Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Xaxaxxaa ολα τα βλεπω εγω ιρεμα και αρμονικα τιν ωρα που πρεπι κιοπος πρεπι!!

Δημητρη αν ομως εχουμε εντονα κεντρα μηπως θα μπορουσαμε να ανοιξουμε το τσοκ κατα ενα νουμερο.....η με ενα μεσεο τσοκ να τσουφεκαμε σε αποστασεις μεγαλες αν φυσικα ειμαστε πανω στο πουλι και οχι στο περιπου....λεω μηπως
με την ισοκατανομή εννοω δραστικος κυκλος χωρις κενα , δεν εννοω ανοιχτα τσοκ , το ιδανικο είναι ολος ο δραστικος κυκλος των 40 εκατοστών για μενα να είναι αλατιερα , να μην περναει κουνουπι , όχι να εχει κεντρο μονοοβολο και γυρω γυρω να περνανε ελέφαντες

με την ισοκατανομή εννοω δραστικος κυκλος χωρις κενα , δεν εννοω ανοιχτα τσοκ , το ιδανικο είναι ολος ο δραστικος κυκλος των 40 εκατοστών για μενα να είναι αλατιερα , να μην περναει κουνουπι , όχι να εχει κεντρο μονοοβολο και γυρω γυρω να περνανε ελέφαντες
Mαλλον καταλαβαμε και οι δυο λαθος.εγω λεω με εναν συγκετροτηρα σαν τον draco η sg m. η τον gt που μας δινει πολυ εντονα κετρα αν τα συνδυασουμε μαζι με ενα τσοκ που δινει και αυτο πολυ εντονα κεντρα δεν ειναι σαν να εχουμε ενα τσοκ ποιο σφιχτο...

καλησπέρα
aqouila 1,60x32 616 gualandi 22 κλεισμένο 57.8 9αρια μου βγήκε καλό σε δοκιμές 6 φυσιγγίων που γέμισα για δοκιμές πριν 2 εβδομάδες
καλό σας ακούγετε;;;; για Οκτώβρη.....έχω 1 κιλό και μέσα στην εβδομάδα θα μου το γεμίσει ο φίλος μου :)

καλησπέρα
aqouila 1,60x32 616 gualandi 22 κλεισμένο 57.8 9αρια μου βγήκε καλό σε δοκιμές 6 φυσιγγίων που γέμισα για δοκιμές πριν 2 εβδομάδες
καλό σας ακούγετε;;;; για Οκτώβρη.....έχω 1 κιλό και μέσα στην εβδομάδα θα μου το γεμίσει ο φίλος μου :)
Μάκη, τι μήκος είχε ο κάλυκας ανοιχτός και με πιο όπλο σκέφτεσαι να το ρίξεις?

καλησπέρα
Μακη η συνταγή σου εχει το πολύ 380 μ/δ αρχικη ταχυτητα , στο χαρτονι παει μπαλα , στο κυνυγι σε κρυο ειδικα θα σε αφησει , εισαι πολύ χαμηλα

Mαλλον καταλαβαμε και οι δυο λαθος.εγω λεω με εναν συγκετροτηρα σαν τον draco η sg m. η τον gt που μας δινει πολυ εντονα κετρα αν τα συνδυασουμε μαζι με ενα τσοκ που δινει και αυτο πολυ εντονα κεντρα δεν ειναι σαν να εχουμε ενα τσοκ ποιο σφιχτο...
με δυο λογια φιλε , φτιαχνουμε ένα φυσιγγι για τα 50 μετρα , εγω θελω να εχω ένα κυκλο 50-60 εκατοστών να μην περναει κουνουπι μεσα , αυτό είναι η ισοκατανομή , χωρις κενα η τουφεκια σαν να κοιτας το καπακι του αλατιου , ολος ο κυκλος τρυπες ισομετρικες , δεν με νοιαζουν τα τσοκ και τα κυαθια , αυτά βρες τα μονος σου , εγω θελω στο χαρτονι αλατιέρες

καλησπέρα
Καλο για οκτωβρη μην βιαστης να τη γεμισεις ολη ομως.ισως στο 1.65/31 η32 θα τις πηγαινε λιγο καλυτερα για ποιο μετα και μαλιστα με λιγο χαμηλομα στο ρελι.57.5 και βλεπεις

καλησπέρα
Μακη η συνταγή σου εχει το πολύ 380 μ/δ αρχικη ταχυτητα , στο χαρτονι παει μπαλα , στο κυνυγι σε κρυο ειδικα θα σε αφησει , εισαι πολύ χαμηλα

Συμφωνώ με το Δημήτρη...
Και 'γω αυτό θα σου έλεγα Μάκη, με το διευρυμένο αυλό της sx3 και με τις πρωινές υγρασίες του Οκτώβρη, πιστευω, χρειάζεται λίγο ''ζόρισμα'' ή με καψούλι 688 ή στο 1,65 και λίγο παραπάνω πάτημα...
Στο 1,65 προτείνω καψούλι CX2000...
Πάντως ότι και να γεμίσεις καλύτερα γεμισε λίγα στην αρχή, δοκιμασε τα τον Οκτώβρη και βλέποντας και κανοντας..

Οκτώβρη εδώ είναι καλοκαίρι ακόμα Δημήτρη οι μέρες με τα καλύτερα μπασίματα 14-16 βαθμούς
Καλο για οκτωβρη μην βιαστης να τη γεμισεις ολη ομως.ισως στο 1.65/31 η32 θα τις πηγαινε λιγο καλυτερα για ποιο μετα και μαλιστα με λιγο χαμηλομα στο ρελι.57.5 και βλεπεις
σ ευχαριστώ,θα την γεμίσω όλη γιατί 550 600 φυσίγγια εκεί είμαι στα μπασίματα
για ποιό μετά έχω 1 κιλό psb1 και 1 κιλό g3000 στην άκρη αλλά μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε :)

Οκτώβρη εδώ είναι καλοκαίρι ακόμα Δημήτρη οι μέρες με τα καλύτερα μπασίματα 14-16 βαθμούς

για ποιό μετά έχω 1 κιλό psb1 και 1 κιλό g3000 στην άκρη αλλά μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε :)
Συ' ξέρεις....sarcastic.
Πάντως με το συνδυασμό PSB1 και G3000 και με σωστό στήσιμο, πιστεύω είσαι καλυμμένος για όλες τις κλιματολογικές μεταβολές;)

θελεις συνταγή με Ακουιλα ?

Status
Not open for further replies.
Back