Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το οχταρι αστερι λενε οτι ειναι δυσκολοτερο απο το εξαρι να το πετυχεις, ο idiogomosi νομιζω γραφει οτι χρειαζεται ο καλυκας να ειναι καλα φρεζαρισμένος. Η μηχανή κατα τα αλλα λειτούργησε καλα;
Η μηχανή μια χαρά από λειτουργία το μόνο που πρέπει να αλλαξω είναι το χερούλι να φτιάξω ένα 30 με 40 ποντους να κάνω την δουλειά μου πιο άνετα γιατι το κόντό κουράζει και θελει παραπανω δύναμη.

Πολυ καλη τιμη..βγαζει ενιοτε ωραια πραγματακια σε ξεφτιλα τιμες..θα την επερνα αν μπορουσα πιο πολυ για τον τροπο που κανει ζυγισμα οντως εχει γουστο..σαν να ρεταρει κανει αλλα εχει ωραια ακριβεια

Και γω θα την φοβομουν μην κολλησει και μετα τραβαω τα μαλλια μου..αλλα κατι αλλες οπως τις γκρανουλε και sp2 κλπ πιστευω θα τις παει πολυ καλα

Καλησπερα κ απο μενα στους φιλους ,θα ηθελα την γνωμη σας για μια γομωση που ετοιμασα κ θα ριξω το ΣΚ δοκιμαστικα σε τσιχλα.cx2000,πυριτιδα gm3 1,5 χ 31 βυσματωση guallandi 22 κ κλεισιμο ρελιαστο με τζαμακι στα 57,5.
κλεινης πολυ κατω , πρεπει να πας στα 60 , με 65 ,40 καλυκα και οχι στα 57,5 , και τα σκαγια καντα 30 γραμμαρια

μια χαρα θα παει.
και δυο τρομαρες , με τοσο πολυ πιεζμενη την πυρητηδα , που ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο ρελιαστο με τζαμακι στα 57,50 , πρεπει να κλησει στα 60 , και με καλυκα 65αρι, ειναι και επικυνδηνο γιατι λογο πιεζματος της πυρητηδας , θα ανεβασει μπαρ

Γεμίζω PSB 2 CX2000 1.70 X33 N.10 SG19 6* με θετικά αποτελέσματα .
Απογευματινό χθές είπα να δοκιμάσω 688 1.70 χ32 ν.9 BIOR 21 6* .Σκέτη απογοήτευση .
Φτερά κ πούπουλα .....πολλά κ τα πουλιά να συνεχίζουν κ να χάνονται .
Κι'εγώ να επιμένω να το ρίχνω τηρώντας αυτό που κάποιοι γράφουν ,ότι δλδ μπάς δεν ήμουν κέντρο στην βολή μου κλπ κλπ
Αποτέλεσμα 1 τσίχλα κι'αυτή έπεσε ζωντανή κ τουλάχιστον 5 που έφυγαν με τα μισά φτερά απο κοντά μου .....

Καλησπερα κ απο μενα στους φιλους ,θα ηθελα την γνωμη σας για μια γομωση που ετοιμασα κ θα ριξω το ΣΚ δοκιμαστικα σε τσιχλα.cx2000,πυριτιδα gm3 1,5 χ 31 βυσματωση guallandi 22 κ κλεισιμο ρελιαστο με τζαμακι στα 57,5.
το δοκιμασες?

Status
Not open for further replies.
Back