Ευτυχως διορθωσες γιατι αρχισα να ψαχνομαι για το χρυσο 688!!!!!!!Προτημαει η κενουρια το 688.μετα το 616.λατρευη το 616το χρυσο αλα πουντο
Από 37γρ + θέλει μεσαίο καψύλιΠροτημαει η κενουρια το 688.μετα το 616.λατρευη το 616το χρυσο αλα πουντο
Καί σκληρό πλαστικό κάλυκαΛαμπη γεια, νομιζω οτι με πολυ σκληρο βυσμα κανει τη δουλεια της και στα δυο σταδια!
Βίκτωρα αν εννοείς κ 36 γρ με 22χιλ βύσμα είναι σοβαρό λάθος .20άρι κ κάτω για 36 γρ όποια πυρίτιδα κι'αν γεμίζειςΣτις συνταγες που γεμιζω παντως, τεινω να στανταρω σχεδον παντου το aquila 22. Και ο diamante καλα συμπεριφερεται, αλλα νομιζω ο Aquila λιγο καλυτερα
Καλημερα Νικο,Οταν σου γραφω για κωνικη,θεωρησα οτι θα καταλαβεις πως δε αναφερομαι σε κλεισιμο δυο σταδιων!!!!!!αυτο ειναι του νηπιαγωγειου για οσους κλεινουν πολυσταδιακα!!!Εαν διαβασεις και προηγουμενο ποσταρισμα του ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚ, ΕΞΗΓΕΙ οτι εαν σε μια ρυθμισμενη μηχανη πολυσταδιακου κλεισιματος σε καλυκα 68,5 προσπαθησεις να κλεισεις ψηλοτερο καλυκα,τοτε οι πτυχες του αστεριου στο κεντρο θα παραμορφωθουν,αυτο ειναι νομος στο πολυσταδιακο!!!!!!Καλο ειναι να ψαχνεσαι,δεν εχω καμια αντιρρηση σαυτο,αλλα τα αχαρτοχραφητα μονοπατια θελουν πολυ μεγαλη προσοχη, γιατι οποιος νυχτα περπατει, λασπες και σκ...τα πατει!!!!!Οσο για την αναφορα σου στην κουκουβαγια,γιατι αυτη λεει οτι τα παιδια της ειναι τα πιο ομορφα στο κοσμο,εχω να σου πω οτι εσυ εχεις εμμονες με το 56,5 και προσπαθεις να το επιβαλεις!!!Εγω ποτε δεν υποστηριξα πως ειμαι ο γκουρου της ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗΣ!!!!!!Φιλικα ΣΠΥΡΟΣ.
Mα αυτά Κώστα (συζητήσεις -διαφορετικές απόψεις κλπ)είναι μέρος της ιδιογόμωσης .Το Σαββάτο στην καφετηρία μούλεγε κάποιος ότι τούπανε σοβαροί φίλοι του ότι σε κάλυκες reload RC πέφτουν απο πάνω τα cx 2000 λόγω διαστολής οπής απο την έκρηξη .Στην πραγματικότητα πρόκειται περί αστοχίας υλικού (καψυλίου ,έγινε κι'άλλες φορές με το συγκεκριμένο )αλλά δεν σπατάλησα πολλή ενέργεια για να τον μεταπείσω .Με τόσα που λέτε τόσες μέρες, θα το γυρίσω πάλι στα εμπορικά...![]()
100% δεν είσαι ιδιογομωτής αγαπητέ Θύμιο .Η ιδιογόμωση είναι πολύ πιό μεγάλη ''αρρώστεια -καψούρα '' απ'αυτό το ίδιο το κυνήγι ...Να κάνω μια ερώτηση,,,,, διαβάζω μέρες τώρα τα όσα έχουν γραφτεί για το ύψος του κάλυκα,,, τις οποίες τρύπες κλτ κλτ κλτ..... Με κριτήριο πως χρειάζονται την σεζόν 2000 φυσιγγια και πως τα γεμίζω όλα στο χερι για να έχω όσο το δυνατόν μικρότερη απόκλιση,,, Περνάω και όλους τους κάλυκες από κόψιμο να τους φέρω στα ίδια στανταρ,,, Κλείνω και με 5 στάδια,,, αγόρασα και μια καλη ποσότητα από το ίδιο lot για να μηδενίσω και την παραμικρή απόκλιση..... Είμαι έτοιμος να βγω λοιπόν στο βουνό και να κατεβασω ακόμα και τον ήλιο τον ίδιο.... Και κοίτα να δεις που μου έχουν περάσει κάνα 10 πουλιά και έχω 3 στο χερι έχω ρίξει και κανά 20αρια από τα τέλεια φυσιγγια που έφτιαξα,,,, εκεί λοιπόν ποιος μου φταίει???
ΤΕΧΝΙΚΗ--ΑΝΤΊΛΗΨΗ--ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ--ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ..... Καιιιιι στο τέλος φυσικά τα καλά εργαλεία... Προσωπική μου άποψη πάντα !!!
Βίκτωρα αν εννοείς κ 36 γρ με 22χιλ βύσμα είναι σοβαρό λάθος .20άρι κ κάτω για 36 γρ όποια πυρίτιδα κι'αν γεμίζεις
Μακράν για εμένα η maximum γόμωση τα 34gr....το μέσον όρο έχω τα 33gr σε ψιλά κ χοντρά σύμφωνα με τα κυνήγια μου....36gr δεν γεμιζω σχεδον ποτε, 32 γρ εννοω
Ειναι στα μέτρα το όπλο σου ;Να κάνω μια ερώτηση,,,,, διαβάζω μέρες τώρα τα όσα έχουν γραφτεί για το ύψος του κάλυκα,,, τις οποίες τρύπες κλτ κλτ κλτ..... Με κριτήριο πως χρειάζονται την σεζόν 2000 φυσιγγια και πως τα γεμίζω όλα στο χερι για να έχω όσο το δυνατόν μικρότερη απόκλιση,,, Περνάω και όλους τους κάλυκες από κόψιμο να τους φέρω στα ίδια στανταρ,,, Κλείνω και με 5 στάδια,,, αγόρασα και μια καλη ποσότητα από το ίδιο lot για να μηδενίσω και την παραμικρή απόκλιση..... Είμαι έτοιμος να βγω λοιπόν στο βουνό και να κατεβασω ακόμα και τον ήλιο τον ίδιο.... Και κοίτα να δεις που μου έχουν περάσει κάνα 10 πουλιά και έχω 3 στο χερι έχω ρίξει και κανά 20αρια από τα τέλεια φυσιγγια που έφτιαξα,,,, εκεί λοιπόν ποιος μου φταίει???
ΤΕΧΝΙΚΗ--ΑΝΤΊΛΗΨΗ--ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ--ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ..... Καιιιιι στο τέλος φυσικά τα καλά εργαλεία... Προσωπική μου άποψη πάντα !!!
Ρητορική ήταν η ερώτηση που ήθελα να κάνω κύριε Νικο,,,, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Ειναι στα μέτρα το όπλο σου ;
Φωτοβολιδα δεν εγραψες την καψουρα της4 κιαθια λατρευη η tecna.az gt dracon ηλιοπουλο
Ειναι μαγικο φορτιο τα 34 γρ .Τελειοποιησε τις συνταγες σου εκειΜακράν για εμένα η maximum γόμωση τα 34gr....το μέσον όρο έχω τα 33gr σε ψιλά κ χοντρά σύμφωνα με τα κυνήγια μου....
(Εκτός της τσίχλας).