A
Εγω μαλλον θα κατεβασω λιγακι την Α....στα 35 θα ειμαι καλα γιατρε μου η να αρχισω τα ψυχοφαρμακα απο τωρααν θελεις την γνωμη μου στα 35 γρ δουλεψε ΜΒ 36 αποκλειστικα και μονο
Τσαμπα πραμα παρτε οσο ειναι καιρος......
Αυτες οι βουλγαρες ηθελαν 7αρια η και ποιο ψιλα καλα ειμαστεΤο φυσιγγι που θα θυμάμαι πάντα σαν το πιο φονικό φυσιγγι στα 31 γρ ήταν της Nsi το S4 titan. Περαστικά τρυγόνια, βουλγαρες, τα έκαιγε σε μακρινές αποστάσεις με ανοιχτά τσοκ.
Να αρχισεις τα ψυχοφαρμακα για σηγουρα αποτελεσματαΕγω μαλλον θα κατεβασω λιγακι την Α....στα 35 θα ειμαι καλα γιατρε μου η να αρχισω τα ψυχοφαρμακα απο τωρα![]()
Prosopiki mou apopsi η jk6 eine poly anoteri an kseris na tin xiristris sosta apo tin MB32Εγω προσ. εχω κατασταλάξει με τα φορτομενα set up.Και θα ασχοληθώ απο νεα σεζόν αποκλ. με set up μεχρι 35 γρ δίνοντας έμφαση σε ταχ. κατανομες, διάτρηση,και τελιοποιοντας τα ηδη υπάρχοντα.Εκτενεστρα θα ασχ. με την ΜΒ32 ΚΑΙ JK6 Aντιστηχα.![]()
κάθε γνωμη σεβαστη , επειδή τυγχανει και εχω δουλεψει λιγο την ΜΒ 32 και την εχω μαθει πια , λες να δουλεψω τωρα JK 6 ??? για πες μας εχεις κανεις δοκιμες ? σε τι είναι ανωτερη από την Ιταλιδα ?Prosopiki mou apopsi η jk6 eine poly anoteri an kseris na tin xiristris sosta apo tin MB32
Exω παρει αρκετα πουλια και με τις δυο. Απο αυτα που μου εχουν δηξη θα ειναι και οι δυο παντα στην ζωνη μου.Prosopiki mou apopsi η jk6 eine poly anoteri an kseris na tin xiristris sosta apo tin MB32
ποια θεωρεις ανωτερη φιλε ?Exω παρει αρκετα πουλια και με τις δυο. Απο αυτα που μου εχουν δηξη θα ειναι και οι δυο παντα στην ζωνη μου.
Το ρέλι με τζαμάκι Δημήτρη τι υπέρ και κατά έχει σε σχέση με το αστέρι?8 αστερι , πρωτος από ολους τους ιδιογομωτες ειχα πριν 5 η 6 χρονια γραψει για αυτο το κλείσιμο σε καποιο αλλλο φορουμ , τοτε ειχε γινει παταγος , δεν είναι καλο , ανεβαζει πιεσεις είναι αχρηστο , τελικα επικρατησε και πολυκυκλοφορησε , τι κανει λοιπον το 8 αστερι ?? οσο αφορα τις βλητικες επιδοσεις , ριχνει ελαφρα τις αρχικες ταχύτητες αλλα αυξανει τις μενουσες ταχύτητες , το βασικοτερο ριχνει ελαφρα τις παραγομενες πιεσεις , οσο αφορα ποσοστα συγκεντρώσεων και κατανομες , το 8 αστερι σπαει το κεντρο της τουφεκιας , δεν κανει το εντονο κεντρο που κανει το 6 αστερι , αλλα γεμιζει ολο τον δραστικο κυκλο με πιο πολλα σκαγια πιο ομορφα κατανεμημένα , για αλλους ειναι πλεονέκτημα για αλλους μειονέκτημα , αυτος που θελει εντονο κεντρο παει σε 6 αστερι , εμενα μου αρεσει η αλατιερα κατανομή γουστάρω 8 αστερι , και προχωράμε
THN JK6 ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ EXTREME.ποια θεωρεις ανωτερη φιλε ?
το ρελι με τζαμακι ερχεται προς το 8 αστερι , πιο χαμηλες ταχύτητες , πιο ομοιομορφη κατανομή με ολο το κυκλο σκαγια , σπαει τα κεντρα όπως το 8 αστερι , φυσιγγι πιο μερακλιδικο , ότι γραφω το εχω ριξει και το εχω μετρησει , δεν γραφω ποτε αερολογιεςΤο ρέλι με τζαμάκι Δημήτρη τι υπέρ και κατά έχει σε σχέση με το αστέρι?
Ευχαριστώ Δημήτρη!το ρελι με τζαμακι ερχεται προς το 8 αστερι , πιο χαμηλες ταχύτητες , πιο ομοιομορφη κατανομή με ολο το κυκλο σκαγια , σπαει τα κεντρα όπως το 8 αστερι , φυσιγγι πιο μερακλιδικο , ότι γραφω το εχω ριξει και το εχω μετρησει , δεν γραφω ποτε αερολογιες
Eγω την μβ που ριχνο με 8αρι καιζ2μ εχει τα χαρακ. αλατιερας. Να ειναι το 8αρι? να ειναι ο ζ2μ? ισος να ειναι και ο συνδ. και των δυο.σε αλλο thread γραφει ο Πανας:
"...Αυτο που το κανει ιδιαιτερο ειναι το κλεισιμο του με 8 αστερι.Το κλεισιμο 8 προσφερει πιο κλειστες τουφεκιες βαζοντας πιο πολλα σκαγια στο κεντρο αλλα και στην περιφερεια."
O Dimitris benelli , γραφει τα αναποδα ...τι ακριβως κανει το 8αρι βρε παιδια???
To καθένα ξεχωριστά, με το κατάλληλο στήσιμο, προάγει την πολύ καλή ισοκατανομή της ντουφεκιάς...Eγω την μβ που ριχνο με 8αρι καιζ2μ εχει τα χαρακ. αλατιερας. Να ειναι το 8αρι? να ειναι ο ζ2μ? ισος να ειναι και ο συνδ. και των δυο.