Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι φιλαρακι,δεν ξερω μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα,ισως φταιει το κλεισιμο θελει πιο ψηλο κλεισιμο
δεν επερνες πουλια?/πεφταν ζωντανα ?ειχες ξεπουπουλιασματα ?
μου φανηκε οτι τα ανοιγει πολυ τα σκαγια στα κοντινα
τι εννοεις?

Γεμίζω PSB 2 CX2000 1.70 X33 N.10 SG19 6* με θετικά αποτελέσματα .
Απογευματινό χθές είπα να δοκιμάσω 688 1.70 χ32 ν.9 BIOR 21 6* .Σκέτη απογοήτευση .
Φτερά κ πούπουλα .....πολλά κ τα πουλιά να συνεχίζουν κ να χάνονται .
Κι'εγώ να επιμένω να το ρίχνω τηρώντας αυτό που κάποιοι γράφουν ,ότι δλδ μπάς δεν ήμουν κέντρο στην βολή μου κλπ κλπ
Αποτέλεσμα 1 τσίχλα κι'αυτή έπεσε ζωντανή κ τουλάχιστον 5 που έφυγαν με τα μισά φτερά απο κοντά μου .....
Βασικά θα σου έλεγα να την άφησεεις στην άκρη και να πάρεις κάποια άλλη να βρεις την υγεια σου. Εγώ δεν τα βρεφικά ποτέ μαζι της ούτε στο δωδεκαρι ούτε στο εικοσαρι που υποτίθεται ότι θα δούλευε. Έφαγα μισό κιλό στης δοκιμες και κατι αξιοπρεπές δεν βρήκα.

Εν το μεταξύ αυτό που παρατήρησα και εγώ και ένας φίλος που την παλεύαμε και είχαμε κανει άπειρους συνδυασμούς ειναι ότι δεν σηκώνει πάτημα. Παντα κατα την γνώμη μου.
Μπορείς κάποιος φίλος που κυνηγά συστηματικά και την χρησιμοποίη να εχει άλλη γνώμη και να μπορεί να σε βοηθήσει

Γεμίζω PSB 2 CX2000 1.70 X33 N.10 SG19 6* με θετικά αποτελέσματα .
Απογευματινό χθές είπα να δοκιμάσω 688 1.70 χ32 ν.9 BIOR 21 6* .Σκέτη απογοήτευση .
Φτερά κ πούπουλα .....πολλά κ τα πουλιά να συνεχίζουν κ να χάνονται .
Κι'εγώ να επιμένω να το ρίχνω τηρώντας αυτό που κάποιοι γράφουν ,ότι δλδ μπάς δεν ήμουν κέντρο στην βολή μου κλπ κλπ
Αποτέλεσμα 1 τσίχλα κι'αυτή έπεσε ζωντανή κ τουλάχιστον 5 που έφυγαν με τα μισά φτερά απο κοντά μου .....
Εκτός range νομίζω πως είσαι με την psb2.

Καλησπέρα παιδιά....σε ένα σετ απ όπου Όλα είναι <<καλα>>,δλδ ωραία σκοτωματα ωραιο λάκτισμα αλλά τα φυσίγγια αφήνουν ακαυτη πυριτιδα μέσα στο οπλο(κανη και κλειστρο)Τι μπορούμε να αλλάξουμε για να γίνεται καλύτερη καύση και να μην έχουμε υπολείμματα?

Καλησπέρα παιδιά....σε ένα σετ απ όπου Όλα είναι <<καλα>>,δλδ ωραία σκοτωματα ωραιο λάκτισμα αλλά τα φυσίγγια αφήνουν ακαυτη πυριτιδα μέσα στο οπλο(κανη και κλειστρο)Τι μπορούμε να αλλάξουμε για να γίνεται καλύτερη καύση και να μην έχουμε υπολείμματα?
Για γράψε σεταπ να δούμε περί τίνος πρόκειται....

ch
Cheditte t3 cx2000 1.7jk6 z2m 21 33γραμμαρια ν7 1/2 κλείσιμο 58 με χειροκίνητη Λαναρά και τα ίδια υλικά με 1.75χ34

Παιδιά jk6 ή ch? Αν είναι jk6 βάλε drago ή jiovani 22 για το 7αρι και κατέβασε 57.5 -57. 7
1.75 ×34.5 ×cx2ooo ×giovani 20 -νο4 και νο5 είναι αυτό που ριχνω 80%Στο βαλτο και στην φασσα.
Και ανεβενει μέχρι 1.80 σε κρύο και κστεβενω μέχρι και 1.70 Σεπτέμβρη και μπασιματα. Στην Ιδιογομοση φυσηγγι για ολλα δεν υπάρχει ανάλογα με τις απετησεις του καθένος βέβαια.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back