Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετα απο ελέγχο που εκανα σε διαφ. μαρκες φησ. που ειχα ευκερες σε κανενα το νο6 δεν αντ. στην αληθ. διαμετρο. ολλα ηταν 7αρια πάνω κάτω.
Welcome to my world... .kkk..sarcastic.

Σε αντηθ. με τα ΑΜΕΡ. που ηταν σκαρσο5αρι..fiurius.
Tα αμερικανικα απο το ν6 και κατω, κ πιο χοντρα δηλαδη, ειναι χοντρικα ενα νουμερο πιο χοντρα σε σχεση με την ελληνοιταλικη αριθμηση που εχουμε συνηθισει...

Για εως ποσο χαμηλη θερμοκρασια θα την ελεγες?

Εγω κ με 7-8 βαθμους που το εχω ριξει δεν με ειχε κρεμασει... Πιο κατω δεν το εχω δοκιμασει...

Tι μου θυμιζεις!!!!!!!!!!!! :) απλα με επινικελωμενα μεσα!!!! Για εως ποσο χαμηλη θερμοκρασια θα την ελεγες?
Toλι, εγω στα μπασίματα που τουφ. φασες στην Ηπηρο , ηταν καλη, πιστεύω χοντρικά γύρω στους 10 βαθμους εντ. θα ειναι.;)

M92s???? moy τελ. πριν καιρο. Θέλεις να σου πάρω 3 κουτακια ετημα με gm3????? no 9???
Οκ φιλος θελω 500 κομματια με 1.60/32 με 7.5μισαρια οχι τιπατα αλλο αλλα για να βγαλω τα μπασιματα.sarcastic..sarcastic.

Kαλημερα στην παρεα. Να γραψω και ενα set up για τις ζεστες μερες στα μπασηματα, το οποιο το δουλευουν πολοι και εκτος Ελλαδος. M92s 1,95./cx2000./drago20./35,5gr no5./kl 57,5 .
Μ92s που θα βρεις;.yelling..yelling.

Kαλημερα στην παρεα. Να γραψω και ενα set up για τις ζεστες μερες στα μπασηματα, το οποιο το δουλευουν πολοι και εκτος Ελλαδος. M92s 1,95./cx2000./drago20./35,5gr no5./kl 57,5 .
Εισαι πολυ large φιλος ακομα και τσιχλες με m92s......?.RESPECT..RESPECT..RESPECT..hair.

Toλι, εγω στα μπασίματα που τουφ. φασες στην Ηπηρο , ηταν καλη, πιστεύω χοντρικά γύρω στους 10 βαθμους εντ. θα ειναι.;)
Παντως εγω τα εριξα και με 4 βαθμους ...μια χαρα πηγαν!!! Και μιλαμε για χηνες αφρικανικες ...4κιλες~!!!! Δυστυχως για παπια τα φτιαξαμε ...σε μερος με χηνες μας πηγε ο kOUNOS!!!!!

Παντως εγω τα εριξα και με 4 βαθμους ...μια χαρα πηγαν!!! Και μιλαμε για χηνες αφρικανικες ...4κιλες~!!!! Δυστυχως για παπια τα φτιαξαμε ...σε μερος με χηνες μας πηγε ο kOUNOS!!!!!
Ναι Τολι καταλαβενο την στενοχώρια που ένιωσες. μπρος στα παπια τιειναι οι χηνες?Κανουν και πολλη θόρυβο οταν πευτουν,ειναι και δυσκ. στο κουβάλημα, αστα έζησες ενα δραμα!!!!.sarcastic.

Ναι Τολι καταλαβενο την στενοχώρια που ένιωσες. μπρος στα παπια τιειναι οι χηνες?Κανουν και πολλη θόρυβο οταν πευτουν,ειναι και δυσκ. στο κουβάλημα, αστα έζησες ενα δραμα!!!!.sarcastic.
Το θεμα εινα ιοτι οι μακρινες δεν επεφταν αχαχα ..τις ψειρες τους σκοτωνα μονο με τα 5αρια .... ασε μωρε παλιο πουλα ...αντε κουβαλα 15 χηνες μεσα στο νερο ...

Σημερα εφτιαξα λιγα φυσηγγακια με sipe 1,45×31spark.με 686&cx2000.περσει που τα δοκιμασα στα τρυγονια με το καψουλι το cx2000.μου αρεσαν πολυ με το 686 δεν ξερω τη απόδοση θα εχει.λογικα θα τα παει καλητερα στησ ποιο ζεστεσ ώρες

Μα η σιπε είναι για τον χειμώνα Ηλία..;)
Άραγε υπάρχουν καλοκαιρινές κ χειμωνιάτικες πυρίτιδες.xm.
Νομίζω πως όχι,Αυξάνοντας η μειώνοντας κατάλληλα την δόση όλες κάνουν για τα πάντα.:)
Από παλιότερο άρθρο του Κ&Φ ένας έμπειρος ιδιογομωτης απαντά σε διάφορες ερωτήσεις.

Αμβρόσιος Δημητρακόπουλος - ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΕΑ, ΚΥΝΗΓΙ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ
http://www.knf.gr/αμβρόσιος-δημητρακόπουλος/

+1000%.και εγω.πυρητιδα για καλοκαίρι η για χειμώνα δεν Υπάρχει στην ιδιογομωση.
Όπως και κανένα άλλο υλικό από μόνο του...
Όλα εξαρτώνται από το όλο στήσιμο του φυσιγγίου...
Απλά κάποιες μπαρούτες (όπως η sipe, s4, gm3) είναι πιο ''ανελαστικές'' και ανεβάζουν πιο εύκολα πιέσεις με μια μικρή τροποποίηση στη γόμωση τους (αλλαγή δοσολογίας ή καψουλιού) από κάποιες άλλες (Ισπανικές PSB-CSB, A1) που είναι πιο ''ελαστικές''...

και όμως υπαρχουν χειμωνιάτικες και καλοκαιρινες πυριτιδες , η κάθε πυριτιδα εχει μια συγκεκριμενη θερμογονο αποδοση και βεβαια μια συγκεκριμενη προοδευτικοτητα βασει του φορτιου που καλιεται να προωθησει , η τεκνα πχ είναι η δευτερη πιο θερμογόνος πυριτιδα , καλο είναι να καίγεται χειμωνα φυσικα , οι ισπανικες δουλευουν τελεια καλοκαιρι , και παει λεγοντας , φυσικα πανω από όλα μετραει το στησιμο του φυσιγγιου αλλα η φεραρι είναι κατασκευασμενη για πιστα και το τζιπ για χωματοδρομο , παει και πιστα το τζιπ αλλα το εργοστασιο το εχει φτιαξει για χωμα , ετσι ακριβως είναι και οι πυριτιδες

Status
Not open for further replies.
Back