Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άσε τα κόλπα τον διάφορων ειδικών, γιατί εγώ που ευτυχώς δεν άκουσα την πήγα 1,90 Χ 32 και κουδούνισα και η Μπενελι στήθηκε όρθια σαν αλογο. Και μετά σκέφτηκα ποσό ηλίθιος είμαι, η ρωσοι την βάζουν 2 και , αλλα στους -15 εγώ το έριξα στους +18. Ποιος φταίει αυτός που μου ειπε να την πάω στο 2,30 x 32 η εγώ που τον άκουσα και δεν έβαλα το μυαλό μου να δούλεψη και να σκέφτει ότι δεν είμαι στην Σιβηρία.

Καλησπερα συναδελφοι,γνωριζει καποιος να μου πει μια συνταγη για τσιχλοφυσιγγο με gm3 κ ρελιαστο κλεισιμο;εψαξα στα προηγουμενα σχολια αλλα δεν βρηκα κατι.ευχαριστω

2.10 Χ 36 SOKOL ΣΕ 6 Νο 15ετιας τι λετε να δοκιμασω να τα ριξω η θα την παρω στο χερι την beretta?
Σου έδωσαν και άλλη απάντηση απο άλλη διάσταση στο ράδιο
Αν θες να την δουλέψεις 1,70χ 32 Μαυροπούλου 22αρι cx2000 απο 68,5 στα 57 πολυσταδιακο

Ερωτηση: μπορει ενα κυαθιο να αλλαξει τη συγκεντρωση-διασπορα του σε διαφορετικο set up παντα μεσα σε λογικα ορια κ χωρις μεγαλες διαφορες μεταξυ των set up?
Ας πουμε σε μια συνταγη 32gr με ιδια πυρίτιδα, ιδιο καλυκα, ιδιο κυαθιο, ιδιο κλεισιμο αλλα διαφορετικο καψυλλιο?
Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση βεβαίως και μπορεί. Στην ανάκρουση { bar}, στην ταχύτητα που σου έγραψε ο < Adros Hunter>, στην κατανομή, στην βλητικότητα. Σε δοκιμή θα τα δείς αυτά. Δεν αποκλείει την πιθανότητα όμως να σου βγεί καλύτερο αποτέλεσμα.
Στην δεύτερη ερώτηση τα καψύλλια 688 και 2000 ανήκουν στην κατηγορία μεγάλης ισχύος, το 686 και το 616 ( παλαιότερα ήταν ασταθές συμπεριφερόταν πότε σαν μέσης
ισχύος και πότε σαν μεγάλης, δεν ξέρω τι κάνει τώρα), είναι μέσης ισχύος. Τους κάλυκες με μέσης ισχύος καψύλλια τους γεμίζουμε με 0,10 το πολύ παραπάνω απ΄ότι τους
κάλυκες με 688 ή 2000 καψύλλια π.χ εάν γεμίζουμε με 688 ή 2000 1,65-1,70 (υγρασία- κρύο) στο 686,616 (παίρνοντας ως δεδομένο ότι είναι μέσης ισχύος} πάμε στο
1,70- 1,75 {υγρασία- κρύο}.

Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση βεβαίως και μπορεί. Στην ανάκρουση { bar}, στην ταχύτητα που σου έγραψε ο < Adros Hunter>, στην κατανομή, στην βλητικότητα. Σε δοκιμή θα τα δείς αυτά. Δεν αποκλείει την πιθανότητα όμως να σου βγεί καλύτερο αποτέλεσμα.
Στην δεύτερη ερώτηση τα καψύλλια 688 και 2000 ανήκουν στην κατηγορία μεγάλης ισχύος, το 686 και το 616 ( παλαιότερα ήταν ασταθές συμπεριφερόταν πότε σαν μέσης
ισχύος και πότε σαν μεγάλης, δεν ξέρω τι κάνει τώρα), είναι μέσης ισχύος. Τους κάλυκες με μέσης ισχύος καψύλλια τους γεμίζουμε με 0,10 το πολύ παραπάνω απ΄ότι τους
κάλυκες με 688 ή 2000 καψύλλια π.χ εάν γεμίζουμε με 688 ή 2000 1,65-1,70 (υγρασία- κρύο) στο 686,616 (παίρνοντας ως δεδομένο ότι είναι μέσης ισχύος} πάμε στο
1,70- 1,75 {υγρασία- κρύο}.
Ευχαριστω για το χρονο σου!!
.well done.

Το ιδιο ειναι να κάψεις μια πυριτιδα με cx1000και το ιδιο με 688
Εάν το ρίξεις σε ίδιες καιρικές συνθήκες ας πουμε ζέστη το 688 θα σου ανοίξει την κατανομή λόγο βίαιης καυσης
...Νίκο λείπει το ερωτηματικό, και στην ουσία διαβάζεις πως είναι το ίδιο με cx1000 και με 688;)

εγω που εφτιαξα ενα σεταπ με την S4 ρελιαστο στα 30 γραμμαρια , με το 686 ηταν πολυ καλο , μετα εφτιαξα ακρυβος το ιδιο αλλα με το cx1000 , και ηταν τελιος αχρηστο μονο φτερα εφευγαν χωρης να πεφτουν τα πουλια , οποτε καθησα και τα ανοιξα και πηρα τα υλικα

Πρέπει να το στηνει με 67αρη κάλυκα Γιάννη ο Λάμπης γιατί βλέπω πολύ χαμηλό βύσμα.
Ξέθαψα προχτές ένα μισό κιλό f2*28 και είπα να την ανεβάσω στα 30γρ με spark.

Την έχεις δουλέψει την F2x28 σε 30 γρ ..? Εαν ναι με ποιο καψούλι είχες τα καλύτερα αποτελέσματα..?
Εχω βρεί καλό setup για 28 και 29 αλλά στα 30 το φοβήθηκα .. και δεν το ανέβασα
Εαν έχεις δοκιμασει σε 30 γρ θα ήθελα να μου πείς

30gr εχω κλεισει στο 1.45x30 σε ριγμενο καλυκα Gordon, με Ζ2Μ21 και τριτο σταδιο στο κλεισιμο. Αν δεν χρησιμοποιησεις τριτο σταδιο, τοτε πας σε 24αρι βυσμα, στην περιπτωση μου Ζ2Μ24
Σε 686 θα το ανέβαζες σε 1,5 ή οχι ..?

έκανα καμιά 50 άρα η πρώτη μαζική παραγωγή:):)
16-223041.jpg

20190116-223037.jpg

Status
Not open for further replies.
Back