Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οσο βρέχει εγώ γεμίζω τσιχλοφυσιγγα bbq3 Σιπε 1,45χ30-gt27-57,8 και D20X32 1,50X30-θωδη 23-57,8
019.jpg
018.jpg

Καλα απο δαυτη τη D20 ενα καραβη ειχες παραγγηλη...???thinkthinkthink
.yel..yel..yel..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Jdp καλησπέρα.
Ποια βάση είναι αυτή που χρησιμοποιείς στο δράπανο;
Νομίζω ότι είναι σαν του lidl με άλλο όνομα (δεν θυμάμαι το ονομα )ειναι γερμανική κι αυτη, εγώ την πήρα από το www.ergalia.gr γιατί είμαστε φίλοι, δεν είναι τέλεια και ακόμα δεν της έχω κάνει στοπ σύντομα όμως θα της κάνω

Έχει ακόμα κάποιες βάσεις δραπανων το lidl είχαν βγει πριν κάνα 10ημερο.Κοστος 19 ,99.Υποψην κάθε Φλεβαρη βγάζει το Κολωνατο δραπάνο της.
Το έχω από το 2011 και είναι πολύ τίμιο.το είχα πάρει 69.99 τα τελευταία χρόνια το έχει πάει στα 79.99

Η ιδια συνταγη με τα προηγουμενα?
Αντε καλοριχτα!!
Ποση ωρα σου πηρε να τα γεμισεις?
Ναι ιδια

Το έκανα σε 2 δόσεις την πρώτη μέρα πυρίτιδα και συγκεντρωτηρες και την δεύτερη σκάγια ρέλιασμα ,έφαγα αρκετή ώρα την πρώτη μέρα (κάνα δίωρο ΙΣΩς και παραπανω) για να παίξω με τον ογκομετρικό που μου έδωσε ένας φίλος ,σκάγια ρέλιασμα δεν μου πήρε πάνω από 30 λεπτά για 52 φυσίγγια

Καλησπέρα παιδιά.αληθεια ήθελα να ρωτήσω αν παίζει ιδιογομωση δράμια 8 βολα άμε ακραίες ταχύτητες,(500 μέτρα ανά σεκ) κ μέσα σε όρια ασφαλείας.ευχαριστω!αν κάποιος έχει φτιάξει ας μας διαφωτίσει!

Ειπα να φτιαξω κανα μαλλινοταπο αστερι και καποια σε ρελακι 9,5 αρακια ετσι να τα ριξω σε περπατητο.
Και επειδη στις 2 τελευταιες εξοδους εχω πετυχει και αλεπουδες και αγριοπεριστερα στα 60-70 μετρα και με τα
10αρακια που ειχα τους αερισα τα ..... αυτια ειπα να γεμισω και μερικα 36αρια 4αρια για καμια συναντηση.

https://i.imgur.com/CRwJXSQ.jpg[/img]']

Έχει ακόμα κάποιες βάσεις δραπανων το lidl είχαν βγει πριν κάνα 10ημερο.Κοστος 19 ,99.Υποψην κάθε Φλεβαρη βγάζει το Κολωνατο δραπάνο της.
Το έχω από το 2011 και είναι πολύ τίμιο.το είχα πάρει 69.99 τα τελευταία χρόνια το έχει πάει στα 79.99
Έχει αρχίσει να στριφογυρίζει η ιδέα της ιδιογομωσης στο μυαλό μου.
Ότι εργαλεία έχει πάρει ο πατέρας από τα Lidl είναι φοβερα.
Αν το βάλουν το κολωνατο μπορεί να το πάρω να ξεκινησω δειλά δειλά.
Οι πιέσεις όμως και οι ταχυτητες πως μετριούνται;;;
Θεωρητικά με πράξεις μονο;;;

Σωστά,
Εμπειρία + κατάλληλος εξοπλισμός = επιθυμητό αποτέλεσμα.
(Και αυτό γιατί είμαστε εδώ. Αν ήμασταν αλλού τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα και απλά).
Αυτο το οτι ειμαστε εδω το χω πει πολλες φορες μεχρι τωρα..αν ειχαμε κατι αλλα πιο εξοτικα υλικα θα μασταν αρχοντες

Δεν είναι μόνο τα υλικά.
Είναι ο σεβασμός και η αντιπαροχή στον καταναλωτή από όλους τους εμπλεκόμενους (Πολιτεία, εμπόρους) και η σωστή Παιδεία στο αντικείμενο.
Πράγματα που βρίσκονται σε μηδενικό επίπεδο εδώ.

Δεν είναι μόνο τα υλικά.
Είναι ο σεβασμός και η αντιπαροχή στον καταναλωτή από όλους τους εμπλεκόμενους (Πολιτεία, εμπόρους) και η σωστή Παιδεία στο αντικείμενο.
Πράγματα που βρίσκονται σε μηδενικό επίπεδο εδώ.
Συμφωνω απολυτα σ αυτο που λες..οντως εχει γινει αποτρεπτικο να ασχοληθεις με την ιδιογομωση..βλεπε τι εγινε με την πυρκαλ που ειχε δικα της υλικα ακομα κατασκευαζε και οπλα και αλλες πολλες επιχειρησεις που σιγουρα τα ξερεις καλυτερα απο μενα..λειπουν ορισμενα διαμαντια που υπηρχαν παλιοτερα

Ειπα να φτιαξω κανα μαλλινοταπο αστερι και καποια σε ρελακι 9,5 αρακια ετσι να τα ριξω σε περπατητο.
Και επειδη στις 2 τελευταιες εξοδους εχω πετυχει και αλεπουδες και αγριοπεριστερα στα 60-70 μετρα και με τα
10αρακια που ειχα τους αερισα τα ..... αυτια ειπα να γεμισω και μερικα 36αρια 4αρια για καμια συναντηση.

https://i.imgur.com/5Jg3n2U.jpg[/img]']https://i.imgur.com/CRwJXSQ.jpg[/img]']
πολυ καλη δουλεια!

Status
Not open for further replies.
Back