Ναι Μιχαλε σε ρελαστο την γεμιζω τοσο ψηλα απο τα 36-38 και κανει πραγματικα πολυ καλεε τουφεκιες..ειδικα στο λαγο στο ξεπεταγμα ειναι πολυ καληΜιλτο σε ρελιαστο φανταζομαι , και γω την γεμιζω στα 36gr με αριστα αποτελεσματα !!
Ναι Μιχαλε σε ρελαστο την γεμιζω τοσο ψηλα απο τα 36-38 και κανει πραγματικα πολυ καλεε τουφεκιες..ειδικα στο λαγο στο ξεπεταγμα ειναι πολυ καληΜιλτο σε ρελιαστο φανταζομαι , και γω την γεμιζω στα 36gr με αριστα αποτελεσματα !!
686-615Φετος καταφερα να γεμισω κ εγω τα πρωτα μου φυσιγγια! Ξεκινησα με τη sipe λογω σταθεροτητας κ ευρος γομωσεων με σκοπο να καταφερω να φτιαξω ενα φυσιγγι για τα περισσοτερα κυνηγια μου αλλαζοντας μονο νουμερο σκαγιων. Με τη συμβολη του ΓΙΑΝΝΗ. δοκιμασα στο 1.50χ31 t2 cheddite cx 2000 με aquila 27 ν. 9 με πλαστικο τζαμακι για την τσιχλα, παντα σε ρελιαστο! Μου αρεσε πολυ κ θα το κρατησω! Αυτο που παρατηρησα μονο ηταν σε ολα τα πουλια λιγο αιματακι απ το στομα.
Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για τρυγονοφυσιγγο...
Γενικα την sipe την εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση..βλεπεις ειναι και η πρωτη πυριτιδα που γεμισα..και οντως ειναι φοβερα ελαστικη..ειναι μεγαλη υποθεση να γεμιζεται απο τα 28-38 γραμμαριαΚαι εγώ στο εικοσαρι την φόρτωσα λίγο και ανταποκρίθηκε άριστα στης απότομες μεταβολές του καιρού χωρίς να με ζορίζει.
Εχει μια ελαστικότητα που αν την εκμεταλλευτής κανει παπαδες
Αυτοί από που είναι;;Θυμασαι Κωνσταντινε που λεγαμε για τα ΑΑ ΤRAAKER?
Μια χαρα δουλευει και ο LB6
Πες τους τα 23 ευρο το κουτι να τα βαλουν εκει που ξερουν
citibank nearest to my location
aquila 28 και οχι 27, που δεν υπαρχει!aquila 27
1,40 τα 28 σε αστέρι ή είμαι χαμηλά Μίλτο;Ναι Μιχαλε σε ρελαστο την γεμιζω τοσο ψηλα απο τα 36-38 και κανει πραγματικα πολυ καλεε τουφεκιες..ειδικα στο λαγο στο ξεπεταγμα ειναι πολυ καλη
Μια χαρα ειναι αρκετα νορμαλ δοκιμασε και το 1.45 30 και θα παθεις πλακα..απ οταν μου το εδωσε ενα καλο φιλαρακι το ριχνω συνεχεια1,40 τα 28 σε αστέρι ή είμαι χαμηλά Μίλτο;
1,45 30 όντως πολύ καλό.... Σκεφτόμουν και εγώ για 28 αλλά ακόμα δεν πιάστηκα... Και σκεφτόμουν για 1,40Μια χαρα ειναι αρκετα νορμαλ δοκιμασε και το 1.45 30 και θα παθεις πλακα..απ οταν μου το εδωσε ενα καλο φιλαρακι το ριχνω συνεχεια
ο nikosd δουλεύει μέχρι 30 γραμμάρια σε μονοβασικές, και το πολύ τροποποιημένες (F2) πάντα για να κάνει εντύπωση....ΑΛΛΑ δεν θα δώσω σε κανέναν την γαμάτη συνταγή που έχω για χαρταετό, για να πετάω πιο ψιλά από όλους σας!διαβασε παλια μυνηματα να δεις ποσα σεταπ μου εχουν πει , και σε αυτο το φορουμ και σε αλλο και στο FB, και μολης τωρα ο τεος μου ειπε με την SIPE , και σταματα να γραφεις οτι νανε για να εντυποσιασεις
Αυτά είναι λέω και γω που χάθηκε όλο πατέντες μου είσαι μίστερ? Με έχεις βάλει στην πρίζαΘυμασαι Κωνσταντινε που λεγαμε για τα ΑΑ ΤRAAKER?
Μια χαρα δουλευει και ο LB6
Πες τους τα 23 ευρο το κουτι να τα βαλουν εκει που ξερουν
citibank nearest to my location
Εγω την φτιαχνω1,50*32 με καρδαρα24 καψουλι cx2000/616 ..εξερετικο κυχλοφυσηγγοGranular πάντως καιρού, και με μεγάλο εύρος
Μια χαρα θα εισαι απο θεμα πυριτιδας..δεν μασαει η sipe και σου κανει πολυ καλα σκοτωματα..μπορει στο χαρτι να μην σε ενθουσιασει αλλα στο κυνηγι πανω ειναι χαρος1,45 30 όντως πολύ καλό.... Σκεφτόμουν και εγώ για 28 αλλά ακόμα δεν πιάστηκα... Και σκεφτόμουν για 1,40
Πες την σληθεια σε εμενα την εδωσεςο nikosd δουλεύει μέχρι 30 γραμμάρια σε μονοβασικές, και το πολύ τροποποιημένες (F2) πάντα για να κάνει εντύπωση....ΑΛΛΑ δεν θα δώσω σε κανέναν την γαμάτη συνταγή που έχω για χαρταετό, για να πετάω πιο ψιλά από όλους σας!
αστην ιδια αλαξε μονο το καψουλι σε 686Νομιζω οτι κανει κ ισως χρειαστει να την κατεβασω στο 1.48 λογω ζεστης!! Θα το δειξει η πραξη σιγουρα!!
σκορδοκαιλα μου , αδιαφορο πληρης στα αυτα που κανουν αυτοΠες την σληθεια σε εμενα την εδωσες
Και το 686 την πάει καλά αυτή τη συνταγή..Εγω την φτιαχνω1,50*32 με καρδαρα24 καψουλι cx2000/616 ..εξερετικο κυχλοφυσηγγο
Απο 800 μεχρι 830 εδωσε και ταχητητες καπου στο 432 το ειχα γραψει ποιο πανωΠόσα bars έδωσε το κανονάκι;
Την εχω γεμησει σε καλ magnum 1,8 με 38 και μου ερεσε πολυGranular πάντως καιρού, και με μεγάλο εύρος