[/QUOTE]Να γραψω και εγω κατι που βιωσα πριν απο αρκετα χρονια.Ενα φτωχοπαιδο γειτονοπουλο μου,ειχε μεγαλο παθος με οτι ειχε σχεση με το κυνηγι!Μικρος μαζευε απο τα καμινια, γλυνα ,που εφτιαχναν οι καμιναραιοι κεραμυδια,επλαθε μικρους βολους τους εψηνε πανω σε τσιγκο για να ξεραθουν,και με τη σφεντονα του, δεν του γλυτωνε λιανοπουλο!!!!Τα καλοκαιρια, κατω απο την περγουλια στην αυλη μου,με το αεροβολο μου,πετυχαινε πεταχτα τους σκουρκους που ετρωγαν τα σταφυλια!!!!Μεγαλωνοντας αυτο το παιδι καταφερε και αγορασε ενα ρωσικο μονο.Μαζευε οτι καλυκα εβρισκε,και ακομη μαζευε και τους συγκεντρωτηρες απο τον καμπο, για να μειωνει το κοστος των φυσιγγιων που γεμιζε.Περιττο να σας πω οτι αυτο το παλληκαρι,καλη του ωρα οπου και να ειναι,εκοβε την μυγα στον αερα!!!!!!Γιαυτον το κοστος του καθε φυσιγγιου του ηταν σαν δυο κουτια δικα μου!!!!Φανταστητε λοιπον,να ξανανταμωσω με τον ΣΙΓΟΥΡΟ,αυτο ηταν το ονομα του,και να του πω τα περι ιδιογομωσης,για 0,3 η 0,5 mm διαφορες στους καλυκες που μαζευε απο χαμω,και οτι δεν θα εχει σταθερα βλητικα αποτελεσματα,επειδη εβαζε οτι βυσμα ειχε μαζεψει!!!!!Αυτος για να αστοχησει επρεπε να γυρισει η γη αναποδα!!!!Αναρωτιεμαι λοιπον εγω?Μηπως της στραβης ψ----λης της φταινε οι τριχες και για τις αστοχιες μας ,μας φταινε τα 0,5mm διαφορα στο υψος του καλυκα!!!!!!!Μηπως υπερβαλλουμε και χανουμε την ουσια της ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ?Μηπως οι αντιπαραθεσεις ειναι μερος του παιχνιδιου και αυτες????Γιατι με την ποιοτητα των σημερινων υλικων,δεν νομιζω οτι υπαρχει και πολυ μεγαλη διαφορα, σε νορμαλ αποστασεις,για τα σωστα γεμισμενα φυσιγγια!!!!!Συγνωμη αν κουρασα με την φλυαρια μου,αλλα προσπαθησα να δωσω μια αλλη διασταση στη κουβεντα μας.Ευχαριστω οσους ειχαν την υπομονη να διαβασουν το κειμενο αυτο!!!!!
Σπυρο εχω ξαναγραψει πως ξερω ατομο που κανει τα δικα του κ γεμιζει οπως νομιζει αυτος..
Αν το αστερι υπαρχει κενο η εχει σχιστει βαζει σιλικονη...
Σκαγια πολλες φορες ανακατεμενα οτι περισσευματα εχει..
Τα φυσιγγια του πολλες φορες με ζορι μπενουν στο οπλο..
Ενα μεγαλο ισιο κατσαβιδι στο γιλεκο για τις εμπλοκες..μονοσμπαρα...
Μια μερα ακουσα απο κοντα τις τουφεκιες του,σχεδον καθε βολη κ αλλος ηχος..
Η χαρα του ειναι να δινει φυσιγγια να δοκιμαζουν οι φιλοι του αλλα κανεις δεν περνει χαχα..
Ναι ειναι για γελια..ομως πουλια παντα χτυπαει κ παραπονο δεν εχει..
Για καποιους αλλους μερακληδες κ η παραμικρη λεπτομερεια στην ιδιογωμοση κανει την διαφορα..
Οπως βολευεται κανεις..κ αναλογα τι αποτελεσματα επιδιωκει..