NIKOS ORFANIDIS
Banned
αυτο το ψειριζμα ειναι που κανει την ΣΩΣΤΗ ιδιογωμοση ανωτερη και σταθερη , απο πολλα εμπορικαΕιναι αυτο το ψειρισμα που κανεις, γιατι δε σε ενδιαφερει η μαζικη παραγωγη αλλα το λιγα και καλα
αυτο το ψειριζμα ειναι που κανει την ΣΩΣΤΗ ιδιογωμοση ανωτερη και σταθερη , απο πολλα εμπορικαΕιναι αυτο το ψειρισμα που κανεις, γιατι δε σε ενδιαφερει η μαζικη παραγωγη αλλα το λιγα και καλα
Ειναι αυτο το ψειρισμα που κανεις, γιατι δε σε ενδιαφερει η μαζικη παραγωγη αλλα το λιγα και καλα
Ακριβώς αυτό είναι που με έκανε να ασχοληθώ με το γέμισμα των φυσίγγιων.
Φιλε τι εννοεις μαζικη παραγωγη.......Εξαρταται παντα απο τα φυσιγγια που χρειαζεται ο καθε ενας. Τις καλες
εποχες και σεζον τσιχλοκοτσυφα ( πανε αυτες οι εποχες πεθαναν )....ηθελα μονο για τα θηραματα αυτα
2500 - 3000 για να ''κλεισει'' η σεζον......βαλε αλλες 2000 φυσεκια για δισκακια....βγαλε συμπερασμα. Φετος
ακομα 200 φυσεκια σε τσιχλοκοτσυφα δεν εχω ριξει. Ωστοσο παντα ετσι εκλεινα...οπως θελεις πες το
''ψειρισμα''......ή οπως αλλιως θελεις. Αυτο που ξερω ειναι οτι φυσεκι μου στο κυνηγι δεν με εχει ''πουλησει''
ειτε με ζεστη ειτε με κρυο ....νοτια ή βορεια.....ξερω οτι εαν δεν πεσει το θηραμα....απλα δεν σημαδεψα
σωστα. Αυτο που εσυ λες ψειρισμα....εγω το λεω σωστη ιδιογομωση....χωρις να κατηγορω το πως κλεινει
ο καθε ενας. Αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος , να κλεινει οπως γουσταρει!!!![]()
Μαζικη παραγωγη οπως το καταλαβαινεις. Το να γεμισεις 5-6 κουτια τη φορα δε το λες μαζικη παραγωγη, ασε που ετσι οπως τα γεμιζω εγω, το καθε κουτακι μου παιρνει κανα 50λεπτο οποτε καταλαβαινεις πως δε μπορεις να γεμιζεις πολλα μαζι. Αυτο που εκανα παντα ηταν να γεμιζω τη νεκρη περιοδο τσιχλοφυσιγγα τοσα οσα να εχω ενα στοκ απο 3-4 κουτες. Ακομα ομως και ετσι, παντα τα ζυγιζα ενα ενα , τα ελεγχα οπτικα, και φυσικα καποιες φορες ξαναγεμιστηκαν μονο και μονο με την ιδεα οτι κατι δεν ειχε παει σωστα.
Για το κλεισιμο συμφωνω, ειναι ενα θεμα που ο καθενας το κανει συμφωνα με τα εργαλεια που διαθετει, και φυσικα δεν ειναι κατακριτεο
Η ομορφιά -αρρώστεια της ιδιογόμωσης . Να μην σ'αφήνει η φαγούρα ήσυχο να θέλεις να προβλέψεις -γνωρίζεις πόσο έβαλε sipe μέσα ο Γιώργος ....Σταθερά στα 29-30gr για πιτσιλωτες και κερομυτες
Με τη μεγάλη αγάπη... sipe τι άλλο;!
temporary image hosting
Μέσα είσαι... η β επιλογή είναι η σωστή.. ένα πλυντήριο πιάτων στο ΛαμπηΗ ομορφιά -αρρώστεια της ιδιογόμωσης . Να μην σ'αφήνει η φαγούρα ήσυχο να θέλεις να προβλέψεις -γνωρίζεις πόσο έβαλε sipe μέσα ο Γιώργος ....
1.40 1.45 1.47 ........
Η ομορφιά -αρρώστεια της ιδιογόμωσης . Να μην σ'αφήνει η φαγούρα ήσυχο να θέλεις να προβλέψεις -γνωρίζεις πόσο έβαλε sipe μέσα ο Γιώργος ....
1.40 1.45 1.47 ........
Τριπα αλα γ@μισε βαλε sipeeeee1.47 ειναι........
Δεν το βλεπεις που δεν τον πηρε η ογκομετρια και του αφησε τρυπουλα το φυσεκι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην χωριατικη σαλατα ποση Sipe βαζεται για να μην σκορπισει η φετα?Μακριά από sipe και granular... τα λέμε τόσο καιρό... εε @Giannis k ????![]()
Εσύ μη φας από αυτή τη σαλάτα.....θα σε πηράξει.....σαλάτες μόνο με ΜΒ36 να τρως....Στην χωριατικη σαλατα ποση Sipe βαζεται για να μην σκορπισει η φετα?
Στην χωριατικη ναι παντα,στην μαπα βαζω Granularσαλάτες μόνο με ΜΒ36 να τρως....![]()
![]()
MG2 και M92 τέτοια θέλει αυτοςΕσύ μη φας από αυτή τη σαλάτα.....θα σε πηράξει.....σαλάτες μόνο με ΜΒ36 να τρως....![]()
![]()
Εγώ θα προτειμούσα Μ92s....MG2 και M92 τέτοια θέλει αυτος
Έχεις συνταγή?? Έχω μια από ρωσική αρκούδαΕγώ θα προτειμούσα Μ92s....![]()
Ποιά συνταγή ζητάς ρε;;; Ποιά συνταγή;;; Είχαμε υδρόβια να την αγοράσω για να τη δοκιμάσω;;;Έχεις συνταγή?? Έχω μια από ρωσική αρκούδα![]()
ΑΔΜΙΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΟΥΤΕ 250ΓΡ Μ92 ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΤΣΜΚΓΤΠΜ ΜΤΚΠοιά συνταγή ζητάς ρε;;; Ποιά συνταγή;;; Είχαμε υδρόβια να την αγοράσω για να τη δοκιμάσω;;;
ΓΜ Τ.....άντε γιατί πάλι θα αρχίζω να ψιθυρίζω...![]()