιβαζεσαι με την αποδοση του φυσιγγιου, και φυσικα ειναι στο θεο οι τιμες.

Δε σταμάτησε να εισάγεται σταμάτησαν την παραγωγη και η καινουργια ονομαζεται ch6 αν δε κανω λαθος.τσεκαρε το στη σελιδα της cheddite
Παράγεται κανονικότατα από την cheddite αλλά δεν εισάγεται πλέον στο Ελλαδιστάν!

Καλως τονε.

Προτιμω, προσωπικα, να δωσω κατιτις παραπανω για να φτιαξω το φυσιγγι που μ'αρεσει, παρα να κανω εκπτωση στην τιμη, και να συμβιβαστω με την αποδοση. Μιλαω για ιδιογομωση εννοειται, καθως στα εμπορικα και συμβιβαζεσαι με την αποδοση του φυσιγγιου, και φυσικα ειναι στο θεο οι τιμες.
Πάντως η aquila έχει ίδια χαρακτηριστικά με την Α1 όπως και η granular με την gm3.

Ναι, ετσι ακουγεται. Απλα ρε φιλε, με εκνευριζει η μειωμενη ποικιλια, ειδικα οταν βλεπω οτι βγαινουν υλικα που ουτε καν εχουμε τη δυνατοτητα να δοκιμασουμε, οπως πχ τις Φινλανδικες πυριτιδες, ή καποιες απο γνωστες εταιριες που απλα δεν εισαγονται χωρις λογο.

Καλες ειναι και οι φθηνοτερες!
Πολυ καλες!
Το προβλημα τους ειναι η ασταθεια.
Απο lot σε lot.
Το ειχα δει παλιοτερα στην Αquila.
Ωστοσο,αν προμηθευτεις ικανη ποσοτητα,περνας αρκετό καιρο και αργεις να ξανακανεις δοκιμες σε μια καινουρια παρτιδα.
Μου αρεσαν και οι δυο που αναφέρει ο Γερασιμος,σε οτι αφορα την αποτελεσματικοτητα τους.
Την Αquila,την βρηκα λιγο καλυτερη στην υγρασια,σε σχεση με την granular,αν θυμαμαι καλα....
Προτιμω να διαθετω χρονο σε πιο σταθερες πυριτιδες,χωρις να πολυσκεφτομαι την τιμη τους.
Αυτο που λεει ο Βικ...

Μάκη δεν το γνωρίζω αυτο παντως η cheddite το κιτρινο και τρομερο φυσιγγι το jk6 εχει σταματήσει πολλα χρονια να το βγάζει και τα τελευταια 2 χρονια παράγει μονο το ch6 σε 32,34,36 γραμ.τα οποια βεβαια δεν εισάγονται στο ελλαδισταν.τωρα μπήκα στη σελιδα τους και φυσιγγια με jk6 πουθενα

Και το γελοιο ειναι πως εγω ως ιδιογομωτης προσφερω μεγαλυτερο κερδος στον εισαγωγεα, γιατι δεν θα παρω μονο τα υλικα που θελω.

Σκεφτητε περιπου πως ψωνιζουμε στα supermarket και πως σε μικρα μπακαλικα με μικρη ποικιλια.

Πάντως η aquila έχει ίδια χαρακτηριστικά με την Α1 όπως και η granular με την gm3.
Την έβρισκα γρηγοροτερη σε σχεση με την Α1...
Δεν ξερω αν ηταν στην πραγματικοτητα,μετρήσιμα.
Μπορει να ηταν πιο ταχυκαυστη...
Παντως,εφευγα μπροστα στις τραβερσες σε σχεση με την Α1.
Ηταν κι ο λογος που την παρατησα.

Status
Not open for further replies.
Back