Τοσο ακριβη ζυγαρια για ποιο λογο;εγω απο ebay 10 ευρω την ειχα παρει πριν 10 χρονια και μονο μια φορα μπαταριες της αλλαξαΓια μένα:
Ζυγαριά Ρεξ 90€
Ρελιασρα χειρός με το δικό της στροφείο (μια χαρά είναι για ρελι)
Τοσο ακριβη ζυγαρια για ποιο λογο;εγω απο ebay 10 ευρω την ειχα παρει πριν 10 χρονια και μονο μια φορα μπαταριες της αλλαξαΓια μένα:
Ζυγαριά Ρεξ 90€
Ρελιασρα χειρός με το δικό της στροφείο (μια χαρά είναι για ρελι)
Μα τι λες τώρα..... εικοσαρι θα παρεις!!!!Καθίστε να δω τι οπλο θα παρω(16 cal, ή 20 cal ) και με τί θαλάμες (το βασικότερο) και βλεπουμε....![]()
Μα τι λες τώρα..... εικοσαρι θα παρεις!!!!
Θα το δοκιμασω Λευτερη...γιατι ομως προτινεις ενα στροφειο με πιο στενη στεφανη και κυρτωμα προς τα μεσα οπως το omv sp2;δεν εφαπτει καλα το μονοβολο στον καλυκα και φοβαμαι μην μου καβαλησουν οι ραβδωσεις το χειλοςΜίλτο,
Δοκίμασε να ρελιάσεις τα μονόβολα με το ίδιο στροφείο που χρησιμοποιείς για τα σκάγια.
Δεν με προβληματιζει ο τροπος..το φτιαχνω ανετα..το σκεπτικο του Λευτερη με ενδιαφερει να μαθωΚαντο σταδιακά και με συνεχείς περιστροφες
Οντως σ αυτο που λες εχεις δικιο..καμια φορα το ισιο παχυ ειδικα σε μονοβολα που δεν εχουν μεγαλη συμπιεσιμοτητα οπως το μπρενεκε ας πουμε εχει μια ταση να κλωτσαει το ρελι προς τα εξω και να κανει κατι σαν καμπανα και οντως εκει μπορει σε ορισμενα αυτογεμη να κανει εμπλοκηΑν και δεν νομίζω ότι υπάρχει μετρήσιμη διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο το στενό-καμπυλωτό ρέλι είναι πιο αξιόπιστο σε ημιαυτόματα και επαναληπτικά, όσον αφορά τις εμπλοκές.
Δεν πας να πάρεις 400€ φυσίγγια και όταν τελειώσουν, το ξανασκέφτεσαι....Παιδια, να ρωτησω...απο αυτα πουυ διαβαζω, και με την σουμα που εκανα τι θα χρειασθω( θελω να μου πειτε τις αποψεις σας) για να γεμισω π.χ καλυκα 65mm ρέλι: Μηχανη Λαναρά 90 ευρω+ καψουλωτης 20 ευρω+καλυκοκοφτης 25 ευρω+ στροφειο 20 ευρω+ ζυγαρια (μηχανηκη) 90 ευρω?+δραπανο παγκου 100 Ευρώ+ πυριτυδες(2 ειδη για αρχη?) 40 ευρω+καλυκες-συγκεντρωτηρες+μαλινες ταπες+καψυλια+σκαγια+ μετριδια...κ,.τλ.30 ευρω= 400 ευρώ περίπου....
Πιανουμε τόσαΤι λέτε?
εχω την εντιποση οτι στα 46 χρονια σου θα αρχησης να κυνηγας , και θες να παρεις οπλο με 65 αρες ντε και καλα θαλαμες και διαμετρηματα η GAL 12 , η GAL 16 , η GAL 20 , και θες να γεμηζεις , σωστο δεν ειναι λαθος , εγω θα σου ελεγα GAL 12 , με 70μμ που μπωρεις να ριχνεις , απο 24 γραμμαρια μεχρι 40 , αλλα κοιτα πρωτα εαν πραγματικα σου αρεσει το κυνηγι , και η ιδιογωμοση πριν μπεις σε εξοδα . Εμενα παντος ολη αυτη η ιστορια μου φενετε περιεργηΣας ευχαριστω για τις απαντησεις...εαν παρω καποιο οπλο με 65mm τοτε μονο ρελι...εαν παρω καποιο με 70mm τοτε και αστέρι...
Απλά θελω να εχω μια γενική τιμη για το συνολο...![]()