Εχω ριξει μονοβολο ιδιογωμοση με μπρενεκε 32 γραμΓραψτε κατι για ιδιογομωση κ αφηστε τα υπολοιπα στην διαχειριση που ειναι αρμοδια , SSB ποιος εχει δουλεψει ;
Εχω ριξει μονοβολο ιδιογωμοση με μπρενεκε 32 γραμΓραψτε κατι για ιδιογομωση κ αφηστε τα υπολοιπα στην διαχειριση που ειναι αρμοδια , SSB ποιος εχει δουλεψει ;
Και 8κταβολο πολυ συγκεντρωση και διατρηση με δικανο 18,4 αυλο και φουλ τσοκΕχω ριξει μονοβολο ιδιογωμοση με μπρενεκε 32 γραμ
αν ερηξες αυτο με mb32 κ lb6 δεν εχει ανταγονιστι στα κιβικα του. λες κ η mb32 φτιαχτικε για αυτο το φυσιγγι, τερμα τα γκαζιαΚαι 8κταβολο πολυ συγκεντρωση και διατρηση με δικανο 18,4 αυλο και φουλ τσοκ
Καλη σου μερα Σπυρο. Ξεκιναω απο το ''τελος''. Πολλα μας ενωνουν ......και τιποτα δεν εχουμε να χωρισουμε.....-
καλο ειναι να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεις.....δεν κανουμε διαγωνισμο γνωσεων.....απλα ανταλλασσουμε αποψεις..
για γινουμε οσο το δυνατον καλυτεροι ιδιογομωτες ακομα και μεσα απο τα λαθη μας....απο αυτα
μαθαινουμε. Παω παρα κατω....το 1,65-70χ33 το εκλεινα σε δυο σταδια....σε πεντασταδιακο κλεινω την Α1
CX2000 - 1,55X31 -GT21-N8,5-8* 68,5 - 56,5 -- CX2000 - 1,60X32 - DRAGO20-N8,5-8* - 68,5 - 56,5 -
και CX2000 - 1,60X32 - Ηλιοπουλος 22- Ν8,5 -8* 68,5 - 57,3 και τα τρεια σεταπ στο δικο οπλο με αυλο 18,3
κεντανε. Ρελιαζω με I2S ολα οσα ειναι σε αστερι 6* ή 8* και με IOD τα ρελιαστα με τζαμακι κ.τ.λ.
Η γνωμη μου ειναι οτι το I2S σου ειναι απαραιτητο για τα 13- 14 χιλιοστα κενου χωρου.....θα το δεις
και μονος σου. Ευχομαι με το καλο ....να παραλαβεις την πεντασταδιακη μηχανη σου.....ενα σου λεω...
προκειται για πολυ σοβαρο ΕΡΓΑΛΕΙΟ.......ο Καββαδιας....παλι ΑΓΓΕΛΟ εφτιαξε!!!!![]()
|
-
Νικο καλησπερα, αργησα να σου απαντησω γιατι ειμουν εκτος.Ο Καββαδιας μου ειπε στο τηλ. οτι αυριο θα μου στειλη το εργαλειο.Στροφειο Ι2S εχω,αλλα δεν το δουλευω μεχρι τωρα.Θα μπει σε εφαρμογη με το καλο οταν την παραλαβω και δοκιμασω να κλεισω οπως εσυ.Πες μου ομως Νικο,τα σεταπ που μου αναφερεις,και που θα τα γεμισω και εγω,γιατι η Α1 ειναι ο ερωτας μου,αν στο πολυ κρυο αλλαζουν συμπεριφορα.Το σεταπ με τον ηλιοπουλο 22 ειναι της δικης μου φιλοσοφιας.Το βαθος στο ρελλι σου ποσο ειναι.Ασκεις στατικη πιεση πριν κλεισεις και αν ναι ποσο περιπου.Το φυσιγγι που κλεινεις 56,5 ποσο υψος εχει μετα το τριτο σταδιο, πριν το ρελιασμα?Το 8* κλεισιμο εχει διαφορα απο το 6* η ειναι μονο θεμα αισθητικης του καθενος μας?Ξερω σε ζαλισα, αγνοω εαν εχουν λογικη τα ερωτηματα μου,δωσε μου τα φωτα σου για να ξεκινησω απο καπου,αφου ειχες την καλοσυνη να μου γραψεις αναλυτικα τα σεταπ σου.Ευχαριστω πολυ!!!!
Νίκο κάτι άσχετο την πεντασταδιακη την πουλάνε με τα στάδια η πρέπει να τα πάρεις εχτρα γιατί μου φενετε πολύ φτηνά
Εγώ τη δική μου την εγώ πάρει μεταχειρισμένη και τα ειχε ετοιμα
Φιλε καλο μεσημερι,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Οντως το κρυο που αναφερω ειναι αυτο που περιγραφεις εξαλλου στα νησια που ζουμε οι καιρικες συνθηκες ειναι σχεδον ιδιες.Το Ι2S το αγορασα αλλα δεν το δουλεψα εως τωρα γιατι με τον τροπο που εκλεινα επρεπε να πατησω πολυ για να δουλεψει και ξεπατωνα τους συγκεντρωτηρες.Αντε να δω με τη νεα μηχανη τα καινουργια δεδομενα.Αυτο που θελω να μου πεις σε παρακαλω ειναι στα ποσα περιπου χιλιοστα φερνεις τον καλυκα μετα το τριτο σταδιο.Δηλαδη πχ φτανει 57,5mm εχοντας φτιαξει το πυραβλακι και μετα το I2S το φερνει στο 56,5?Φοβαμαι μηπως διπλωσει πολυ ο καλυκας και ανεβασει πιεσεις!!!!Ολα αυτα βεβαια θα τα δω σιγα σιγα στην πραξη υποθετω.Σε ευχαριστω και παλι,Καλημερα Σπυρο. Με το καλο να παραλαβης την μηχανη σου!!!!! Τα ''πραγματα'' ειναι πολυ απλα στο
πεντασταδιακο κλεισιμο....εννοω απλα σε σχεση με τα δυο σταδια....οσο και αν ακουγεται ''περιεργο''.
Για την Α1 θα σου πω το εξης. Εχω εναν πολυ καλο φιλο......που εκτος απο σκοπευταράς εχει και αυτος
ερωτα με Α1. Κλεινει και αυτος πεντασταδιακα ( μηχανη EVO GR του Καββαδια ) και σε λιγοτερο απο
ενα χρονο εχει φτιαξει ''απιστευτα'' σεταπ με την Α1 και οχι μονο.Την δουλευει και σε φουλ υγρασια
και εχει επιτυχιες.....λογικο ειναι να την ''φορτωνει''.....δεν θα γραψω το ''φορτωμα'' για ευνοητους λογους.
Τα σεταπ που σου εγραψα ειναι για αυτες τις καιρικες συνθηκες που αναφερω. Τι εννοεις πολυ κρυο?? Μειον
βαθμους?? Εδω στο νησι στα οσα χρονια ειμαι ( 30 ) πολυ λιγες φορες πεσαμε στο μειον 5.....το πολυ
κρυο εδω ειναι μηδεν βαθμοι. Μην την φοβασαι την Α1 σε αυτο το κρυο....με μια μικρη τροποποιηση στο
σεταπ δουλευει αψογα. Τωρα το 8πτυχο ειναι καλυτερο απο το 6πτυχο....σε προηγουμενες σελιδες θα
διαβασεις τι γραφουν οι συναδελφοι.Το Ι2ς ειναι απαραιτητο στο πεντασταδιακο θα σου εξηγησω τους
λογους αλλη φορα. Το βαθος ρελιου του ειναι 2,5 χιλιοστα. Τωρα στατικη πιεση δεν νοειται με το χερι.....οτι
στατικη πιεση να βαλεις με το χερι και οποιο εργαλειο ( ταποσυμπιεστη κ.τ.λ. ) η πυριτιδα επανερχεται στην
αρχικη της θεση. Την στατικη πιεση την παιρνει η πυριτιδα απο το κλεισιμο και τον κενο χωρο που εμεις
εχουμε επιλεξει αναλογα την πυριτιδα ( συμπιεσιμη ή οχι ) που κλεινουμε. Στα τσιχλοφυσιγγια ή αυτα για
τα δισκακια ποτε δεν βαζω στατικη πιεσι ( με το χερι εννοω ).....κτυπαω απαλα τον καλυκα στον παγκο
εργασιας....να κατσουν λιγο τα σκαγια....και μετα κλεινω. Τωρα στα φυσιγγια που φτιαχνω για λαγο και φασσα
εκει τα πιεζω λιγο με το χερι ωστε να κατσουν ομοιομορφα τα σκαγια και μετα κλεινω.
Τωρα οσον αφορα τα σεταπ.....ο Καββαδιας στο σαιτ Ιδιογομωση εχει σεταπ για καθε πυριτιδα και γραμμαρια.
Απο εκει ξεκινας.....εχεις μια βαση ....εναν μπουσουλα.....και φερνεις το σεταπ στα μετρα τα δικα σου και του
οπλου σου. Αν και εχω διαπιστωσει οτι ολα τα σεταπ του ξυριζουν. Σπυρο δεν με ζαλιζεις οπου μπορω και
οσο μπορω να σε βοηθησω φιλε. Ρυθμισε την μηχανη που θα παραλαβεις.....με τα πρωτα 5 φυσιγγια που
θα κλεισεις.....θα την εχεις ρυθμισει.......και θα εχεις βρει ακρη......τοσο απλα ειναι τα πραγματα!!!!
ΥΓ. Εαν εχεις βαιπερ....στειλε το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα....ετσι θα μπορεσω να σε βοηθησω
με φωτογραφιες.....δεν ξερω να ανεβαζω φωτο στο σαιτ.![]()
Φιλε καλο μεσημερι,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Οντως το κρυο που αναφερω ειναι αυτο που περιγραφεις εξαλλου στα νησια που ζουμε οι καιρικες συνθηκες ειναι σχεδον ιδιες.Το Ι2S το αγορασα αλλα δεν το δουλεψα εως τωρα γιατι με τον τροπο που εκλεινα επρεπε να πατησω πολυ για να δουλεψει και ξεπατωνα τους συγκεντρωτηρες.Αντε να δω με τη νεα μηχανη τα καινουργια δεδομενα.Αυτο που θελω να μου πεις σε παρακαλω ειναι στα ποσα περιπου χιλιοστα φερνεις τον καλυκα μετα το τριτο σταδιο.Δηλαδη πχ φτανει 57,5mm εχοντας φτιαξει το πυραβλακι και μετα το I2S το φερνει στο 56,5?Φοβαμαι μηπως διπλωσει πολυ ο καλυκας και ανεβασει πιεσεις!!!!Ολα αυτα βεβαια θα τα δω σιγα σιγα στην πραξη υποθετω.Σε ευχαριστω και παλι,
Φιλε καλο μεσημερι,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Οντως το κρυο που αναφερω ειναι αυτο που περιγραφεις εξαλλου στα νησια που ζουμε οι καιρικες συνθηκες ειναι σχεδον ιδιες.Το Ι2S το αγορασα αλλα δεν το δουλεψα εως τωρα γιατι με τον τροπο που εκλεινα επρεπε να πατησω πολυ για να δουλεψει και ξεπατωνα τους συγκεντρωτηρες.Αντε να δω με τη νεα μηχανη τα καινουργια δεδομενα.Αυτο που θελω να μου πεις σε παρακαλω ειναι στα ποσα περιπου χιλιοστα φερνεις τον καλυκα μετα το τριτο σταδιο.Δηλαδη πχ φτανει 57,5mm εχοντας φτιαξει το πυραβλακι και μετα το I2S το φερνει στο 56,5?Φοβαμαι μηπως διπλωσει πολυ ο καλυκας και ανεβασει πιεσεις!!!!Ολα αυτα βεβαια θα τα δω σιγα σιγα στην πραξη υποθετω.Σε ευχαριστω και παλι,
Πως την φτιαχνεις φιλε ;Και 8κταβολο πολυ συγκεντρωση και διατρηση με δικανο 18,4 αυλο και φουλ τσοκ
Τα sonic με τι πυριτιδα γεμιζονται?Εγώ αν και ρίχνω δυο χρόνια μόνο sonic Μπορντό οχταβολα θα ήθελα πολύ με αυτό το κρύο που έχουμε εδώ πάνω να δοκιμάσω το οχταβολα του Γιάννης Γκ 89 mm μιας και έχω όπλο super magnum και στα 12 χρόνια που το έχω δεν έβαλα ποτέ 89 mm φυσίγγι !Γιαννη;;;;
Αμερικανικια!Τα sonic με τι πυριτιδα γεμιζονται?
Μπραβο....ωραια πραματαΑμερικανικια!
Θες το σετ απ;;;Εγώ αν και ρίχνω δυο χρόνια μόνο sonic Μπορντό οχταβολα θα ήθελα πολύ με αυτό το κρύο που έχουμε εδώ πάνω να δοκιμάσω το οχταβολα του Γιάννης Γκ 89 mm μιας και έχω όπλο super magnum και στα 12 χρόνια που το έχω δεν έβαλα ποτέ 89 mm φυσίγγι !Γιαννη;;;;
Το θέλω πολυΘες το σετ απ;;;
3.30 πυριτηδα στρωματοποιηση, εισαι συγουρος πως το εχεις απο στήσιμοΤο θέλω πολυ![]()