Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι λίγο δυνατό με 1,50 καντο καλύτερα με 1,45
Yπάρχει καί ακόμη πιό δυνατό με F2*32 στο 1.65 χ28 Ν.7 μόνο το βγάζει για κάτι πιατάκια 70μετρα που βλέπουμε στα βίντεο καί διερωτούμαστε πώς τα σπάνε τόσο μακρυά......

Έχει δουλέψει κάποιος την psb1 με nobel gt;Λέω να τη βάλω στο 1.75 με cx 2000 και gt 21 σε νούμερο 6 για κάνα παπι απογευματινό
Με τη νεας κοπής psb1, την εχω φτιάξει στο 1,75χ33/6 με συγκεντρωτήρα γιοβαννι 22 . Το εχω φτιάξει και με cx2000 kai με 686 .Πολύ ωραία τουφεκιά,πολύ συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό σε όλες τις νορμαλ αποστάσεις.Με το 686 μου άρεσε καλύτερα.

Με τη νεας κοπής psb1, την εχω φτιάξει στο 1,75χ33/6 με συγκεντρωτήρα γιοβαννι 22 . Το εχω φτιάξει και με cx2000 kai με 686 .Πολύ ωραία τουφεκιά,πολύ συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό σε όλες τις νορμαλ αποστάσεις.Με το 686 μου άρεσε καλύτερα.
Γιαννη κ εγώ το κανα τελικά με gt 21 στα 33 γρ με cx 2000 και το δοκίμασα με 0 βαθμούς και χιονόπτωση σε επιβλαβή και περιστερια.Τα πουλιά κόκαλο περίπου μέχρι και τα 40 μέτρα.Εσυ σε τι καιρό το ριξες;

Γενικώς σε ήπιους καιρούς ,πέρσι το κυνήγησα σχεδόν όλη τη χρονιά,απο Οκτωβρη εως τέλος σεζόν,με θερμοκρασίες 10+ συνήθως, άλλωστε εδω κατω στη νοτιοδυτική Ελλαδα λίγες ειναι οι μέρες που θα συναντήσουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες :)

Καλημέρα παιδιά!! Σε ιδιογώμοση π.χ. για έναρξη τη θα πρωτήνατε σε φυσίγγι 30gr No6 κ τη setup θα βάζατε; Να μπωρούρε όμως να ανταποκριθεί κ στο βάλτο τους πρώτους μήνες της έναρξης.

Ερωτηση: μπορει ενα κυαθιο να αλλαξει τη συγκεντρωση-διασπορα του σε διαφορετικο set up παντα μεσα σε λογικα ορια κ χωρις μεγαλες διαφορες μεταξυ των set up?
Ας πουμε σε μια συνταγη 32gr με ιδια πυριτιδα, ιδιο καλυκα, ιδιο κυαθιο, ιδιο κλεισιμο αλλα διαφορετικο καψυλλιο?

Status
Not open for further replies.
Back