Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακόμα και εάν το πάω στο 1,85 και του βάλω αυθεντική μάλλινη τάπα με το ποτήρι του steel ???

Οτι σου γραφουν ποιο πανω ΟΛΟΙ οι συναδελφοι ειναι ολα σωστα.....εγω στην θεση σου θα εκανα αυτο που
γραφει ο Αλεξανδρος....θα πηγαινα στον LB6.....τα ιδια θα σου δωση....και με ασφαλεια.......
ΥΓ. Εαν εχεις ''κολλημα'' με τον steel......οκ.....δικα σου τα γένια....δικα σου και τα χτενια.....καλοπροαιρετα το λεω....
κανε τις δοκιμες.....με πολυ μεγαλη προσοχη.....και η Παναγιά διπλα σου!!!!

Οπως ειπαν τα παιδια και πιο πανω ο steel ειναι επικινδυνος συγκεντρωτηρας.Καλυτερα να παιξεις
με lb6 κοβοντας τον αναλογα οπως εκανες με τον steel.Αντι για over powder μπορεις να παρεις μονο
την φουστα-αμορτισερ απο εναν συγκεντρωτηρα π.χ 18-20mm.Ξεκινα τις δοκιμες σου απο 1,80Χ36
και βλεπεις.Η μεγαλη ανακρουση ειναι ασχημο καμπανακι γενικως.
Έτοιμο προς δοκιμή είναι αυτό και μάλλον σήμερα.

Μια φωτογραφία αποτελεσμάτων. 37 μετραView attachment 7354

Κωστα δεν θα σου χα'ι'δεψω τα αυτια......σε αυτα τα μετρα με 3*** και 36 γραμμαρια σκαγια.....ο κυκλος
πρεπει να εχει τα διπλασια σκαγια μεσα.....κανε το ''κουμαντο σου''........φιλικα το λεω.:)

Κωστα ολοι απο τετοιες δοκιμες ξεκινησαμε και με τα χρονια σιγα σιγα καταφεραμε να εχουμε αποτελεσμα.
Πεισμα-υπομονη-γνωση-δοκιμες θελει η ιδιογομωση.Eιναι ολοφανερο οτι κατι δεν εχει παει καλα.Αν θελεις
δωσε στοιχεια απο το setup που εστησες καθως και του οπλου-τσοκ.Μπραβο σου που το παλευεις!!

Κωστα ολοι απο τετοιες δοκιμες ξεκινησαμε και με τα χρονια σιγα σιγα καταφεραμε να εχουμε αποτελεσμα.
Πεισμα-υπομονη-γνωση-δοκιμες θελει η ιδιογομωση.Eιναι ολοφανερο οτι κατι δεν εχει παει καλα.Αν θελεις
δωσε στοιχεια απο το setup που εστησες καθως και του οπλου-τσοκ.Μπραβο σου που το παλευεις!!
Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο. Ο μόνος λόγος που ψάχνω τόσο πολύ το κάθε τι είναι γιατί θέλω να μάθω και θέλω να έχω καλό αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν θα έμπαινε στην διαδικασία. Στον κύκλο βλέπετε ότι είναι όλα μα όλα μέσα στον κύκλο. Οι δοκιμές γίνονται αφού έχω βρει τα σετ απ' που μου αρέσουν και έχω τα αποτελέσματα που θέλω !!!

Στον κύκλο βλέπετε ότι είναι όλα μα όλα μέσα στον κύκλο. Οι δοκιμές γίνονται αφού έχω βρει τα σετ απ' που μου αρέσουν και έχω τα αποτελέσματα που θέλω !!!
Εαν αυτη η ντουφεκια σου αρεσει και εχεις αποτελεσματα δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Status
Not open for further replies.
Back