Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
To ξερω ρε φιλε, με εχεις κοψει να παρεξηγουμε ευκολα??? .my man.
Μια παραλλαγη της συνταγης που εγραψες γεμιζα για αρκετο διαστημα οσο ειχα δηλαδη Tecna του 2011... Παρεπιπτοντως ηταν πολυ ωραια παρτιδα αυτη, δουλευε απο τα 34 εως τα 40... Με Tecna του 2011 λοιπον γεμιζα 686-1,9-37-sg19-ν4-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων, πολυ μαλακο φυσιγγι χωρις πολλα γκαζια με αρχικες στο 1,5 415m/s αλλα πολυ συγκεντρωτικο κ με καλο καιρο κενταγε...
Οταν αλλαξε η παρτιδα της Tecna δεν δουλεψε ποτε το ιδιο ακομα κ με ισχυρο καψουλι... Μετα αλλαξαμε συνταγη...
Nομιζω αυτη τη συνταγη την ειχε γραψει ο sky fall πιο παλια στο idiogomosi και μαλλον απο εκει την ειχες παρει.yelling.εμεις τη βαζαμε με gt21 και εγω με 688 ως συνηθως.sarcastic.ωραια ντουφεκια δουλευε πολυ καλα και με τις ζεστες του νοεμβρη.αλλα παλια,πλεον μπηκε στο αρχειο......my man.

Nομιζω αυτη τη συνταγη την ειχε γραψει ο sky fall πιο παλια στο idiogomosi και μαλλον απο εκει την ειχες παρει.yelling.εμεις τη βαζαμε με gt21 και εγω με 688 ως συνηθως.sarcastic.ωραια ντουφεκια δουλευε πολυ καλα και με τις ζεστες του νοεμβρη.αλλα παλια,πλεον μπηκε στο αρχειο......my man.
Ετσι ειναι φυλε. οι νεοι αντιγ. τους παλεους..sarcastic..sexy girl.

Nομιζω αυτη τη συνταγη την ειχε γραψει ο sky fall πιο παλια στο idiogomosi και μαλλον απο εκει την ειχες παρει.yelling.

Ετσι ειναι φυλε. οι νεοι αντιγ. τους παλεους..sarcastic..sexy girl.

Aμα ειναι να μου τη μπαινετε ετσι, να μας γραψετε ποιες αλλες συνταγες εχετε κανει παρθενογεννεση να μην ξαναπεσω σε παραπτωμα... .yelling. Αλλα ετσι οπως σας βλεπω, αν αρχισετε να γραφετε θα φτιαξετε βιβλιο... .yelling.
Η αληθεια ειναι οτι την παραπανω συνταγη την ειχα δημιουργησει κ αρχισα να πειραματιζομαι πανω στην ιδεα που γεμιζοταν το Nsi Colombo η δεκαδα με τη φασσα, το οποιο ηταν εξαιρετικα μαλακο κ πολυ φονικο φυσιγγι... Το ιδιο καλα απεδιδε κ η παραπανω συνταγη που εβαλα με κανονικες καιρικες συνθηκες...

εγω είμαι οπαδος των λιγων σχετικα γραμμαριων , γιατι να φορτωσω ένα φυσιγι ? για να εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο ? φτιαχνω το οπλο μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , κλεινω τα τσοκ μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , φτιαχνω το κοντακι μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , και το σπουδαιοτερο ολων , μαθαινω πως να ριξω τα πιο πολλα σκαγια στο στοχο
Δημητρη εσυ εισαι μαλλον καλος σκοτευτης εγω δεν ειμαι για να κλεισω τσοκ,ισως επειδι δεν κυνηγαω και παρα πολυ passing ισως γιατι το να παρω μονο ενα πουλι το θεωρω σχεδον αποτυχια.και πως να το κανουμε τα χοντρα σκαγια θελουν και λιγα γραμμαρια παραπανω για να αποδωσουν

Δημητρη εσυ εισαι μαλλον καλος σκοτευτης εγω δεν ειμαι για να κλεισω τσοκ,ισως επειδι δεν κυνηγαω και παρα πολυ passing ισως γιατι το να παρω μονο ενα πουλι το θεωρω σχεδον αποτυχια.και πως να το κανουμε τα χοντρα σκαγια θελουν και λιγα γραμμαρια παραπανω για να αποδωσουν
δεν εχω πει ποτε ότι είμαι καλος σκοπευτης , τις σκεψεις μου μεταφερω , ο καθενας πρατει με τον τροπο του

Aμα ειναι να μου τη μπαινετε ετσι, να μας γραψετε ποιες αλλες συνταγες εχετε κανει παρθενογεννεση να μην ξαναπεσω σε παραπτωμα... .yelling. Αλλα ετσι οπως σας βλεπω, αν αρχισετε να γραφετε θα φτιαξετε βιβλιο... .yelling.
Η αληθεια ειναι οτι την παραπανω συνταγη την ειχα δημιουργησει κ αρχισα να πειραματιζομαι πανω στην ιδεα που γεμιζοταν το Nsi Colombo η δεκαδα με τη φασσα, το οποιο ηταν εξαιρετικα μαλακο κ πολυ φονικο φυσιγγι... Το ιδιο καλα απεδιδε κ η παραπανω συνταγη που εβαλα με κανονικες καιρικες συνθηκες...
Και εγω απο το lepre πριν 10-12 χρονια.sarcastic..sarcastic..shake hands.

Η παρθενογεννηση δεν υπαρχει πλεον αρι γιατι οπως λεει και ενας καλος φιλος,τωρα με το ιντερνετ χρημα να εχεις και φερνεις και τον Ομπαμα για διαλεξη

η σπεσιαλε να ξερεις Ηλια είναι η JK6 , τι πρόβλημα εχεις ?
Δεν μπορώ να βγαλο ενα σταθερω φυσηγγιο την εχω δοκιμάσει απο 1,70×34 με cx20000/686 μεχρει 1,85×35,5..ασε που εχω την εντύπωση που ειναι λιγο ποιο αργη απο την αδελφη τησ.μπορι να πεφτω εξω δεν εχω χρονογράφο.και εχω και 1,5κιλο ακομα.sarcastic.

Δεν μπορώ να βγαλο ενα σταθερω φυσηγγιο την εχω δοκιμάσει απο 1,70×34 με cx20000/686 μεχρει 1,85×35,5..ασε που εχω την εντύπωση που ειναι λιγο ποιο αργη απο την αδελφη τησ.μπορι να πεφτω εξω δεν εχω χρονογράφο.και εχω και 1,5κιλο ακομα.sarcastic.
688 χ 1,80 χ 35 , πατησε τη λιγο στα 57,5 με Τ1 στροφειο και 6 αστερι , είναι πολύ προοδευτικα τα τελευταια λοτ , δουλεψε Drago η GT , τωρα που το ξανασκέφτομαι βαλτη σε ισπανικο καλυκα 20 χιλ με UEE καψουλι , προσεξε οι καλυκες να εχουν κωνικα κυαθια

οκ.δημητρη και εγω για 688 σκεφτομουν απο την νεα χρονια σίγουρα θα την δοκιμασο
Ηλια αν δεν τη θελεις νομιζω ο sky fall θα τη θελει οχι τιποτα αλλο για να μην κουρσζεσαι με δοκιμες

Α..ξεχασα να πω πως η jk6 10ετιας και ειναι η παλια jk6 bofors. THN kain. jk6 νομιζω την φτιαχνει η τσεντιτ,και δεν εχει σχεσει με την παλια. μπορει και να κανο λαθος.

Status
Not open for further replies.
Back