Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δν νομίζω Βαγγέλη να έχει αλλάξει κάτι.
Η Sipe σύμφωνα με τις ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ πάντα, μου έβγαζε λίγο καλύτερη κατανομή με σκληρό βύσμα...τώρα όσο για τη δοσολογία το 1,55×34 και με 686 μου φένεται πως ούτε σιταρίθρα δν τρυπάει.....
Εγώ προσωπικά (lot 3/19) βάζω 1.50×30, 1,55×32 και 1,60×34 με νορμάλ καιρό και CX2000.....στα κρύα ανεβάζω 1,65×34 με CX2000 πάντα με κάννη καθρέπτη εσωτερικά....στα πολλά κρύα την ανέβασα στο 1,70×34 σε Νο:5 & 6 με 686 και πάει......sex hard....πάντα στα 58.00mm
Συμφωνώ σε όλα! Δεν θα ήταν λογικό στο 1,50 Χ 32 να έχει καλύτερη συγκέντρωση από το 1,60 χ 32????? Το βύσμα που ειχε το 1,50 ήταν ακόμη πιο σκληρό από το GT!!!! Το 1,55 Χ 32 δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω!!! Από βύσμα μάλλον θα χρησιμοποιηθεί το Gt!

Δν νομίζω Βαγγέλη να έχει αλλάξει κάτι.
Η Sipe σύμφωνα με τις ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ πάντα, μου έβγαζε λίγο καλύτερη κατανομή με σκληρό βύσμα...τώρα όσο για τη δοσολογία το 1,55×34 και με 686 μου φένεται πως ούτε σιταρίθρα δν τρυπάει.....
Εγώ προσωπικά (lot 3/19) βάζω 1.50×30, 1,55×32 και 1,60×34 με νορμάλ καιρό και CX2000.....στα κρύα ανεβάζω 1,65×34 με CX2000 πάντα με κάννη καθρέπτη εσωτερικά....στα πολλά κρύα την ανέβασα στο 1,70×34 σε Νο:5 & 6 με 686 και πάει......sex hard....πάντα στα 58.00mm
Τι βύσματα βάζεις στα 34 Κώστα;

Δεν θα ήταν λογικό στο 1,50 Χ 32 να έχει καλύτερη συγκέντρωση από το 1,60 χ 32?????
Πιστεύω ναι....στο 1.50×32 θα ήταν αργό, άρα θα είχε μια ικανοποιητική συγκέντρωση....την να την κάνουμε τη συγκέντρωση όμως, αν δν έχουμε τη δύναμη...στο 1,60×32 αλλάζει το πράμα θεωρώ...

Τι βύσματα βάζεις στα 34 Κώστα;
Όπως λέει κ παραπάνω ο Γιώργος βάζω τν Ζ2Μ 24 αλλά εξίσου καλά πάει και με Τaskof 24.....Με τν Τασκώφ έχω παρατηρήσει πως δν έχω διαφυγή πυρίτιδας γιατί μπαίνει εφαρμοστά στν κάλυκα... ;)

Όπως λέει κ παρακάτω ο Γιώργος βάζω τν Ζ2Μ 24 αλλά εξίσου καλά πάει και με Τaskof 24.....Με τν Τασκώφ έχω παρατηρήσει πως δν έχω διαφυγή πυρίτιδας γιατί μπαίνει εφαρμοστά στν κάλυκα... ;)
Λίγο εκτόνωση της φούστας κωστη και στον ζ2μ με κάτι στρογγυλό και είσαι πενα... τασκοφ δεν έχω δουλέψει δεν έχω άποψη

686 Δημήτρη...
Όπως λέει κ παραπάνω ο Γιώργος βάζω τν Ζ2Μ 24 αλλά εξίσου καλά πάει και με Τaskof 24.....Με τν Τασκώφ έχω παρατηρήσει πως δν έχω διαφυγή πυρίτιδας γιατί μπαίνει εφαρμοστά στν κάλυκα... ;)
Με τον τασκοφ μου είχε βγει πολύ μαλακό.θα το δοκιμάσω πάλι με λίγο παραπάνω πάτημα.Με τι στροφείο κλείνεις Κώστα;

Καλημέρα στην παρέα δεν ξέρω αν γράφω σωστά σε αυτήν την σελίδα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να ασχοληθώ με την ιδιογομωση δεν έχω ασχοληθεί ποτέ δεν γνωρίζω τίποτα αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ γτ έχω απογοητευτει με τα εμπορικά και αν αξίζει τον κόπο είναι κάτι δύσκολο που δεν μπορώ να το κάνω και να το βγάλω από το μυαλό μου

Status
Not open for further replies.
Back