Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για εμένα το δυνατό είναι το 688 μετά uue 2000-616-615 και πάει λέγοντας,ένας φίλος παλιός ιδιογωμοτης,μου είχε πει έναν τρόπο να βλέπω τα καψουλια,με ένα κέρμα στην κάννη των 0,05€ και να βλέπουμε το ύψος που παίρνει το κάθε καψουλι

Για εμένα το δυνατό είναι το 688 μετά uue 2000-616-615 και πάει λέγοντας,ένας φίλος παλιός ιδιογωμοτης,μου είχε πει έναν τρόπο να βλέπω τα καψουλια,με ένα κέρμα στην κάννη των 0,05€ και να βλέπουμε το ύψος που παίρνει το κάθε καψουλι
Μπααα,βαλε καλυτερα εναν συγκεντρωτηρα στη θαλαμη να δεις ποσο μακρυα θα παει!!

Μπααα,βαλε καλυτερα εναν συγκεντρωτηρα στη θαλαμη να δεις ποσο μακρυα θα παει!!
Δν νομίζω να έχει τόση δύναμη το καψούλι να σπρώξει το βύσμα ώστε να περάσει από το τσοκάρισμα της κάννης....:rolleyes:
Το έχεις τσεκάρει Σπύρο;;

Δν νομίζω να έχει τόση δύναμη το καψούλι να σπρώξει το βύσμα ώστε να περάσει από το τσοκάρισμα της κάννης....:rolleyes:
Και με ελάχιστο μπαρούτι πάλι μέχρι την μέση πάει.

Αστειευομαι βρε Κωστη μου,πειραζω το φιλαρακι σου με τα μπακαλιστικα που μας γραφει!!!Αν σφηνωσει ας βαλει 20αρι βυσμα!!!!η 16αρι!!

Last edited:
Και εδω τα αποτελεσματα μιας ερευνας που αφορα την σταθεροτητα στα καψυλια!!!Τωρα για να ειμαι ειλικρινεις δεν ξερω χρονικα που τοποθετειται,αλλα οσο ναναι καποια συμπερασματα βγαζουμε.....στην κατω κατω γραμμη αναφερουν τα καψυλια συμφωνως της σταθεροτητας που εδειξαν!!

Attachments

• 20200314_191555.jpg
    20200314_191555.jpg
    289,5 KB · Προβολές: 59
Αστειευομαι βρε Κωστη μου,πειραζω το φιλαρακι σου με τα μπακαλιστικα που μας γραφει!!!Αν σφηνωσει ας βαλει 20αρι βυσμα!!!!η 16αρι!!
Το έχω δοκιμάσει φίλε Σπύρο,δεν είναι μπακαλιστικα,είναι κόλπα παλιών ιδιογωμοτων,και έχει ένα ας πούμε παράδειγμα αν κάποιος δεν γνωρίζει καθόλου την δύναμη τούς,ή από ίντερνετ για να έχει μια εικόνα;)

Και εδω τα αποτελεσματα μιας ερευνας που αφορα την σταθεροτητα στα καψυλια!!!Τωρα για να ειμαι ειλικρινεις δεν ξερω χρονικα που τοποθετειται,αλλα οσο ναναι καποια συμπερασματα βγαζουμε.....στην κατω κατω γραμμη αναφερουν τα καψυλια συμφωνως της σταθεροτητας που εδειξαν!!
Πολύ καλό αυτό το άρθρο που έβαλες και μπράβο σου,και από ότι φαίνεται είναι πάρα πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ τους έτσι δεν είναι;;;;

Το έχω δοκιμάσει φίλε Σπύρο,δεν είναι μπακαλιστικα,είναι κόλπα παλιών ιδιογωμοτων,και έχει ένα ας πούμε παράδειγμα αν κάποιος δεν γνωρίζει καθόλου την δύναμη τούς,ή από ίντερνετ για να έχει μια εικόνα;)
Το νομισμα ειναι επιχαλκομενο-βολιμενιο-ατσαλινο????ποιο εχει καλυτερα βλητικα αποτελεσματα???

Το νομισμα ειναι επιχαλκομενο-βολιμενιο-ατσαλινο????ποιο εχει καλυτερα βλητικα αποτελεσματα???
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει η εικόνα που έβαλες βέβαια, απλά τότε δεν είχαν τίποτα τέτοιο, αλλά δεν το περίμενα φίλε μου το 616 να είναι πιο δυνατό από το 688:rolleyes:

Οπως προαναφερω παντως,δεν γνωριζω ποτε εγινε αυτη η δοκιμη ,χρονολογικα εννοω....
Δεν έχει σημασία, εκτός και τα έχει αλλάξει τα καψουλια η εταιρεία, αλλά δεν πιστεύω, πρέπει να είναι σωστά και με τα τώρα δεδομένα

Δεν έχει σημασία, εκτός και τα έχει αλλάξει τα καψουλια η εταιρεία, αλλά δεν πιστεύω, πρέπει να είναι σωστά και με τα τώρα δεδομένα
Να σου πω και κατι αλλο,διαβαζω και καποια φορουμ στην Ιταλια,εκει λοιπον πριν μερικα χρονια ο μεγαλος βλητικος GIANLUCA GAROLINI ,συμβουλευε μεσω του φορουμ την FIOCCHI,να σταματησει να σπρωχνει στην αγορα μια παρτιδα με 616 τα οποια αποδεδειγμενα ηταν τρομερα ασταθη!!!Και καθοσον γνωριζω αυτη η ασταθεια επαψε να παρουσιαζετε,που σημαινει οτι σοβαρευτηκαν στην FIOCCHI!!!!

Status
Not open for further replies.
Back