Δεν ξέρω πως να στο στείλω ρε φίλε η ονομασία είναι photo markerΜε ποιά ονομασία συγκεκριμένα είναι η εφαρμογή σου Βαγγέλη;;;
Θέλω να δω πως επεξεργάζεται τη φωτό σε στόχο.
Δεν ξέρω πως να στο στείλω ρε φίλε η ονομασία είναι photo markerΜε ποιά ονομασία συγκεκριμένα είναι η εφαρμογή σου Βαγγέλη;;;
Κάτι βρήκα αν πας στο play store θα αναζητήσεις photo marker θα βρεις εκεί το photo paint( high lithter)Με ποιά ονομασία συγκεκριμένα είναι η εφαρμογή σου Βαγγέλη;;;
Οκ Βαγγέλη.Κάτι βρήκα αν πας στο play store θα αναζητήσεις photo marker θα βρεις εκεί το photo paint( high lithter)
Kαλημέρα .Ουσιαστικά κ.Νίκο μετά το 3 στάδιο έκανες κεντρική σύντηξη στις πτυχές ,σωστά ;
Ωραία είναι Γιώργαρε!!Το διάφανο και το μπλε ίδια συνταγή (MB 32 1,70 X 33) με μόνες διαφορές το καψούλι (2000 και 616) και τα βύσματα (Z2m 21 και GT 21) που όμως παρουσιάζουν διαφορετική ογκομετρία και έτσι το ρέλιασμα στο μεν διάφανο με τον z2m είναι στα 57 χιλιοστά και σε αυτό με τον GT στα 57,5. Και αντίστοιχα το ένα κλείνει με 5 στάδια το άλλο με τρία.
View attachment 26510
View attachment 26511
Το κόκκινο είναι Α0 1,90 Χ 36 + 1,35 αλεύρι με δύο παραλλαγές Drago 14 και SG 14. Ρέλιασμα στα 56, 5.
Με 2000 Νικόλα και 5άριαΩραια ολα Γιωργο....Αυτα με την ΜΒ32 τα εχω μετρημενα για αλλον φιλο και εδωσαν V1,5-380m/s
αλλα με 686 καψουλι .....σε υπολογιζω με CX2000 και GT21 κοντα στο V1,5-390-395m/s .
Με τι καψουλι και Νουμερο σκαγια εκλεισες το σεταπ με την ΑΟ ??
Ναι Κώστα το μπλε είναι Fiocchi με 616.Ωραία είναι Γιώργαρε!!
Ο μπλε κάλυκας είναι fiocchi να φανταστώ....εξού κ η διαφορετική ογκομετρία..+το βύσμα φυσικά.
Με 2000 Νικόλα και 5άρια
δυστυχως εβαλα την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να το φτιαξωΟκ Βαγγέλη.
Θα το ψάξω.
Σε ευχαριστώ!!
Κ εγώ προσπάθησα,αλλά δν τα κατάφερα.δυστυχως εβαλα την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να το φτιαξω