Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α..ξεχασα να πω πως η jk6 10ετιας και ειναι η παλια jk6 bofors. THN kain. jk6 νομιζω την φτιαχνει η τσεντιτ,και δεν εχει σχεσει με την παλια. μπορει και να κανο λαθος.
με μπερδεψες τωρα σε Α1 speciale δεν αναφεροσουν ?? εγω εγραψα ότι είναι η JK 6 οσο αφορα την καυση της , φυσικα δεν είναι οι ιδιες μπαρουτες

με μπερδεψες τωρα σε Α1 speciale δεν αναφεροσουν ?? εγω εγραψα ότι είναι η JK 6 οσο αφορα την καυση της , φυσικα δεν είναι οι ιδιες μπαρουτες
Οχι Δημητρη, εγω αναφερομουν στην jk6 που εχω οτι ειναι 10ετιας.

S4 1,55 ./688./ lb6και μεσα κομενο μισο σηγκ.ΑΠΟ ΑΖ20./34γρ νο7,5 αντιμονιου. ΓΙΑ ΦΑΣΑ φαρμακι.[αν την πετηχης.].sarcastic.
Καλο για καμια φασσα στο μπασιμο μολις μυρισει λιγο την υγρασια του βαλτου ομως κλανει......εχω δικιο φιλος.sarcastic..sarcastic.

S4 1,55 ./688./ lb6και μεσα κομενο μισο σηγκ.ΑΠΟ ΑΖ20./34γρ νο7,5 αντιμονιου. ΓΙΑ ΦΑΣΑ φαρμακι.[αν την πετηχης.].sarcastic.
To set up αυτο ενω εδωσε ρεστα στα μπασηματα φασας, στο βαλτο επεσε τελ. η αποδωση του, να βαρας το πουλι, να το σταματαει η τουφ. στον αερα, και να ερχεται η 2η τουφ. με 2,20μ92ς και να το ανατηναζει στον αερα.Βεβαια μιλαμε και για τελ. διαφ. σηνθ. κηνηγιου. για αυτο λεμε δοκιμες παντα παιδια. ΤΠΤ.δεν ειναι σηγουρο, και απολητο.

δεν συγκρινουμε ένα απλο φυσιγγι με το αντιεροπορικο εδαφους αερος , αλλα μετρα και σταθμα , η S4 καλη και χρυση είναι , ο συγχωρεμένος ο Καβαθας την εφτιαχνε 1,75 χ 32 και δουλευε τελεια σε πολύ κρυο , σε κανονοκες συνθηκες εβγαιναν τα σφραγισματα από τα δοντια

Ακ
δεν συγκρινουμε ένα απλο φυσιγγι με το αντιεροπορικο εδαφους αερος , αλλα μετρα και σταθμα , η S4 καλη και χρυση είναι , ο συγχωρεμένος ο Καβαθας την εφτιαχνε 1,75 χ 32 και δουλευε τελεια σε πολύ κρυο , σε κανονοκες συνθηκες εβγαιναν τα σφραγισματα από τα δοντια
Ακριβως, το ενα φυσ. για ολλα, απλα δεν ισχυει.

To set up αυτο ενω εδωσε ρεστα στα μπασηματα φασας, στο βαλτο επεσε τελ. η αποδωση του, να βαρας το πουλι, να το σταματαει η τουφ. στον αερα, και να ερχεται η 2η τουφ. με 2,20μ92ς και να το ανατηναζει στον αερα.Βεβαια μιλαμε και για τελ. διαφ. σηνθ. κηνηγιου. για αυτο λεμε δοκιμες παντα παιδια. ΤΠΤ.δεν ειναι σηγουρο, και απολητο.
Εσυ καμια φορα να ακους και κανα χριστιανο οταν σου λεει εκει ειναι αλλος θεος.sarcastic.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε εσείς που είστε γνώστες αν είναι δυνατόν να φτιαχτεί διασποράς για 16 άρι μιας και οι διασπορεις είναι δυσευρετοι σε αυτό το διαμετρημα. Αν κοπούν τα πτερύγια σε συγκεντρωτηρα θα πετύχει διασπορά; Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;
Έχω ασχοληθεί ελάχιστα με την ιδιογομοση και οι γνώσεις μου είναι λίγες.
Δεν κοβουμε τιποτα βαζεισ μεσα στον συγκετρωτηρα δυο χαρτακια cal.28 αφου προτα τα εχεισ διασταυρωση αναμεταξη τουσ. πωσ κοβουμε το ενα μεχρει την μεση και βαζουμε το αλλο μεσα κανοντασ ενα σταυρο η κοβουμε και τα δυο μεχρει την μέση και ποιο λιγο ακομα ενωνοντασ τησ κοψιεσ
Γιάννη, είχα δει την ερώτηση σου όταν ήμουν στο χωριό, αλλά δεν μπόρεσα να απαντήσω. Εν τω μεταξύ σου απάντησαν τα άλλα παιδιά... Απλά ήθελα να πω ότι κι εγώ έχω κάμει περίπου αυτό που λέει ο Ηλίας. Μόνο που αντί να κόβω χαρτονάκια για να φτιάξω το σταυρό, τον πήρα έτοιμο από τον 12αρη διασπορέα Gualandi. Μάλιστα τον έκοβα και στη μέση και έτσι από ένα διασπορέα έφτιαχνα 2 φυσίγγια 16αρια.
Προ καιρού είχα ανεβάσει στις "Βλητικές δοκιμές" και 2 φωτο από τουφεκιές που είχα ρίξει εκείνες τις μέρες στον πίνακα:
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-63#post-79105
Με την ευκαιρία να πω, σχετικά με τις αμφιβολίες που ανέφερα στο παραπάνω μήνυμα, ότι επιβεβαίωσα ότι τα φυσίγγια αυτά ήταν πράγματι τέτοια (διασποράς) με Α1-36 και να διορθώσω ότι τα σκάγια είναι Νο 9,5 και όχι 9 που είχα γράψει.
20160410_190408.jpg

Ειμαι λατρης του 4-6 και απο τον τροπο του σε εχω δει να ντουφεκας ισως θα επρεπε να το δοκιμασεις.αν εχεις tekna σου εχω και μια συνταγουλα που σε μενα δουλεψε πολυ καλα
Την τελευταια φορα με tecna γεμισα και εχω σκοπο να την ξαναγεμισω.Σαν σκεψη ειχα μειγμα 4+5.Δεν ξερω αν θα με καλυψει το 6
Ειπαμε πλακα κανω αρι.λοιπον 686 1.90 τεκνα αναλογα την παρτιδα συγκετροτηρας sg χαραγμενος στα 4 η στα 8 και κομενος στο υψος κατα 1 η 2 δαχτιλιδια,φελλος μεσα,18γρ 6αρια με 0.30 μπαφερ και πανω 20γρ 4αρια με 0.20 μπαφερ,κλεισιμο 8 αρι με κεντρικη.στο κρυο μονη αλλαγη 688
Αν και ειναι "μπελαλιδικη" λογο πολυ δουλιας δειχνει και πολλα υποσχομενη.Θα την κρατησω για κανα χοντροτερο συνδιασμο για καμια χηνα;)
εγω είμαι οπαδος των λιγων σχετικα γραμμαριων , γιατι να φορτωσω ένα φυσιγι ?
Και γω τα μεσαια βαρη προτιμω.Στην πραγματικοτητα εκτος κατι λιγα 40αρια ολα τα υπολοιπα που γεμιζω ειναι 35 γρμ.
Μμμμμμ... Για πες να συγκρινουμε...
Εγω την Tecna την δουλευα σε 4-6 στο Cx2000-1,95-36-drago20-57,6mm αστεροειδες 8 πτυχων με 16γρ 6αρια στον πατο του συγκεντρωτηρα και 20 γρ 4αρια απο πανω κ ηταν πολυ καλη...
Αυτη ειναι αρκετα κοντα στο μοτιβο μου..
Σε τι αλλαξε η νεα παρτιδα της μπαρουτης Αρι?Εγινε ζωηρότερη??
Εγω την τεκνα την γεμιζα 686 1,90 μεχρι 1,92χ35 sg22 και τελικο υψος 58χιλ.Δεν ειναι τιποτα το φοβερο αλλα δουλεψε πολυ καλα και ευχαριστα. Σεφτομαι να κανω μονο μια μιξη στα σκαγια με 4-5.xm.

Δημητρη εγινε πιο προοδευτικη κ "καιγεται" πιο αναποτελεσματικα στα χαμηλα βαρη... Τουλαχιτον οι παρτιδες του 14... Του 15 ηταν καπως καλυτερες... Πιστευω πως αν εχεις προσφατη Tecna, θα χρειαστει τουλαχιστον να πας σε πιο ισχυρο καψουλι με την παραπανω συνταγη κ ενδεχομενος σε λιγο χαμηλοτερο ρελιασμα...

Δημητρη εγινε πιο προοδευτικη κ "καιγεται" πιο αναποτελεσματικα στα χαμηλα βαρη... Τουλαχιτον οι παρτιδες του 14... Του 15 ηταν καπως καλυτερες... Πιστευω πως αν εχεις προσφατη Tecna, θα χρειαστει τουλαχιστον να πας σε πιο ισχυρο καψουλι με την παραπανω συνταγη κ ενδεχομενος σε λιγο χαμηλοτερο ρελιασμα...
ΟΚ ευχαριστω φιλε!Δεν εχω καθολου υλικα τωρα.Ετοιμαζομαι καποια στιγμη να κανω τις προμηθειες της χρονιας.Αν εχεις υποψη τι παρτιδα κυκλοφορει τελευταια γραψε κατι.shake.

Status
Not open for further replies.
Back