Αυτή είναι η τουφεκιά της ζωής μου;![]()
Ασε ρε καπετανιο τα σαπια..Για λεγε για λεγε!!! εντυπωσεις κ καιρικες συνθηκες? την φορτωμεν Α0 την εχετε δοκιμασει (Γιωργο-Αρη) που αρεσει πολυ στα παιδια"¨skyfall ,venetato,milvous
Αλευρι Βρωμης...ποιο ακριβως μπαφερ χρησιμοποιείς ?
Γιατι εχεις κανει κ καλυτερη? Με κατι τετοια κανεις τον showman...
Ασε ρε καπετανιο τα σαπια..Αφου αμα ακουσεις για τουφεκια στα 70-80 μετρα κ Ufo παθαινεις αλλεργια...
Περα απο την πλακα, οχι Α0 δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα με εχουν βαλει στην πριζα τωρα τελευταια οι τρελοκερκυραιοι να δω τι κανει στα 34 γρ... .xm.
Αλευρι Βρωμης...
Παυλο ευχομαι να σου χαρισουν ομορφες στιγμες τα φυσιγγακια... Δεν ξερω βεβαια αν ειναι καταλληλο να τα ριξεις με τσοκ φρενου αν το Fly Control δουλευει οπως τα εμπορικα...Εκτος κ αν το Fly Control ειναι ο τιτλος που δινουν στα φυσιγγια τους τα παιδια...
Ειναι πιασαρικο ονομα...
![]()
Σωστοτατος... Το κακο ειναι οτι δεν εχω Μ92S οποτε εχω μεινει με τα ηδη ετοιμα... Δεν με εχει προβληματισει καθολου απο θεμα πιεσεων το συγκεκριμενο, ισα ισα μαλιστα που πρεπει να παιζει κ αρκετα χαμηλα με την λιγη τελευταια M92S που ειχα γεμισει, αλλης παρτιδας απο τις προηγουμενες, μιας κ το Γεναρη με θερμοκρασιες λιγο κατω απο 0, δεν ανοιγε καν το κλειστρο σε ενα οπλο μετα τη τουφεκια...Αρη καλο είναι αφου εχεις κατασταλαξει σε μια συνταγη να τη στειλεις σε κανονακι να την μετησεις , το μπαφερ ειδικα το αλευρι είναι το πιο επικυνδυνο ολων οσο αφορα την παραγωγη πιεσεων
Πιο συγκεκριμενα γουσταρω τη M92S στο 2,10-1,15 με 37 γρ σκαγια κ 1 γρ buffer....
Αυτή είναι η τουφεκιά της ζωής μου;![]()
Για λεγε για λεγε!!! εντυπωσεις κ καιρικες συνθηκες?
Γιατι εχεις κανει κ καλυτερη? Με κατι τετοια κανεις τον showman...![]()
το Γεναρη με θερμοκρασιες λιγο κατω απο 0, δεν ανοιγε καν το κλειστρο σε ενα οπλο μετα τη τουφεκια...
επαιξες και εχασες , σε υπερπροοδευτικες και ειδικα σε κοντρα δοσεις είναι τετοια η εξελιξη της καυσης που δεν σε προοειδοποιει για τις πιεσεις που βγαζει ένα φυσιγγι , οσο και να σου φαινεται περιεργο μπορει να βγαζεις 1200 μπαρ και να μην το καταλαβαίνεις , και να ριξεις ενα σκοπευτικο φυσιγγι τραπ 24 γρ με 650 μπαρ και να σε ποναει η μασελια σου μια ωρα , είναι το πως καίγονται αυτό που καταλαβαίνουμε , όχι τι βγαζει το φυσιγγιΣωστοτατος... Το κακο ειναι οτι δεν εχω Μ92S οποτε εχω μεινει με τα ηδη ετοιμα... Δεν με εχει προβληματισει καθολου απο θεμα πιεσεων το συγκεκριμενο, ισα ισα μαλιστα που πρεπει να παιζει κ αρκετα χαμηλα με την λιγη τελευταια M92S που ειχα γεμισει, αλλης παρτιδας απο τις προηγουμενες, μιας κ το Γεναρη με θερμοκρασιες λιγο κατω απο 0, δεν ανοιγε καν το κλειστρο σε ενα οπλο μετα τη τουφεκια...
Βεβαια κ η συνταγη που το χρησιμοποιω δεν ειναι καθολου φορτωμενη, καθε αλλο θα ελεγα ειδικα με τον Z2m15 που χρησιμοποιω...
Πολυ σωστα ολα αυτα που λες, ειδικα οι πολυ ταχυκαυστες πυριτιδες ειναι οι πρωτες που ανεβαζουν πιεσεις ωστοσο το συγκεκριμενο στησιμο που εχει το φυσιγγι δεν ειναι κ τοσο επιφοβο πιστευω ...επαιξες και εχασες , σε υπερπροοδευτικες και ειδικα σε κοντρα δοσεις είναι τετοια η εξελιξη της καυσης που δεν σε προοειδοποιει για τις πιεσεις που βγαζει ένα φυσιγγι , οσο και να σου φαινεται περιεργο μπορει να βγαζεις 1200 μπαρ και να μην το καταλαβαίνεις , και να ριξεις ενα σκοπευτικο φυσιγγι τραπ 24 γρ με 650 μπαρ και να σε ποναει η μασελια σου μια ωρα , είναι το πως καίγονται αυτό που καταλαβαίνουμε , όχι τι βγαζει το φυσιγγι
Ari το fly control κανει ακριβως αυτο που λεει το ονομα του......Γιατι εχεις κανει κ καλυτερη? Με κατι τετοια κανεις τον showman...
Ασε ρε καπετανιο τα σαπια..Αφου αμα ακουσεις για τουφεκια στα 70-80 μετρα κ Ufo παθαινεις αλλεργια...
Περα απο την πλακα, οχι Α0 δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα με εχουν βαλει στην πριζα τωρα τελευταια οι τρελοκερκυραιοι να δω τι κανει στα 34 γρ... .xm.
Αλευρι Βρωμης...
Παυλο ευχομαι να σου χαρισουν ομορφες στιγμες τα φυσιγγακια... Δεν ξερω βεβαια αν ειναι καταλληλο να τα ριξεις με τσοκ φρενου αν το Fly Control δουλευει οπως τα εμπορικα...Εκτος κ αν το Fly Control ειναι ο τιτλος που δινουν στα φυσιγγια τους τα παιδια...
Ειναι πιασαρικο ονομα...
![]()
Το φυσιγγι αυτο σου εκανε τη ντουφεκια αυτη γιατι πηγε μπαλα με τι θερμοκρασια του νοεμβρη μεχρι εκει καλος αλλα λογο χαμηλου κα μαλακου συγκετροτηρα τους -5 δεν δουλεψε.κατα τη γνωμη μου πανταΌντως με αυτό το φυσίγγι έχω κάνει την τουφεκιά της ζωής μου. Ψαλίδι από τα 70-80 μέτρα ύψος, σπασμένη φτερούγα και σκάγι στο στήθος νούμερο 4, το πουλί ψόφησε μόλις το πιάσαμε στα χέρια μας. Νοέμβρης, γύρω στους 10 βαθμούς, με UFO. Το φυσίγγι από ανάκρουση σαν 32γρ τσιχλοφύσιγγο. Δυστυχώς τον Γενάρη με -5 δεν δούλεψε, όσες φορές το έβαλα, δεν μπορούσε να το πετάξει το κλείστρο τον κάλυκα και σκάλωνε λίγο πριν τον βγάλει έξω.
Αρη εγω με τα ταπινα φυσιγγια κ τσοκακια μου ειμαι συγκρατημενος .... δεν θελω να τραυματιζω αδικα τα παπακια ...για να λεω ααα κατεβασα ενα στα 70μετρα ..αλαλ τραυματισα και αλλα 10 .. δοξα το Θεο στα 45+ μετρα μια χαρα τα κατεβαζω ...τα 60-70...115 ..για εσας και τον Digweed!!Γιατι εχεις κανει κ καλυτερη? Με κατι τετοια κανεις τον showman...
Ετσι ακριβως Γρηγορη, ειναι στημενο για κανονικες θερμοκρασιες...Το φυσιγγι αυτο σου εκανε τη ντουφεκια αυτη γιατι πηγε μπαλα με τι θερμοκρασια του νοεμβρη μεχρι εκει καλος αλλα λογο χαμηλου κα μαλακου συγκετροτηρα τους -5 δεν δουλεψε.κατα τη γνωμη μου παντα
Ενταξει ρε φιλε, ουτε κ εμας μας αρεσει να τραυματιζουμε αδικα τα πουλια κ θεωρω οτι στο μετρο του δυνατου δεν το κανουμε κιολας... Οι μακρινες βολες γινονται με φυσιγγια που εχουν σχεδιαστει για τον σκοπο αυτο, οχι με φυσιγγια της σειρας... Στο εχω ξαναπει παντως με το Ufo και ενα καλο φυσιγγι στα 60 μετρα εχεις επαναλαμβανομενες επιτυχιες αν φυσικα βαλεις την προσκοπευση που πρεπει...δεν θελω να τραυματιζω αδικα τα παπακια ...για να λεω ααα κατεβασα ενα στα 70μετρα
Καλη σαν το παλιο καλο κρασιΠαλια αγαπ. σηνταγη. ΤΕΚΝΑ 1.87./688./GT21./38g vo4 kl57,5xil. me agapi.
Να προσθεσω κ μια μικρη παραλλαγη, στην παραπανω οντως "κλασσικη"... Στα 38 γρ εγω την προτιμω σε καλυκα Nobelsport 686-2-38-Ζ2Μ 18- 57,8... Ωραια αποδοση σε φυσιολογικες χειμερινες συνθηκες...Παλια αγαπ. σηνταγη. ΤΕΚΝΑ 1.87./688./GT21./38g vo4 kl57,5xil. me agapi.
Ρε αρι 7αρια με tekna αμαρτια.....Να προσθεσω κ μια μικρη παραλλαγη, στην παραπανω οντως "κλασσικη"... Στα 38 γρ εγω την προτιμω σε καλυκα Nobelsport 686-2-38-Ζ2Μ 18- 57,8... Ωραια αποδοση σε φυσιολογικες χειμερινες συνθηκες...
Στα 36 γρ και σε 6αρια-7αρια μου αρεσει στο cx2000-1,90-36-z2m21-57,5
6/7 αναμικτο σε οποιοδηποτε μεσαιο θηραμα ειναι απιστευτο μεχρι τα 45 μετρα...Ρε αρι 7αρια με tekna αμαρτια.....