Κ εγω αυτο πιστευω λογω της σκληροτητας του gt ανοιξε λιγο παραπανω..Βαγγέλη είχα πρώτο φυσίγγι με την c7 και δέυτερο με την Α1.
Ντουφέκησα την c7 και στο καπάκι στον διπλα πίνακα την Α1.
Βουτηράκι η Α1.πολύ ποιό γλυκία ντουφεκία.
Η c7 είναι ποίο σέρτικη,αλλά και ο gt πιστέυω την έκανε ποιό σκληρή την αίσθηση της ντουφεκίας.
Εμένα η c7 μου αρέσει... την έριξα περσύ κατά αποκλειστικότητα.
Θα την γεμίσω και φέτος....αλλα θα δώσω ευκαιριές και στην α1 να δω τι θα κάνει και στο τερέν.
Μαστρογιαννη ευχαριστω για την συνβουλη σου.Αυτο το στησιμο με την Α1,οταν δυσκολέψει λιγο ο καιρος μπορει να σε κρεμασει...
Με την C7 αντιστοιχα,οχι!
Εγω τον αφηνω αχαρακτο τελειως αλλα αν θες κανε 4 φτερακια βαθος αναλογα οσο θες να σου ανοιξει την τουφεκια απο 3 - 6 χιλ το κανω εγω καμια φορα..αν βαλεις μπαφερ θα σου την σφιξει πολυ την τουφεκια..απο τσοκ ριξτο με το 3η 4η και κυλινδρο για να παρεις τα αναμενομεναΘέλω γνώμες για lb6. Είπα να χρησιμοποιήσω σε δραμια. Πόσο χαμηλά να χαραξω τον συγκεντωτηρα?Να χρησιμοποιήσω buffer με τον εν λόγο συγκεντωτηρα? Με τι τσόκ συνεργάζεται καλύτερα.?
Ευχαριστώ πολύ Μιλτο.Εγω τον αφηνω αχαρακτο τελειως αλλα αν θες κανε 4 φτερακια βαθος αναλογα οσο θες να σου ανοιξει την τουφεκια απο 3 - 6 χιλ το κανω εγω καμια φορα..αν βαλεις μπαφερ θα σου την σφιξει πολυ την τουφεκια..απο τσοκ ριξτο με το 3η 4η και κυλινδρο για να παρεις τα αναμενομενα
Το στησιμο Βαγγελη?Καλημέρα σε όλη την παρέα ..
Ακολούθησα τη συμβουλή σας και δοκίμασα τον SPARK σε ένα φυσίγγι 28 γρ με F2x28.
Η δοκιμή έγινε στα 30 μέτρα με 3* τσόκ μαμίσιο Beretta A400 HP.
Θα ήθελα την αποψή σας ...
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα ..
Ακολούθησα τη συμβουλή σας και δοκίμασα τον SPARK σε ένα φυσίγγι 28 γρ με F2x28.
Η δοκιμή έγινε στα 30 μέτρα με 3* τσόκ μαμίσιο Beretta A400 HP.
Θα ήθελα την αποψή σας ...
![]()
![]()
Το στησιμο Βαγγελη?
Για τωρα,δεν θα την ανεβαζα!Καλημέρα Γιάννη,
To Setup είναι το εξής..
F2x28 - CX2000 - 1,40 - 8ν - 28γρ - SPARK - 57,7 / Αστέρι 6αρι
Γλυκιά τουφεκιά και όχι κουραστική .. Τα δοκίμασα και σε μια πούλα στο σκοπευτήριο με ήλιο και ζέστη και δεν με κούρασαν..
Έφτιαξα και 29 γρ αλλά με 686 για κυνήγι πιο πολύ με πολύ ωραία αποτελέσματα..
Εαν δοκίμαζα να δουλέψω τα 28 γρ με 686 πόσο θα ανέβαζες την πυρίτιδα ..?
Κι εγώ το ίδιο !!! Αν και βαριέμαι να μετρήσω και να δω ποσοστό συγκέντρωσης, έτσι όπως τη βλέπω, αυτή την τουφεκιά με Optima HP 3* θα την περίμενα στα 35+ μέτρα ...Ομορφη τουφεκια!
Για 28 γραμ,spark και την κανη σου,την περιμενα πιο σφιχτη...
Μια χαρα ειναι Σακη!12-68.5- F2x28- 686-fiocchi t1- 1,40x28n8 z2m21-8*-57,5 μεσημερη με ζέστη μου έδωσε 395-392-391μ/δ το πρωί θα είναι πιο χαμηλά σε ταχύτητες αλλά πάλι για την εποχή ειναι μια χαρά, σφιχτή τουφέκια
Για τωρα,δεν θα την ανεβαζα!
Ηθελα να σου πω ν'αλλαζες το καψουλι με το 686 ή να εκοβες 2/100 απο πυριτιδα,κρατωντας το ιδιο.
Για τωρα εως και τα μπασιματα....
Ομορφη τουφεκια!
Για 28 γραμ,spark και την κανη σου,την περιμενα πιο σφιχτη...
Απο δυναμη πως την ειδες??
Όχι.. Πρώτη φορά. Κυνηγάω αγριογούρουνα κ δεν έχω ασχοληθεί πολύ με σκάγια... Απλα κάνω μερικά κυνήγια με έναν φίλο κ είπα να φτιάξω κάτι για λαγό..το εχεις κυνηγησει αυτο Μιχαλη;