Ευχαριστώ πολύ Λάμπη!Δές εδώ την Prima Πέτρο .Δέν την έχω δουλέψει ποτέ .
http://www.gualandi.it/docs/tabpolv_2013_ita.pdf
Αυτή πρέπει να είναι η Α0...
Ελάτε όλοι μαζι να βρούμε το αίνιγμα, ποια απο της δυο ειναι η ΑΟ; Οεο
Εισαι συγουρος για αυτό που λες;
καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με την ιδιογομωση μιας και έχω όλα τα υλικά. Το ερώτημα μου είναι σε τι; αναλογίες; προσωπικά έχω πυρίτιδα Α1 και θέλω να γεμισω 7αρια σε 24 γραμμάρια για σκοποβολή. Ποσό πυρίτιδα να βάλω; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με την ιδιογομωση μιας και έχω όλα τα υλικά. Το ερώτημα μου είναι σε τι; αναλογίες; προσωπικά έχω πυρίτιδα Α1 και θέλω να γεμισω 7αρια σε 24 γραμμάρια για σκοποβολή. Ποσό πυρίτιδα να βάλω; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Στην gm3 όντως είχε μεγάλη αλλαγη το νέο λοτ.. οποτε δεν υπάρχει θέμα ..Σχεδον τηποτα.περα απο την πρωοδευτικοτιτα σκαμπανεβασμα της gm3 που πεκτικε με τεραστιες διαφορες στης δοσης
Τώρα που το λες, η ακόμα πιο νέα gm3 έχει αλλαγή ή είναι σαν την προηγούμενη, δηλαδή για προσάναμμα??Στην gm3 όντως είχε μεγάλη αλλαγη το νέο λοτ.. οποτε δεν υπάρχει θέμα ..
Αχχαχαχαχαχ δεν ξέρω καθόλου bill.. μετά από αυτά που άκουγα για το λοτ της φρίκης που άναψε τα ελληνικά τζάκια επι 1 χρόνο δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάρω...Τώρα που το λες, η ακόμα πιο νέα gm3 έχει αλλαγή ή είναι σαν την προηγούμενη, δηλαδή για προσάναμμα??![]()