Καλησπέρα φίλοι μου! Θα ήθελα να μου απαντήσετε βάση της εμπειρίας σας σε κάποια ερωτήματα μου...... Αποφάσισα να γεμίσω με πυρίτιδα sipe n είναι λοτ 3/2019 ! Αρχίζω από το ότι οι διάφοροι πίνακες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ π.χ. colvini,gualandi κλπ όπως και ιδιογομωτες εδώ και στην Ιταλία γεμίζουν τα 32 γραμμάρια με 1,50 και τα 34 με 1,55 και 1,60 τα χοντρά κάποιοι και 1,65 ! Η nobel sport προτείνει στο site που έχει κάψουλι U 686 και 1,60 χ 32 ! Εγώ δοκίμασα 1,50 Χ 32 με 686 και βύσμα diamante 24αρι και μου έδωσε 55% συγκέντρωση στα 36,5 μέτρα και επίσης δοκίμασα 686 με 1,60 χ 32 με GT 24 και μου έδωσε λίγο καλύτερη συγκέντρωση στα ίδια μέτρα ! Το νούμερο 7,5 και στα δύο! Εγώ μόλις είδα τη συγκέντρωση του πρώτου περίμενα το δεύτερο με 1,60 ότι θα σκορποσκαγιασει αλλά γελαστηκα! Σημειώστε ότι διαφορά στο λάκτισμα δεν καταλαβα,τα φυσίγγια ρελιαστηκαν στο ίδιο ύψος με το ίδιο στροφείο.........διάτρηση δεν δοκίμασα αλλά πιστεύω ότι αυτό με το1,60 λογικά θα έχει καλύτερη......Θα ηλελα τη γνώμη σας περισσότερο με παραξενευει ότι η nsi το δίνει 1,60 και όλοι οι άλλοι 1,50 αλλά και το πώς έδωσε το 1,60 λίγο περισσότερη συγκέντρωση από το 1,50????? Επίσης είχα ελάχιστους κόκκους ακαυτης πυρίτιδας στην κανη γιατί και πώς θεραπεύεται??????Ακόμη διαβάζω στο φόρουμ ότι η sipe n άλλαξε και θέλει περισσότερη πυρίτιδα τι ισχύει??????