Dimitris benelli
Banned
38 γρ , 40 , 44 , 46 τι εγινε ρε μαγκες ? με λιγοτερα γραμμαρια δεν ριχνει κανεις ? δεν σκοτώνονται τα πουλια με 33 γρ ?? με την ταπεινη και φτωχη Gm3 δεν ριχνει κανεις ?
Οχ και ημουν ετοιμος να γραψω ενα με ΑΟ στα 3838 γρ , 40 , 44 , 46 τι εγινε ρε μαγκες ? με λιγοτερα γραμμαρια δεν ριχνει κανεις ? δεν σκοτώνονται τα πουλια με 33 γρ ?? με την ταπεινη και φτωχη Gm3 δεν ριχνει κανεις ?
Αυτό μοιάζει καθόλου στο euromix ή καμιά σχέση;Cm3 1.55/31. 688 agouila 21 57χιλ πατημα 7μιση νουμερο και στα μπασιματα πιστεψε στη προσκοπευση
Πολυ light φιλος τη εγινεGm3 1,45./688./rex./28gr no9 kl 57.5![]()
σε ευχαριστω φιλε , για πες μου Ηλια χειμωνα με πολύ κρυο δουλευει η Gm3 ?Gm3 1,55/60.×33 σε καλυκα 12/70/16.καψουλι 688 σκαγια ν.5/6.drago 20.για φασεσ και οχι μονο.για τον δημητρη να μην τον πιάνει τον παραπονο![]()
γραφτο να μην σε κοβωΟχ και ημουν ετοιμος να γραψω ενα με ΑΟ στα 38
Εχει αλλο συγκετροτηρα και αλλο ρελιΑυτό μοιάζει καθόλου στο euromix ή καμιά σχέση;
ενα διοσπορας για φασσα αφου βαραμε μονο ατσαλι στο παπι. Sipe 1.65 καψουλι 688 διασπορεα goualadi 34γρ ν6 57 χιλ ρελιγραφτο να μην σε κοβω
Αν δουλεύει λεει.ακομα και στα 31gr.κανει παπαδεσ εκει θελει κατι ποιο σκληρό για πάτημα. Π.X ο super g τησ παει τελειασε ευχαριστω φιλε , για πες μου Ηλια χειμωνα με πολύ κρυο δουλευει η Gm3 ?
Έχοντας αλλο συγκετροτιρα και ασ ειναι ολλα τα αλλα ίδια.καμια σχέση με euromixΑυτό μοιάζει καθόλου στο euromix ή καμιά σχέση;
KAΝΩ ΔΙΑΙΤΑΠολυ light φιλος τη εγινε
Και το ποιο βασικο το ρελι....Έχοντας αλλο συγκετροτιρα και ασ ειναι ολλα τα αλλα ίδια.καμια σχέση με euromix
Το καταλαβα σημερα νομοιζω απο τα 105κιλα σημερα σε εκοψα για 103 βαρια βαρια.το χειμωνα μην μου χασεις γιατι σε θελω γερο για τις δοκιμες σαν σκοπευτη...KAΝΩ ΔΙΑΙΤΑ![]()
με λιγοτερα γραμμαρια δεν ριχνει κανεις ?33 γρ ??
Ρε φιλος αυτη η ΜΒ32 ειναι καλη γιατι δεν βλεπω να κυκλοφορη και πολυ...Με ΜΒ32 για φθινοπωρο χειμωνα κ μεσαια θηραματα σε σκαγια 5 και 6 cx2000-1,8-33,5-drago20-57,5 αστεροειδες κλεισιμο 8 πτυχων...