Ναι φιλαρακι,δεν ξερω μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα,ισως φταιει το κλεισιμο θελει πιο ψηλο κλεισιμοτο δοκιμασες?
Ναι φιλαρακι,δεν ξερω μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα,ισως φταιει το κλεισιμο θελει πιο ψηλο κλεισιμοτο δοκιμασες?
δεν επερνες πουλια?/πεφταν ζωντανα ?ειχες ξεπουπουλιασματα ?Ναι φιλαρακι,δεν ξερω μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα,ισως φταιει το κλεισιμο θελει πιο ψηλο κλεισιμο
τι εννοεις?μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα
Βασικά θα σου έλεγα να την άφησεεις στην άκρη και να πάρεις κάποια άλλη να βρεις την υγεια σου. Εγώ δεν τα βρεφικά ποτέ μαζι της ούτε στο δωδεκαρι ούτε στο εικοσαρι που υποτίθεται ότι θα δούλευε. Έφαγα μισό κιλό στης δοκιμες και κατι αξιοπρεπές δεν βρήκα.Γεμίζω PSB 2 CX2000 1.70 X33 N.10 SG19 6* με θετικά αποτελέσματα .
Απογευματινό χθές είπα να δοκιμάσω 688 1.70 χ32 ν.9 BIOR 21 6* .Σκέτη απογοήτευση .
Φτερά κ πούπουλα .....πολλά κ τα πουλιά να συνεχίζουν κ να χάνονται .
Κι'εγώ να επιμένω να το ρίχνω τηρώντας αυτό που κάποιοι γράφουν ,ότι δλδ μπάς δεν ήμουν κέντρο στην βολή μου κλπ κλπ
Αποτέλεσμα 1 τσίχλα κι'αυτή έπεσε ζωντανή κ τουλάχιστον 5 που έφυγαν με τα μισά φτερά απο κοντά μου .....
Κατ αρχην πολλα αιματα κ ξεπουπουλιασματα κ μετα εριξα σε σταθερο στοχο στα 15-20 μετρα κ ειχε πολλα κενα η ντουφεκια.δεν επερνες πουλια?/πεφταν ζωντανα ?ειχες ξεπουπουλιασματα ?
τι εννοεις?
καντα 30 γραμμαρια τα σκαγια , και ρελιασε στα 60Κατ αρχην πολλα αιματα κ ξεπουπουλιασματα κ μετα εριξα σε σταθερο στοχο στα 15-20 μετρα κ ειχε πολλα κενα η ντουφεκια.
Εκτός range νομίζω πως είσαι με την psb2.Γεμίζω PSB 2 CX2000 1.70 X33 N.10 SG19 6* με θετικά αποτελέσματα .
Απογευματινό χθές είπα να δοκιμάσω 688 1.70 χ32 ν.9 BIOR 21 6* .Σκέτη απογοήτευση .
Φτερά κ πούπουλα .....πολλά κ τα πουλιά να συνεχίζουν κ να χάνονται .
Κι'εγώ να επιμένω να το ρίχνω τηρώντας αυτό που κάποιοι γράφουν ,ότι δλδ μπάς δεν ήμουν κέντρο στην βολή μου κλπ κλπ
Αποτέλεσμα 1 τσίχλα κι'αυτή έπεσε ζωντανή κ τουλάχιστον 5 που έφυγαν με τα μισά φτερά απο κοντά μου .....
Για γράψε σεταπ να δούμε περί τίνος πρόκειται....Καλησπέρα παιδιά....σε ένα σετ απ όπου Όλα είναι <<καλα>>,δλδ ωραία σκοτωματα ωραιο λάκτισμα αλλά τα φυσίγγια αφήνουν ακαυτη πυριτιδα μέσα στο οπλο(κανη και κλειστρο)Τι μπορούμε να αλλάξουμε για να γίνεται καλύτερη καύση και να μην έχουμε υπολείμματα?
chΓια γράψε σεταπ να δούμε περί τίνος πρόκειται....
Cheditte t3 cx2000 1.7jk6 z2m 21 33γραμμαρια ν7 1/2 κλείσιμο 58 με χειροκίνητη Λαναρά και τα ίδια υλικά με 1.75χ34Για γράψε σεταπ να δούμε περί τίνος πρόκειται....
1.75 ×34.5 ×cx2ooo ×giovani 20 -νο4 και νο5 είναι αυτό που ριχνω 80%Στο βαλτο και στην φασσα.Παιδιά jk6 ή ch? Αν είναι jk6 βάλε drago ή jiovani 22 για το 7αρι και κατέβασε 57.5 -57. 7
Εγώ το πρώτο που θα δοκίμαζα ήταν να έβαζα πιο αδύναμο καψύλι.ch
Cheditte t3 cx2000 1.7jk6 z2m 21 33γραμμαρια ν7 1/2 κλείσιμο 58 με χειροκίνητη Λαναρά και τα ίδια υλικά με 1.75χ34