Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχουν πυριτιδες συγκεντρωτικες και διασπορας??
Οι μονοβασικες τείνουν να είναι λίγο πιο συγκεντρωτικές απο τις διβασικές. Μπορείς όμως να το ρυθμίσεις με την ιδιογόμωση. Στις πιέσεις οφείλεται η διασπορά.

Παμε σιγα σιγα να γεμισουμε και τα καινουρια μας παιχνιδια..gp σημερα στο μενου στα 31 γραμμαρια με piston skeet
Ωραίος ο παίκτης!!
Όσο πάει και τη ζηλεύω την ιδιογόμωση όλο και πιο πολύ.....Από του χρόνου κατά τη νεκρή περιόδο με βλέπω να κάνω πειράματα.......:D:D

Ωραίος ο παίκτης!!
Όσο πάει και τη ζηλεύω την ιδιογόμωση όλο και πιο πολύ.....Από του χρόνου κατά τη νεκρή περιόδο με βλέπω να κάνω πειράματα.......:D:D
Κωστα ξεκινα και δεννθα χασεις..ειναι μεγαλο κολλημα...ειδικα οταν ανοιγεις το βαζακι και μυριζεις τη νιτροκυτταρινη απο την φρεσκια πυριτιδα ειναι ολα τα λεφτα

Ε ένας μυρίζει νιτροκυτταρινη ο άλλος νυτρογλυκερινη ο άλλος μυρίζει άδειους κάλυκες ο άλλος χάρτινους ριγμένους... αααρε τρέλα που μας δέρνει ομαδικός.. τι να κλασουν τα πρεζωνια μπροστά μας ρεεεεε .hair..hair..pray to God..sheep.sheep

η Baschieri .sarcastic.

Bασικα αυτο που μυριζει, ειναι ο διαλυτης που εχει χρησιμοποιηθει νομιζω.
Πραγματικα την καλυτερη μυρωδια την κανει η gp...μεχρι τωρα ηταν η mb36 αλλα χθες που την ανοιξα την gp ηταν αλλο πραμα μαστουρα..πραγματικα κουβαλαμε μεγαλη τρελα που μας ευχαριστουν τα πιο κουφα

Μιλτο θαρρω εισαι πολυ ψηλα. 1.55 στα 31 γρ με 686 τη γεμισα για δοκιμες προχτες. Ο κατασκευαστης δινει 1.55-1.57 στα 30-32
686 στο οριο της Βικτωρα;εκει πιστευω ειναι χαμηλα..αντε το πολυ να πηγαινα στο 1.60 με 688..απλα απ οσες δοκιμες εχω δει θα βγει γυρω στα 430 που μου ειπε ενας πολυ γνωστης της και απο μπαρ αντε να βγει στα 700..αλλα εχω επισης και piston skeet που εκει θελεις λιγο αυξηση στην πυριτιδα..ενδεικτικα θα σου πω οτι στο 1.70 32 8αρια που ειδα απο ιταλους παει στς 410 με μπαρ στα 640 οποτε παιζω μεσα σε ασφαλη ορια

Δηλαδή βρε παιδιά........1kg πυρίτιδα (τυχαία θα πω την Α1 π.χ.) για πόσα φυσίγγια μας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσουμε...;;
Κωστα απλα περνειε την ποσοτητα πχ 1000 γρ δια την δοσολογια που θες 1.65 παραδειγμα και βγαινει ο αριθμος..οποτε κανονιζεις και την καβατζα σου απο υλικα και εισαι ετοιμοπολεμος

686 στο οριο της Βικτωρα;εκει πιστευω ειναι χαμηλα..αντε το πολυ να πηγαινα στο 1.60 με 688..απλα απ οσες δοκιμες εχω δει θα βγει γυρω στα 430 που μου ειπε ενας πολυ γνωστης της και απο μπαρ αντε να βγει στα 700..αλλα εχω επισης και piston skeet που εκει θελεις λιγο αυξηση στην πυριτιδα..ενδεικτικα θα σου πω οτι στο 1.70 32 8αρια που ειδα απο ιταλους παει στς 410 με μπαρ στα 640 οποτε παιζω μεσα σε ασφαλη ορια

Θεμα ασφαλειας δεν νομιζω να υπαρχει, απλα η δοση 1.70x31 μου φαινεται ψηλα. Μπορει φυσικα να κανω και γω λαθος, καθως οι προηγουμενες μου δοκιμες ηταν με ισχυρο καψουλι.

Θεμα ασφαλειας δεν νομιζω να υπαρχει, απλα η δοση 1.70x31 μου φαινεται ψηλα. Μπορει φυσικα να κανω και γω λαθος, καθως οι προηγουμενες μου δοκιμες ηταν με ισχυρο καψουλι.
Καλα ακομα στο ψαξιμο ειμαι απλα το εστησα ετσι επιτηδες δηλαδη με τον πιστον επισης και με στροφειο τυπου 2 για να το κρατησω σχετικα χαμηλα..το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παω να το δοκιμασω σε πινακα για να δω συμπεριφορα με την ss

Status
Not open for further replies.
Back