Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο..σε λίγο κενό χώρο με τρίτο που μαγκωνει σου κλέβει δέκατα του χιλιοστου .... απλά εάν σήκωνες λίγο την την κωνική μήπως σου αφηνε τρύπα στην μέση και αντισταθμίζες τα δέκατα που κλέβει το τρίτο... μήπως λέω!

Βρε Τακη μου....τοσο ''κακο''.....για ενα φυσεκι δεν λεει....καταλαβες τι εννοω.....αναλογα την σαλα ( 57,7 )
και τα επιπλα....

Το λεω χωρις να θελω να δημιουργησω ''εντυπωσεις''......και χωρις να θελω να θιξω κανεναν
συναδελφο...το ξεκαθαριζω αυτο.!!!
Ο καθε ενας μας....κλεινει οπου γουσταρει και αγαπαει....και πολυ καλα κανει!!!
Απλα εγω οταν βλεπω 57,8 -57,7....δεν το γουσταρω.

Καλημερα Λαμπη μου!!!! Δεν το ''πιανω'' αυτο που μου λες βρε φιλε....τι εννοεις ογκομετρια 62,20 + -
οπως οι chgddite ???
Η πραγματική εσωτερική ογκομετρία ,απο το πυθμένιο μέχρι τα χείλη του κάλυκα .
Το πυθμένιο της ΜΑΧΑΜ είναι πιο ψηλό .

Η πραγματική εσωτερική ογκομετρία ,απο το πυθμένιο μέχρι τα χείλη του κάλυκα .
Το πυθμένιο της ΜΑΧΑΜ είναι πιο ψηλό .

Και παλι δεν σε ''πιανω''.....Ο πυθμενας του ΜΑΧΑΜ ειχει 1 χιλιοστο διαφορα απο του cheddite...
Oταν σε ενα σεταπ σε cheddite καλυκα η ογκομετρια ειναι στα 11 χιλιοστα απατητου χωρου ...στον
ΜΑΧΑΜ ειναι 10 χιλιοστα....
Αυτο το 62,20 τι ειναι ???

Και παλι δεν σε ''πιανω''.....Ο πυθμενας του ΜΑΧΑΜ ειχει 1 χιλιοστο διαφορα απο του cheddite...
Oταν σε ενα σεταπ σε cheddite καλυκα η ογκομετρια ειναι στα 11 χιλιοστα απατητου χωρου ...στον
ΜΑΧΑΜ ειναι 10 χιλιοστα....
Αυτο το 62,20 τι ειναι ???
Η ένδειξη στο παχύμετρο αν μετρήσεις εσωτερικά ένα άδειο κάλυκα cheddite μέχρι το χείλος του κάλυκα

ετσι ειχα βρει ενα δικο μου φυσιγγι το οποιο μου ειχε πεσει εκει που εχω τα σκυλια και το βρικα την ανοιξη μετα απο πολες βροχες ο παφυλας ηταν σχεδον σαπιος και το αλευρι ετσι !!! και ηταν και με 800χ πηγε τσαμπα ,ποιος τον ειπε τον τυπο οτι το μπαφερ για δραμια εχει 2 ευρω τα 100 γρ ??

Καλά ο κάθε ένας βγαζει μια φωτό με ότι νάνε και γράφει ότι θέλει
Για το αλεύρι βρώμης γράφουν παλιά βιβλια ιδιογωμοσεων στην Αμερική
απλα κάποια στιγμή σαν γνώση χάθηκε. Που ξερω εγω τι έχει κάνει αυτός, και από τον τρόπο που γράφει δείχνει και εμπάθεια.
Επείδη το έχω δοκιμάσει σε βόλια στο εικοσαρι δεν είχα κάποιο θέμα και το αποτέλεσμα ήταν προς το καλύτερο.
Αμα κανείς διαφορες μ……ες που έχω διαβάσει και βάλεις και αλεύρι, ε τότε δεν φταίει η μ……ια που έκανες αλλά το αλεύρι.

Status
Not open for further replies.
Back