Αυτή βγάζει ωρεα γούσταΜετα εχει σηρα η μπλουτ ντοτ.απο 40 μεχρει 50 το πολη![]()
![]()
Αυτή βγάζει ωρεα γούσταΜετα εχει σηρα η μπλουτ ντοτ.απο 40 μεχρει 50 το πολη![]()
![]()
Φίλε Γιάννη δείξε μας το στροφείο έτσι να μας περάσει και εμάςΔηστηχος οχη.μονο αν βρεις απο καπου μεταχηρισμενο η απο ιταλια και εκει αν.το διερουμενο που εχω το χρυσο ουτε εγω τοχα ξαναδη μονο το απλο το ασημενιο.το δηκομου εχει 6 πλακες προφηλ.της οπιες αλαζουν
Τι να την κάνεις τη Blue Dot όταν υπάρχει η SP2???Μετα εχει σηρα η μπλουτ ντοτ.απο 40 μεχρει 50 το πολη![]()
![]()
Επηδη τη blue dot την έχω δουλέψει πολύ στην Αμερική θα σου πω ότι δουλεύει το ίδιο καλά και στα 36 και στα 56 ενώ η sp2 χαμηλά δεν δουλεύει μόνο με πατένταΤι να την κάνεις τη Blue Dot όταν υπάρχει η SP2???
Επηδη τη blue dot την έχω δουλέψει πολύ στην Αμερική θα σου πω ότι δουλεύει το ίδιο καλά και στα 36 και στα 56 ενώ η sp2 χαμηλά δεν δουλεύει μόνο με πατέντα
Δεν την έχω δουλέψει αυτή δεν υπάρχει πουθενά από που την παίρνουνΚατι σαν την jk3 δηλαδη.....![]()
![]()
![]()
Αναμεσα στα ισπανικα καψυλια G-1000 και τα 688 ποια θεωρητε καλητερα για την psb6;
Την δουλεψα φετος στα ορτυκια με 616 κ 688 στα 25γρ με το 688 μου φανηκε λιγο καλυτερη. Αξιζει να τα δοκιμασω ;;
Απο πουθενα.....μονο αν βρεις απο καποιον που την εχει απο παλια....Δεν την έχω δουλέψει αυτή δεν υπάρχει πουθενά από που την παίρνουν
πολλα εφτιαξεςΈφτιαξα 1 κουτάκι για τις..."Νυχτωμένες" τσιχλίτσες....![]()
.....αυτές τις λίγες που υπάρχουν τέλος πάντων....
View attachment 9101
Έτσι όπως πάει η δουλειά....με αυτά θα κλείσω φέτος τα απογευματινά μου καρτέρια.....![]()
Μια χαρα φαινοντε..βαλε στο προγραμμα ενα στροφειο τυπου 1 για μεχρι τα 32 γραμμαρια..ακου με και δεν θα χασειςΈφτιαξα 1 κουτάκι για τις..."Νυχτωμένες" τσιχλίτσες....![]()
.....αυτές τις λίγες που υπάρχουν τέλος πάντων....
View attachment 9101
Έτσι όπως πάει η δουλειά....με αυτά θα κλείσω φέτος τα απογευματινά μου καρτέρια.....![]()
Τύπου 1;;;;;;;Μια χαρα φαινοντε..βαλε στο προγραμμα ενα στροφειο τυπου 1 για μεχρι τα 32 γραμμαρια..ακου με και δεν θα χασεις
Το g-1000 και σε ισπανικο καλυκα..ταιριαζει πολυ καλυτερα με τις πυριτιδες της maxamΑναμεσα στα ισπανικα καψυλια G-1000 και τα 688 ποια θεωρητε καλητερα για την psb6;
Την δουλεψα φετος στα ορτυκια με 616 κ 688 στα 25γρ με το 688 μου φανηκε λιγο καλυτερη. Αξιζει να τα δοκιμασω ;;
Θα ρθω εκει και θα σου παρω τις μηχανες και τα μπαρουτια με κατι τετοια..ριξε ισπανικες με το δικο τους ή κανα 616 silver και πες μου εκτος βεβαια αν φορτωσεις καμια psb1 στα 35-36 τοτε ναιΤο 686 ......!!!
Ναι ναι..omv sp1 cortini 1 gaep bn1 λαναρα με το ρηχο προφιλΤύπου 1;;;;;;;![]()
Σ αυτα τα γραμμαρια στενο προφιλ αντισταση στο ξερελιασμα οση πρεπει για να καει σωστα η πυριτιδα για να μην σου σκορπισει την τουφεκιαΤα παραπάνω στροφεία τη μπορούν να προσφέρουν σε ένα φυσίγγι;;