Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το ότι είναι λιγο πιο δυνατο δεν σημαινει ότι είναι καλυτερο , το 2000 εχει πολύ πο σταθερη αποδοση και καυση , επισης μου δινει την εντυπωση ότι μαλακωνει κατά καποιο τροπο την αισθηση της τουφεκιας , αφλογιστιες ειχες ποτε με καποια συγκεκριμενα καψουλια ?
Εχω καποιες αφλογισιες σε καποια απο την τελευταια παρτιδα που αγορασα 688 οχι ομως απο τα 686.μπορει το 2000 να ειναι ποιο σταθερο απο το 688 αλλα το 688 πιστευω παει καλυτερα στις προοδευτηκες πυριτηδες οταν τις δουλευω χαμηλα οχι γιατι ειναι ποιο δυνατο αλλα επειδη εχει μεγαλυτερο ανοιγμμα καυσης,γνωμη μου παντα.τωρα για το μαλακωμα τις ντουφεκιας......ας μην τα θελουμε και ολα καπου χανουμε καπου κερδιζουμε.shake hands.

Αυτο που δεν βαζω ποτε τα τελευταια χρονια ειναι καλυκες nobel μου εχουν κοπει,εχει ξεκοληση παφυλας,εχει σχιστει παφυλας οποτε καμια 800-900 αρια Τ4-Τ5 που εχω πανε μονο για τσιχλες.....

Αυτο που δεν βαζω ποτε τα τελευταια χρονια ειναι καλυκες nobel μου εχουν κοπει,εχει ξεκοληση παφυλας,εχει σχιστει παφυλας οποτε καμια 800-900 αρια Τ4-Τ5 που εχω πανε μονο για τσιχλες.....
καινούργιοι οι καλυκες οι Τ4-Τ5 ?

Eχει πεσει παρα πολυ η ποιοτητα των καλυκων τα τελευταια χρονια. Αυτο θελω να πιστευω γιατι αλλιως, η αλλη αιτια δεν μου αρεσει καθολου. Απο καινουριους καλυκες, καλυτερη ποιοτητα πιστευω εχουν οι Fiocchi, οσοι γραφουν ομως Fiocchi Italy στην πατουρα, και κορυφαιοι ολων οι Baschieri-Pellagri. Ομως δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος να πω, γιατι ριχνω ριγμενους κατα κυριο λογο, οποτε δεν ξερω

Παντα καινουργιοι καλυκες.τους ειχα παρει πριν 4-5 χρονια
Θα τους κρατησω εγω, που δεν μου εχουν κανει καπιο προβλημα, εκτος απο καποια ελατ. καψουλια τα οποια κιταζω και τα αλαζω, και θα στα ξεπλ. με λευκη σαρκα. Οταν θα κανουμε μια εξορμ. μαζι.[ΒΡΑΔΥΝΟ].sarcastic.

Θα τους κρατησω εγω, που δεν μου εχουν κανει καπιο προβλημα, εκτος απο καποια ελατ. καψουλια τα οποια κιταζω και τα αλαζω, και θα στα ξεπλ. με λευκη σαρκα. Οταν θα κανουμε μια εξορμ. μαζι.[ΒΡΑΔΥΝΟ].sarcastic.
2 κιλα gk6 η 2.5 κιλα m92s και ασε τις λευκες σαρκες...........

NSI 12/70/12 - 686 - Prima SV 1,28gr x 24gr No.9,5 - GT27 - 6*
Αυτή είναι η συνταγή του LAMBRO SKEET ...
Αν από όλα τα παραπάνω αλλάξει μόνο το καψούλι σε 688, πόσο μπορεί να αλλάξουν τα βλητικά χαρακτηριστικά του φυσιγγίου, ταχύτητα, Pmax, αλλά κυρίως συγκέντρωση & κατανομή;;; .xm.
Είχα πάρει προ καιρού μια κούτα, και προχθές έριξα το 7ο κουτί. Δεν είχα καταλάβει κάτι σε σχέση με παλαιότερες παρτίδες (προηγούμενων χρόνων) εκτός από 5-6 αφλογιστίες (στα 7 κουτιά), που δεν έχω καταλήξει αν οφείλονται στο φυσίγγι ή στο όπλο (μάλλον το δεύτερο, γιατί το καψούλι φαινόταν πολύ ελαφρά χτυπημένο και τα φυσίγγια αυτά τα έβαλα ξανά και πυροδοτήθηκαν κανονικά). Προχθές κράτησα ένα τέτοιο και το έσφαξα, και έτσι είδα αυτή την αλλαγή, δηλαδή όλη η συνταγή ίδια εκτός από το καψούλι: 688 - ενώ τα προηγούμενα χρόνια, όσα είχα σφάξει εγώ τουλάχιστον, είχαν 686. .xm.

Στελιο μπορει να αλλαξουν απο αρκετα εως καθολου... Παιζει ρολο κ η πυριτιδα αλλα κ το ρελιασμα... Αν η πυριτιδα μεταβληθηκε εστω κ οριακα μπορει να ηθελε καποιο πιο γρηγορο καψουλι, η μπορει απλα να μεταβληθηκε το καψουλι κ να ρελιαστηκε λιγο ψιλοτερα το φυσιγγι...
Για την αφλογιστια μαλλον ειναι συνδυασμος... Μαλλον δγλαδη εχουν αρχισει κ εξασθενουν τα ελατηρια της βελονας η η βελονα κ σε συδνυασμο με καλυκες κ καψουλια nobel που ειναι ελαφρα πιο μεσα συμβαινει αυτο... Συν το οτι πολλα 688 εχουν ενα θεματακι με τις αφλογιστιες...

Μετα απο ελέγχο που εκανα σε διαφ. μαρκες φησ. που ειχα ευκερες σε κανενα το νο6 δεν αντ. στην αληθ. διαμετρο. ολλα ηταν 7αρια πάνω κάτω.Σε αντηθ. με τα ΑΜΕΡ. που ηταν σκαρσο5αρι..fiurius.

Kαλημερα στην παρεα. Να γραψω και ενα set up για τις ζεστες μερες στα μπασηματα, το οποιο το δουλευουν πολοι και εκτος Ελλαδος. M92s 1,95./cx2000./drago20./35,5gr no5./kl 57,5 .
Tι μου θυμιζεις!!!!!!!!!!!! :) απλα με επινικελωμενα μεσα!!!! Για εως ποσο χαμηλη θερμοκρασια θα την ελεγες?

Status
Not open for further replies.
Back