D
Deleted member 2
Οι μονοβασικες τείνουν να είναι λίγο πιο συγκεντρωτικές απο τις διβασικές. Μπορείς όμως να το ρυθμίσεις με την ιδιογόμωση. Στις πιέσεις οφείλεται η διασπορά.Υπαρχουν πυριτιδες συγκεντρωτικες και διασπορας??
Οι μονοβασικες τείνουν να είναι λίγο πιο συγκεντρωτικές απο τις διβασικές. Μπορείς όμως να το ρυθμίσεις με την ιδιογόμωση. Στις πιέσεις οφείλεται η διασπορά.Υπαρχουν πυριτιδες συγκεντρωτικες και διασπορας??
Θα γεμιστουν και ετσι αλλα σε λιγο πιο χοντρα νουμερα..απλα δοκιμες κανω ακομα να δω που θα την βρωΚαλοριχτα μιλτο! Εάν έχεις κάνε και μερικά δοκιμαστικά με κάλυκα fiocchi και z2m![]()
Κωστα ξεκινα και δεννθα χασεις..ειναι μεγαλο κολλημα...ειδικα οταν ανοιγεις το βαζακι και μυριζεις τη νιτροκυτταρινη απο την φρεσκια πυριτιδα ειναι ολα τα λεφταΩραίος ο παίκτης!!
Όσο πάει και τη ζηλεύω την ιδιογόμωση όλο και πιο πολύ.....Από του χρόνου κατά τη νεκρή περιόδο με βλέπω να κάνω πειράματα.......![]()
... Τη νιτροκυτταρίνη ή τη νιτρογλυκερίνη ????... οταν ανοιγεις το βαζακι και μυριζεις τη νιτροκυτταρινη απο την φρεσκια πυριτιδα ειναι ολα τα λεφτα
Πραγματικα την καλυτερη μυρωδια την κανει η gp...μεχρι τωρα ηταν η mb36 αλλα χθες που την ανοιξα την gp ηταν αλλο πραμα μαστουρα..πραγματικα κουβαλαμε μεγαλη τρελα που μας ευχαριστουν τα πιο κουφαη Baschieri
Bασικα αυτο που μυριζει, ειναι ο διαλυτης που εχει χρησιμοποιηθει νομιζω.
Βικτωρα στο 1.70 31 8αρια το γεμισα..να δουμε πως θα παειΤι δοσολογια Μιλτο;
Είναι πολύ . 1.50-1.55Βικτωρα στο 1.70 31 8αρια το γεμισα..να δουμε πως θα παει
Ανάλογα τη δοσολογία. Με 1,65 για παράδειγμα σαν δόση με 1 κιλό γεμίζεις 606 φυσίγγια.Δηλαδή βρε παιδιά........1kg πυρίτιδα (τυχαία θα πω την Α1 π.χ.) για πόσα φυσίγγια μας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσουμε...;;
Βικτωρα στο 1.70 31 8αρια το γεμισα..να δουμε πως θα παει
686 στο οριο της Βικτωρα;εκει πιστευω ειναι χαμηλα..αντε το πολυ να πηγαινα στο 1.60 με 688..απλα απ οσες δοκιμες εχω δει θα βγει γυρω στα 430 που μου ειπε ενας πολυ γνωστης της και απο μπαρ αντε να βγει στα 700..αλλα εχω επισης και piston skeet που εκει θελεις λιγο αυξηση στην πυριτιδα..ενδεικτικα θα σου πω οτι στο 1.70 32 8αρια που ειδα απο ιταλους παει στς 410 με μπαρ στα 640 οποτε παιζω μεσα σε ασφαλη οριαΜιλτο θαρρω εισαι πολυ ψηλα. 1.55 στα 31 γρ με 686 τη γεμισα για δοκιμες προχτες. Ο κατασκευαστης δινει 1.55-1.57 στα 30-32
Κωστα απλα περνειε την ποσοτητα πχ 1000 γρ δια την δοσολογια που θες 1.65 παραδειγμα και βγαινει ο αριθμος..οποτε κανονιζεις και την καβατζα σου απο υλικα και εισαι ετοιμοπολεμοςΔηλαδή βρε παιδιά........1kg πυρίτιδα (τυχαία θα πω την Α1 π.χ.) για πόσα φυσίγγια μας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσουμε...;;
686 στο οριο της Βικτωρα;εκει πιστευω ειναι χαμηλα..αντε το πολυ να πηγαινα στο 1.60 με 688..απλα απ οσες δοκιμες εχω δει θα βγει γυρω στα 430 που μου ειπε ενας πολυ γνωστης της και απο μπαρ αντε να βγει στα 700..αλλα εχω επισης και piston skeet που εκει θελεις λιγο αυξηση στην πυριτιδα..ενδεικτικα θα σου πω οτι στο 1.70 32 8αρια που ειδα απο ιταλους παει στς 410 με μπαρ στα 640 οποτε παιζω μεσα σε ασφαλη ορια
Καλα ακομα στο ψαξιμο ειμαι απλα το εστησα ετσι επιτηδες δηλαδη με τον πιστον επισης και με στροφειο τυπου 2 για να το κρατησω σχετικα χαμηλα..το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παω να το δοκιμασω σε πινακα για να δω συμπεριφορα με την ssΘεμα ασφαλειας δεν νομιζω να υπαρχει, απλα η δοση 1.70x31 μου φαινεται ψηλα. Μπορει φυσικα να κανω και γω λαθος, καθως οι προηγουμενες μου δοκιμες ηταν με ισχυρο καψουλι.