Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νικο χαιρετω, δεν ξερω που κανεις επι το πλειστον τα κυνηγια σου,γιατι δεν βλεπω το μερος που μενεις.Παντως δεν χανεις τιποτα εαν γεμιζες και δοκιμαζες μερικα φυσιγγια στα πουλια γιατι βλεπω οτι το ψαχνεις πολυ και αυτο μου αρεσει!!!!!!!!

Γεια σου Σπυρο. Μενω σχεδον 30 χρονια σε ορεινο χωριο της βορειας Σαμου. Οταν καταφερα να ''δραπετευσω''
απο την Αθηνα επελεξα να μεινω σε χωριο. Τα κυνηγια μου τα κανω κατα 70% στο βορειο μερος του
νησιου....σε νησι μενεις και εσυ....και ξερεις τι σημαινει υγρασια 100%. Ρωταω γιατι μου αρεσει να μαθαινω.
Μεχρι και σημερα ομως τα φυσιγγια μου δεν με εχουν ''προδωσει'' φιλε....δεν βρισκω ενα λογο ωστε να κανω
μιξη. Σε υγρασια δουλευω SIPE και σε ξερό καιρο ολες τις υπολοιπες που εχω....τα εχω ''βρει'' με τα σεταπ
που εχω.....και με τα φυσιγγια μου.....μονο εαν αστοχησω δεν θα πεσει το θηραμα...πιστεψε με φιλε!!!!
ΥΓ. Ανεφερες.....οτι εχεις παραγγειλει πεντασταδιακη μηχανη....και για αλλη μια φορα μπραβο σου!!!
Να σου κατι ( και θα με θυμηθεις ) με την πεντασταδιακη θα αναθεωρησεις πολλα απο αυτα που ξερεις
θα δεις αλλα πραγματα στο πεντασταδιακο κλεισιμο!!!! ;) :)

Βικτωρα,καλο μεσημερι,χαιρομαι που μιλαμε για πρωτη φορα.Το συγκεκριμενο σεταπ το χρησιμοποιω για τσιχλα,τρυγονι, μπεκατσινια και μπεκατσες. .Δυστυχως εδω το νησι μου δεν εχει αλλα κηνυγια.Ο χαρακτηρισμος σου ως γελοιο δεν ειναι οτι καλυτερο,Θα προτιμουσα να μου εγραφες οτι ειναι αστοχη μια τετοια μιξη,αλλα οχι γελοια,ειναι προσβλητικο.Ο.Κ παντως δεν πειραζει, να σε καλα που εγραψες.
κ. Σπύρο διακρίνω μια έλλειψη φρένου στα γραπτά σας. Θίγεστε με τις απαντήσεις μας ή τις βρίσκεται ανεπαρκείς η συμπληρωματικότητα σας στην έλλειψη μας που είναι; Επικαλείστε ειρωνικά να εμφανίσουμε αποδεικτικά στοιχεία να συγκρίνουμε τι ; Όταν ρωτήσαμε για το φυσίγγι σας και μας είπατε το ρίχνει όλη η Ιταλία ...... Σας προσβάλαμε κ. Σπύρο όταν γράφετε πανελλαδικός με περίσσεια θρασύτητα ότι κυνηγάτε τον Απρίλιο;

Σκορπίζουν Γιάννη;;
συγκεντρωτηρας; Πυρίτιδα; Αν θέλεις εννοείται :)
Συγκετροτηρα είναι ο z2m15 από πιρητηδας φτάνει τα 3.25 με δυπλο θάλαμο καύσης(Ρωσική) τώρα πειες ειναι τι να γράψω δεν είναι αν θέλω αλλά ασφαλείας πιστεύω

Τι αποψη εχεις σχηματισει γιαυτην την πυριτιδα?
Είναι αυτή που θέλω.
Έχω 8βολο 11/0 με 460. 9βολο με 450 κ σήμερα η sp8 μου έδωσε κ 10βολο με 11/0 στα 450
Από 11/0 κλείσαμε(Πότε μην λες ποτέ βέβαια .sarcastic. )
Κ σε 8βολο 13/0 βάζωσε κ στα 10βολο 13/0 την στείνω με δικό μου σετ απ στα 440.
Τι άποψη να έχω.sex hard.

Είναι αυτή που θέλω.
Έχω 8βολο 11/0 με 460. 9βολο με 450 κ σήμερα η sp8 μου έδωσε κ 10βολο με 11/0 στα 450
Από 11/0 κλείσαμε(Πότε μην λες ποτέ βέβαια .sarcastic. )
Κ σε 8βολο 13/0 βάζωσε κ στα 10βολο 13/0 την στείνω με δικό μου σετ απ στα 440.
Τι άποψη να έχω.sex hard.
Μπραβο....ωραια πραγματα...440 κ πανω δλδ....πολυ γρηγορα!!

κ. Σπύρο διακρίνω μια έλλειψη φρένου στα γραπτά σας. Θίγεστε με τις απαντήσεις μας ή τις βρίσκεται ανεπαρκείς η συμπληρωματικότητα σας στην έλλειψη μας που είναι; Επικαλείστε ειρωνικά να εμφανίσουμε αποδεικτικά στοιχεία να συγκρίνουμε τι ; Όταν ρωτήσαμε για το φυσίγγι σας και μας είπατε το ρίχνει όλη η Ιταλία ...... Σας προσβάλαμε κ. Σπύρο όταν γράφετε πανελλαδικός με περίσσεια θρασύτητα ότι κυνηγάτε τον Απρίλιο;
Πρεπει να εισαι δικηγορος στο επαγγελμα, γιατι ο αποπροσανατολισμος ειναι το φαι σου. Ομως μονο με πειστηρια πειθετε καθε νοημων.Για το θεμα του Απριλη στη ζωη μου εμαθα να μην κρυβομαι πισω απο μια οδοντογλυφιδα.Εξαλλου εχει αμεση σχεση η αναφορα σου στον Απριλη με την κουβεντα που κανουμε!!!!!!!!!!!Βρες κατι πιο πνευματωδες εαν τοσο πολυ θελεις αντιπαραθεση.

Last edited:
Γεια σου Σπυρο. Μενω σχεδον 30 χρονια σε ορεινο χωριο της βορειας Σαμου. Οταν καταφερα να ''δραπετευσω''
απο την Αθηνα επελεξα να μεινω σε χωριο. Τα κυνηγια μου τα κανω κατα 70% στο βορειο μερος του
νησιου....σε νησι μενεις και εσυ....και ξερεις τι σημαινει υγρασια 100%. Ρωταω γιατι μου αρεσει να μαθαινω.
Μεχρι και σημερα ομως τα φυσιγγια μου δεν με εχουν ''προδωσει'' φιλε....δεν βρισκω ενα λογο ωστε να κανω
μιξη. Σε υγρασια δουλευω SIPE και σε ξερό καιρο ολες τις υπολοιπες που εχω....τα εχω ''βρει'' με τα σεταπ
που εχω.....και με τα φυσιγγια μου.....μονο εαν αστοχησω δεν θα πεσει το θηραμα...πιστεψε με φιλε!!!!
ΥΓ. Ανεφερες.....οτι εχεις παραγγειλει πεντασταδιακη μηχανη....και για αλλη μια φορα μπραβο σου!!!
Να σου κατι ( και θα με θυμηθεις ) με την πεντασταδιακη θα αναθεωρησεις πολλα απο αυτα που ξερεις
θα δεις αλλα πραγματα στο πεντασταδιακο κλεισιμο!!!! ;) :)
Φιλε Νικο αφου εισαι καλυμενος,ολα ενταξει,δεν υπαρχει λογος να ψαχνεσε.Εγω ειχα καποια θεματα με τους νοτιαδες και την πολυ υγρασια,με πολλα αιματα, οχι στεγνα σκοτωματα και ακαριαιες καταβολες,Γιαυτο το εψαχνα,κανοντας αλχημειες,βρηκα αυτο που ηθελα και ηρεμησα.Το εγραψα στο φορουμ γιατι ισως καποιος συναδελφος εχει τα ιδια προβληματα με μενα και ισως ηθελε να δοκιμασει κατι αλλο που δεν ειναι και καθολου επικινδυνο.ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΑ κλεινω τρια χρονια εχοντας προσαρμοσει τα σταδια σε μια MEC 650.Δεν κλεινω 56,5mm τα φυσιγγια μου αλλα 57,5εως 59mm.Ειμαι της γνωμης οτι το ρελλι δεν πρεπει να ξεπερνα σε βαθος το 1,5mm.Γιαυτο εχω φτιαξει ενα στροφειο 1Χ1 C@P γιατι ειμαι της γνωμης οτι ενα σεταπ π.χ 1.70Χ33 ΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟ στα 58mm ειναι πολυ πιο σταθερο στις καιρικες μεταβολες απο το 1,65Χ33 πιεσμενο στο 56,5.Στο κρυο θα υστερει ενω στη ζεστη θα σπαει δοντια.Αυτα που σου γραφω ειναι η δικη μου αντιληψη, που μπορει ασφαλως να ειναι και λαθος.Μεχρι τωρα κλεινω με 11,5 εως 12mm κενο.Δεν εχω ασχοληθει μεχρι τωρα να κλεισω στα 14mm γιατι χωρις προσβαση σε βλητικο σταθμο ισως μπλεξω τα πραγματα και γινουν ολα ενα κουβαρι στο μυαλο μου και χασω τον μπουσουλα!!!!!!!!Θα μου πεις βεβαια αυτα που γεμιζω ως τωρα αν τα εχω μετρηση ποτε.Φυσικα οχι,αλλα μεχρι εδω που εχω φτασει εχω καταληξει καπου μεσα απο το κυνηγι και προς στιγμη δεν ψαχνομαι.Φιλικα και χωρις ΕΙΡΩΝΙΑ <Το ΤΟΝΙΖΩ>γιατι παρεξηγηθηκα απο το Νικολα,ΣΠΥΡΟΣ

εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα ενα ενα φυσιγγιο να γινετε η μιχ , και οχι στα δοχεια πυριτηδος , για να μην χαλασουμε την υποληπη πυρητιδα , και δεν θα ειναι και καλα μηραζμενη η πυριτηδα , αλλου θα εχει πεισοτερη S4 , και αλλου περισοτερη SIPE, ενω στο φυσιγγιο θα βαλουμε για παραδειγμα ο,75 S4 KAI o,70 sipe ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΜΕ ,η την βαζουμε με την σειρα
Νικο καλησπερα,τωρα πλεον κανω τη μιξη οπως ακριβως αναφερεις.Τωρα πλεον ειναι πολυ μικρες οι ποσοτητες που γεμιζω.Εξαλλου η γιαφκα μου ειναι το ησυχαστηριο μου,η ψυχοθεραπεια μου,ηδιασκεδαση μου οποτε οσο περισοτερο χρονο περνω εκει τοσο πιο πολυ γεμιζω τις μπαταριες μου.Εαν θελεις γεμισε 25 φυσιγγια και δοκιμασε τα σε τσιχλες (εαν υπαρχουν στη Σαμο γιατι απο εδω εχουν χαθει).Δεν εχεις τιποτα να χασεις.Για τσιχλοκοτσιφα και τρυγονια ειναι κατα την αποψη μου πολυ καλα.Για λαγο,φασσα,περδικα θελεις κατι πιο δυνατο,παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη.Διαβαζω σεταπ απο παιδια που κυνηγουν τα εν λογω θηραματα και θεωρω οτι ειναι πιο καταλληλα και πολυ εμπειρα ωστε να σε κατευθυνουν.Σε διαβαζω, μου αρεσουν αρκετες τοποθετησεις σου,περιμενω νεα σου!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back