NIKOS ORFANIDIS
Banned
το θεμα ειναι να αγοραζεις απο ευσυνηδητο εμπορο που να του εχεις εμπηστοσηνη
Ετσι Λευτερη..καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο..εχει τεραστια διαφορα να γεμιζεις σκαγια με τα δραμια και τα μονοβολαΜην μπερδεύετε την ονοματολογία συγκεκριμένων πυρίτιδων με αντίστοιχα βάρη σκαγιών, δραμιών ή μονόβολων. Είναι λάθος.
Σκεφτόμουν για το gualandi των 28γραμμαριωνΑπο μονοβολο καμια χιλιαδα σιγουρα..πες μας ποιο απ ολα θες να γεμισεις να ψαξω συνταγη
Αν το θες για κυνηγι καλυτερα το 32αρη αλλα αν το θες απλα για σκοποβολη παρε το 28αρη..με τις πυριτιδες που ανεφερες δεν θυμαμαι να εχω καποια συνταγη γιατι δεν τις χρησιμοποιω αλλα αν θες με s4 ή sipe εχωΣκεφτόμουν για το gualandi των 28γραμμαριων
Εντάξει Μίλτο... ευχαριστώΑν το θες για κυνηγι καλυτερα το 32αρη αλλα αν το θες απλα για σκοποβολη παρε το 28αρη..με τις πυριτιδες που ανεφερες δεν θυμαμαι να εχω καποια συνταγη γιατι δεν τις χρησιμοποιω αλλα αν θες με s4 ή sipe εχω
Ναι έχεις δίκιο αλλά μιλάς για την εργοστασιακή συσκευασία. Θα έπρεπε να το διευκρινίσω. Μιλάω για τις συσκευασίες ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Το μισό κιλό έχει 0,50 λεπτά παραπάνω απ΄ότι η χύμα. Πάνω στις συσκευασίες αυτόςδεν ειναι η διαφορα τιμης ενα ευρω , αλλα 9 ευρω , οταν η χυμα 500 γραμμαρια S4 εχει 20ευρω απο τον Αντωνη , το airgunshop , ,εχει τα 500 γραμμαρια S4 συσκευαζμενη 29 ευρω
Α1 κάλυκας cheddite cx 2000, συγκεντρωτήρας θώδη 24 mm, 1,65x32Έχετε φτιάξει παιδιά?έχετε κανένα σετ απ' να προτείνετε?Α1 η C7.....
Σε ποσο φορτιο Βαγγελη??Έχετε φτιάξει παιδιά?έχετε κανένα σετ απ' να προτείνετε?Α1 η C7.....
Γιάννη τα σετ απ' που ζητούσα ήταν για μόνο όλα 28 η 22 γραμμαριωνΣε ποσο φορτιο Βαγγελη??
ΜονοβολαΓιάννη τα σετ απ' που ζητούσα ήταν για μόνο όλα 28 η 22 γραμμαριων
28 η 32 γραμμαρίων .....Γιάννη τα σετ απ' που ζητούσα ήταν για μόνο όλα 28 η 22 γραμμαριων
Δυστυχως οχι Αποστολη..εχουν σταματησει πλεον να κυκλοφορουν κριμα δηλαδη γιατι για μενα ηταν το καλυτερο μονοβολο που εριξα μακρανΠαιδιά τα Brenekke 32gr κυκλοφορούν στην αγορά πλέον; Βρίσκω μόνο τα 28αρια και αυτα πανάκριβα.