Και δαντελες φτιαχνει!Η sipe ειναι η πυριτιδα που ξεκινησα πριν 9 χρονια και με αυτη πορευομαι μεχρι τωρα..αγαπαει απο καψυλια στα νορμαλ σεταπ το 615 και 686 και στις κοντρα δοσεις το cx2000 δεν θελει πολυ στριμωγμα γιατι ανεβαζει τα μπαρ αποτομα..γενικα δεν θα δεις αποτυπωση στον πινακα δαντελα αλλα στο κυνηγι πανω θα βλεπει το θηραμα τον χαρο αυτοπροσωπως
Με συμπληρωσατε απολυτα σε ολα..επισης να προσθεσω απο τις σταθεροτερες πυριτιδες που υπαρχουν μεχρι στιγμης στο εμποριοΚαι δαντελες φτιαχνει!
Φτανει να αρκεστεις σε ταχυτητες λιγο κατω απο τα 400μ/δ.
Σκοτωνει,διαβολεμενα!
κραταει ταχυτητες,παρα τις "φτωχές"(φτωχες τα 390μ/δ)αρχικες ....
Μεγαλο ευρος φορτιων.
Απο τις ελαχιστες,συγχρονες, που εχουν τοσο.
Απλα,θέλει....τρυφεροτητα!
Αν στριμωχτει,θεριευει!
Όχι και φτωχές...κραταει ταχυτητες,παρα τις "φτωχές"(φτωχες τα 390μ/δ)αρχικες ....
Ωραίος Δημήτρη!! Θα την δοκιμάσω και εγώ!Το φετινό μου Τσιχλοφυσιγγο.
12/68.5 Csb5 140*28 Νο 9 1/2 καρδαρας24+φελλό cal20 πέντε στάδια I2s στα 57.
Επίσης έστεισα κάμποσα με μισοταπα θωδη 25 για περπατητο.(με το γνωστό στραβοπατημα)
![]()
![]()
Ω!!! ρε Μήτσο...Το φετινό μου Τσιχλοφυσιγγο.
Επίσης έστεισα κάμποσα με μισοταπα θωδη 25 για περπατητο.(με το γνωστό στραβοπατημα)
![]()
![]()
Eιναι τιμια η ισπανιδα Βασιλη...αρχικες εχει γυρω στα 395-400m/s...οτι πρεπει δηλαδη για τσιχλα..Ωραίος Δημήτρη!! Θα την δοκιμάσω και εγώ!
Αμα εχεις μικρα παιδια Σπυρο,ολη νυχτα γεμιζεις σαν τον κλεφτη...αν και του γιου μου του αρεσει πολυ η διαδικασια...η ειδικοτητα του ειναι να βαζει τους συγκεντρωτηρες μεσα στους καλυκες αφου εχω βαλει πυριτιδα.Ω!!! ρε Μήτσο...
Όλο το βράδυ καθόσουν και γεμιζες;
Ωραία...προσεγμένα είναι!!!
Απάτητα, σχετικά, βύσματα+ φελλός..
Λεπτουτσικο και σχετικά ρηχό ρέλι (όσο μπορώ να δω)...
Αν σου την καίει και σωστά, το κόβω για αρκετά "σφιχτουτσικο"...
Τώρα στα μπασιματα πρέπει να ναι φωτιά...
Αργότερα...βλέποντας και κάνοντας...
Τι καψουλι εβαλες;
Να σαι καλα...Ετσι γεμιζε και ο Κενταυρος το sporting του ομως με 688 καψουλι και ζ2μ24 συγκεντρωτηρα.ολα τα χατηρια θα του κανει σπυρο ,ωραια φυσιγγια![]()
Μαθαινω απο τους καλυτερους Μιχαλη...Δημητρη το προτο με τον καρδαρα μου αρεσει πολλη......
Εχεις πιαση το νοημα της ελαχηστης σημπιεσης σηγκεντρωτηρα........!!!!![]()
686 !!!Να σαι καλα...Ετσι γεμιζε και ο Κενταυρος το sporting του ομως με 688 καψουλι και ζ2μ24 συγκεντρωτηρα.
Επιβεβαιώνω!686 !!!![]()
Δημήτρη στην πολλή υγρασία δουλεύει αυτό το φυσίγγι ;Το φετινό μου Τσιχλοφυσιγγο.
![]()
![]()