Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιλτο σε ρελιαστο φανταζομαι , και γω την γεμιζω στα 36gr με αριστα αποτελεσματα !!
Ναι Μιχαλε σε ρελαστο την γεμιζω τοσο ψηλα απο τα 36-38 και κανει πραγματικα πολυ καλεε τουφεκιες..ειδικα στο λαγο στο ξεπεταγμα ειναι πολυ καλη

Φετος καταφερα να γεμισω κ εγω τα πρωτα μου φυσιγγια! Ξεκινησα με τη sipe λογω σταθεροτητας κ ευρος γομωσεων με σκοπο να καταφερω να φτιαξω ενα φυσιγγι για τα περισσοτερα κυνηγια μου αλλαζοντας μονο νουμερο σκαγιων. Με τη συμβολη του ΓΙΑΝΝΗ. δοκιμασα στο 1.50χ31 t2 cheddite cx 2000 με aquila 27 ν. 9 με πλαστικο τζαμακι για την τσιχλα, παντα σε ρελιαστο! Μου αρεσε πολυ κ θα το κρατησω! Αυτο που παρατηρησα μονο ηταν σε ολα τα πουλια λιγο αιματακι απ το στομα.
Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για τρυγονοφυσιγγο...
686-615

Και εγώ στο εικοσαρι την φόρτωσα λίγο και ανταποκρίθηκε άριστα στης απότομες μεταβολές του καιρού χωρίς να με ζορίζει.
Εχει μια ελαστικότητα που αν την εκμεταλλευτής κανει παπαδες
Γενικα την sipe την εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση..βλεπεις ειναι και η πρωτη πυριτιδα που γεμισα..και οντως ειναι φοβερα ελαστικη..ειναι μεγαλη υποθεση να γεμιζεται απο τα 28-38 γραμμαρια

Μια χαρα ειναι αρκετα νορμαλ δοκιμασε και το 1.45 30 και θα παθεις πλακα..απ οταν μου το εδωσε ενα καλο φιλαρακι το ριχνω συνεχεια
1,45 30 όντως πολύ καλό.... Σκεφτόμουν και εγώ για 28 αλλά ακόμα δεν πιάστηκα... Και σκεφτόμουν για 1,40

διαβασε παλια μυνηματα να δεις ποσα σεταπ μου εχουν πει , και σε αυτο το φορουμ και σε αλλο και στο FB, και μολης τωρα ο τεος μου ειπε με την SIPE , και σταματα να γραφεις οτι νανε για να εντυποσιασεις
ο nikosd δουλεύει μέχρι 30 γραμμάρια σε μονοβασικές, και το πολύ τροποποιημένες (F2) πάντα για να κάνει εντύπωση....ΑΛΛΑ δεν θα δώσω σε κανέναν την γαμάτη συνταγή που έχω για χαρταετό, για να πετάω πιο ψιλά από όλους σας!

Θυμασαι Κωνσταντινε που λεγαμε για τα ΑΑ ΤRAAKER?
Μια χαρα δουλευει και ο LB6;)
Πες τους τα 23 ευρο το κουτι να τα βαλουν εκει που ξερουν.sarcastic.

citibank nearest to my location
Αυτά είναι λέω και γω που χάθηκε όλο πατέντες μου είσαι μίστερ? Με έχεις βάλει στην πρίζα .sarcastic. με 23 μόνα πέρνεις αλλά πράγματα άσε που η τάπα δεν φαίνεται στα εμπορικά .

1,45 30 όντως πολύ καλό.... Σκεφτόμουν και εγώ για 28 αλλά ακόμα δεν πιάστηκα... Και σκεφτόμουν για 1,40
Μια χαρα θα εισαι απο θεμα πυριτιδας..δεν μασαει η sipe και σου κανει πολυ καλα σκοτωματα..μπορει στο χαρτι να μην σε ενθουσιασει αλλα στο κυνηγι πανω ειναι χαρος

ο nikosd δουλεύει μέχρι 30 γραμμάρια σε μονοβασικές, και το πολύ τροποποιημένες (F2) πάντα για να κάνει εντύπωση....ΑΛΛΑ δεν θα δώσω σε κανέναν την γαμάτη συνταγή που έχω για χαρταετό, για να πετάω πιο ψιλά από όλους σας!
Πες την σληθεια σε εμενα την εδωσες

Σήμερα έφτιαξα τα πρώτα μου δράμια εννιαβολλα.Πυριτιδα sipe στο 1.70 +couvete +16 Χιλ μάλλινη τάπα ,9 βόλια 8.6 Χιλ,λευκό χαρτάκι 1 Χιλ από πάνω και κλείσιμο αστέρι στα 57.80 με στροφείο sp 2 omv.Δοκιμη σε παλιο μεταλλικό κάδο σκουπιδιών στα 43 μέτρα και τα εννιά πήγαν πάνω με άνοιγμα στους 60 με 70 πόντους και 3 από αυτά πέρασαν από την άλλη.Με κάλυκα nobel sport 686

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back