Ηρεμα εσυ γιατι ο sg12 μαζι με ΑΟ ανεβαζει αρκετα τις πιεσειςΚαι ενα set up για να θημουνται οι παλεοι, και να μαθαινουν οι νεοι. ΑΟ 2γρ./sg12./cx2000./39gr no4+1gr αλευρο.κλ57,5χιλ.![]()
Ηρεμα εσυ γιατι ο sg12 μαζι με ΑΟ ανεβαζει αρκετα τις πιεσειςΚαι ενα set up για να θημουνται οι παλεοι, και να μαθαινουν οι νεοι. ΑΟ 2γρ./sg12./cx2000./39gr no4+1gr αλευρο.κλ57,5χιλ.![]()
Αρι αφου κανεις την εκκλησια κανε και το Αγιο ΒημαΑυτα δεν πετανε ειπαμε ετσι????Για κανα καθιστο φωτια ειστε...
Αυτο που θελω να δοκιμασω αλλα δεν το εχω κανει ακομα για τη χρηση που λες ειναι το 2-4 σε σειρα... Το εχω φταιξει στο μυαλο μου το στησιμο αλλα μενει το σηματικοτερο, η δοκιμη... Αν ειχα m92s θα ηταν πιο ευκολα, τωρα θα βολευτω με MB36 και sg12 που μου αρεσει το χρωμα...
Σωστος Αρι αλλα τα διπλα ειδικα στα νουμερα που αναφερο ειναι ΑΛΛΟ εργο και πρεπει να το δουμε διαφορετικα.ισως να εχουν αναγκαστηκα μακρια λογο αδρανειας ισως γιατι ετσι πρεπει να δουλεψουν.ισως γιατι αν τους σπασουμε την ουρα χανουμε την ουσια του εργου.πιστευω που θα δουλεψουν ειδικα σε λιγο ποιο εξτημ καταστασεις και αποστασεις,ρε πουστη μου δεν μπορω να κανω και δοκιμες καλοκαιριατικαΕμενα ρε μαγγες η ουρα δεν μου αρεσει καθολου... Δεν θα πω οτι δεν βοηθαει, δεν θα πω τιποτα, γουστα ειναι αυτα αλλα σχεδον ολα μου τα φυσιγγια τα δοκιμαζω εμπειρικα κ σε νερο στα 40 μετρα για να δω την ατρακτο... Αμα δεν τα δω να πηγαινουν σαν πιατελα η δω τιποτα αφυσικο το φυσιγγι απορριπτεται...
Οχι τιποτα αλλο, μπορει να εχω κ περιεργα γουστα, αλλα η κοντη ατρακτος κανει αλλο εργο πανω στο θηραμα...
Εγω δεν ντουφεκαω ποτε μακρια αλλα θα κανω μερικα για τον sky fall που του αρεσουν οι εξτριμ αποστασεις εμενα αν δουλεψουν θα μου μεινει η χαρα τις δημιουργιας.Η αληθεια ειναι οτι για τις αποστασεις που σκεφτεσαι να το δουλεψεις θα ειναι πολυ βοηθητικο, αρκει να μην μεινεις πισω... Δεν εχω κανει τετοια δοκιμη, με τοσο μεγαλη διαφορα σκαγιων, κ δεν εχω αποψη, αναφερομουν κυριως σε "καθημερινα" φυσιγγια...
ευχαριστο φιλε αλλα θα φτιαξω δικαμου..buy..shoot..shake.Εγω δεν ντουφεκαω ποτε μακρια αλλα θα κανω μερικα για τον sky fall που του αρεσουν οι εξτριμ αποστασεις εμενα αν δουλεψουν θα μου μεινει η χαρα τις δημιουργιας.
με αυτους που θα μου δοσεις, γιατι θα ξεκ. να λαλαω και θα πεσει παντοφλα..sexy girl..bikeOk αλλα με τι συγκετροτηρες αφου ειναι ολοι στο δικο μου εργαστηριο.....![]()
ποια είναι η λυση φιλε ? ποιο το κακο με την ουρα ?
στις θεωριες πολλοι και διάφοροι οι ειδικοι , αλλα στο τελος μονο η πιστα μετραει φιλε , κανε δοκιμεςΤα ποιο ψιλα απο κατω πως νομιζετε θα συμπεριφερθουν ειδικα αν καταφερουμε να τα στειλουμε αθικτα μεχρι τα 40 περιπου μετρα;
εγω την δουλευω σε τσιχλα , χαμηλα την δουλευεις Ηλιατην psb1 δεν την χρησιμοποιεί κανεισ?για μενα ειναι μια κορυφαία πυρητιδα ενα απο τα αγαπημενα μου setup ειναι σε καλυκα fiocchi t1 1,70×33 με Giovanni 20 πάτημα 57.απο Σεπτέμβριο μεχρει τέλη Οκτωβρίου είναι πόλη καλο setup και οικονομικο.σε φιλο που εχει την ρεμ 1100 απλα κενταη ολλον τον χειμώνα το ιδιο και στην 302 που εχω.αλλα και με καψουλι 688 ειναι πολυ καλη αλλα για κρύο καιρο.
Ωραιος ηλια δεν την εχω δοκιμασει ποτε αυτη τη psb1 αλλα απο το καινουργιο χρονο στα υποψη.μαλλον στο 688 165-170 με 32.την psb1 δεν την χρησιμοποιεί κανεισ?για μενα ειναι μια κορυφαία πυρητιδα ενα απο τα αγαπημενα μου setup ειναι σε καλυκα fiocchi t1 1,70×33 με Giovanni 20 πάτημα 57.απο Σεπτέμβριο μεχρει τέλη Οκτωβρίου είναι πόλη καλο setup και οικονομικο.σε φιλο που εχει την ρεμ 1100 απλα κενταη ολλον τον χειμώνα το ιδιο και στην 302 που εχω.αλλα και με καψουλι 688 ειναι πολυ καλη αλλα για κρύο καιρο.
Το ξερω δημητρη αλλα ειναι πολυ θανατηφόρα συνταγη προπαντοσ σε οπλα με θαλαμεσ 70αρεσ και απλουσ αυλουσ μεχρει 18,4 δεν ξερω να το εξηγησο αυτο το φενομενο τησ βλητικησ.εισαι ποιο εμπειροσ καπια εξηγήσει υπάρχει.το θρυλικο τησ setup για μενα που το φτιαχνο και εγω ειναι στο 1,85×33 που ακομα και σε παγωμένο τοποιο δίνει ρεστα.το οτι την δουλευω χαμηλα μπορει να οφείλεται και στο στροφιο bn2special που εχω.εγω την δουλευω σε τσιχλα , χαμηλα την δουλευεις Ηλια
688 χ 1.80 χ 33 για ζέσταμαΩραιος ηλια δεν την εχω δοκιμασει ποτε αυτη τη psb1 αλλα απο το καινουργιο χρονο στα υποψη.μαλλον στο 688 165-170 με 32.
το μυαλο μας φιλε Ηλια είναι υπερυπολογιστης , απλως στην συγκεκριμενη συνταγή που εγραψες εχεις βρει ακριβως την εικονα της προσκοπευσης που ριχνεις στα πουλια , αυτό δεν καταλαβαινει πολυς κοσμος , δεν υπαρχει φυσιγγι που δεν σκοτωνει , υπαρχει φυσιγγι που εμεις δεν στελνουμε τα σκαγια του στο πουλιΤο ξερω δημητρη αλλα ειναι πολυ θανατηφόρα συνταγη προπαντοσ σε οπλα με θαλαμεσ 70αρεσ και απλουσ αυλουσ μεχρει 18,4 δεν ξερω να το εξηγησο αυτο το φενομενο τησ βλητικησ.εισαι ποιο εμπειροσ καπια εξηγήσει υπάρχει.το θρυλικο τησ setup για μενα που το φτιαχνο και εγω ειναι στο 1,85×33 που ακομα και σε παγωμένο τοποιο δίνει ρεστα.το οτι την δουλευω χαμηλα μπορει να οφείλεται και στο στροφιο bn2special που εχω.
Οκ καταλαβαχαμηλα πολύ εισαι ,
688 χ 1.80 χ 33 για ζέσταμα