Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντως σε μια προχειρη αναζητηση σε γνωστο φορουμ....οπου τα μελη του εχουν κανει πειραματα με φυσιγγια γεμισμενα με αλευρι βρωμης δεν παρατηρηθηκε καποιο προβλημα στην υγρασια....το ιδιο μου εχει πει και γνωστος ιδιογομωτης ο οποιος τα εχει τεσταρει....τωρα τι να πω .....

Last edited:
Παντως σε μια προχειρη αναζητηση σε γνωστο φορουμ....οπου τα μελη της εχουν κανει πειραματα με φυσιγγια γεμισμενα με αλευρι βρωμης δεν παρατηρηθηκε καποιο προβλημα στην υγρασια....το ιδιο μου εχει πει και γνωστος ιδιογομωτης ο οποιος τα εχει τεσταρει....τωρα τι να πω .....
Εγώ προσωπικά αλεύρι θα βάλω ΜΟΝΟ όταν το βύσμα που χρησιμοποιώ κ θέλω υποχρεωτικά να δουλέψω,έχει διαφυγή του buffer προς την πυρίτιδα....ΠΟΤΕ σε βαλτοφύσιγγα δν βάζω αλεύρι επιδή τα φυσίγγια μου βρέχονται.

Παντως σε μια προχειρη αναζητηση σε γνωστο φορουμ....οπου τα μελη του εχουν κανει πειραματα με φυσιγγια γεμισμενα με αλευρι βρωμης δεν παρατηρηθηκε καποιο προβλημα στην υγρασια....το ιδιο μου εχει πει και γνωστος ιδιογομωτης ο οποιος τα εχει τεσταρει....τωρα τι να πω .....
Έτσι είναι και υπάρχει και εξηγήσει, κάτι άλλο έχει κάνει ο φίλος και δεν το λένε.
εχω δει το έξεις, περνούν ότι νανε και το βαφτίζουν αλεύρι βρώμης. Το καλύτερο είναι να το κανείς μονος

Υπαρχουν αρκετοί τρόποι και.μέσα πλεον για τον ιδιογομωτη .Χωρις να εχω ασχοληθει με αλευρια και μπαφερ ποτέ .Εχω αντιληφθει οτι αυτα δεν ειναι χθεσινά δημιουργήματα αλλα αρκετα παλιότερα απλά τότε τα χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι που μαλλον δεν το διεδιδαν κιόλας.Τώρα ολα αυτά συμβαλουν στην καλυτερη ποιοτητα ντουφεκιας δηλ καλυτερη κατανομη και σταθεροτερο ισως φυσιγγι.Η τεχνολογία βεβαια προχωράει και όλα αυτά μπορει να τα πετύχει καποος ιδιογομωτης και χωρις τα παραπανω με ταπες που ταιριαζουν στην κανη του που δεν ειναι απραιτητο να ταιριαζει της ιδιας εταιρίας σε διαφορετικο φασμα γρ και νουμ σκαγιων και με τσοκ διαφορων εταιριων η επιλεγοντας ακομη να ριχνουν με θαλαμη που αντιστοιχεί στα γρ που κυνηγανε κανες αναλογων αυλων κτλ Τίποτα δεν υπάρχει που ειναι το μονο καλό υπάρχει μεγαλη ιστορια και ψαξιμο πισω από όλα αρκεί να εχεις όρεξη και ανοιχτο μυαλό .Ετσι ο κάθε ενας δουλευει με οτι βολευεται και αφου αυτος ειναι ικανοποιημένος ενοειται ότι οι άλλοι περισσεύουν είναι τόσο απλό και πρέπει να ειναι και αποδεκτό από ολους .Εξάλλου το καλό φυσιγγι ειναι μια υποκειμενικη αποψη θα ηταν αντικειμεννικη μονο αν ριχναμε ολοι με ακριβως ολοιδιο ντουφεκι και βρισκομαστε στο ιδιο σκοπευτικο επίπεδο πράγμα αδύνατο .Και να ξερεται το φυσιγγι ειναι σαν το γλυκο ολοιδια συνταγη φτιαχνουν δυο ατομα αλλά του ενος ειναι καλυτερο .

Εγώ προσωπικά αλεύρι θα βάλω ΜΟΝΟ όταν το βύσμα που χρησιμοποιώ κ θέλω υποχρεωτικά να δουλέψω,έχει διαφυγή του buffer προς την πυρίτιδα....ΠΟΤΕ σε βαλτοφύσιγγα δν βάζω αλεύρι επιδή τα φυσίγγια μου βρέχονται.
Κάνε μια κεντρική ρε φίλε να μην έχεις άγχος για το νερό!!;)

Κάνε μια κεντρική ρε φίλε να μην έχεις άγχος για το νερό!!;)
Ρε Κωστή, μου έχει περάσει από το μυαλό,αλλά επιδή έχω ψιλοφορτωμένη τη Sipe
(μόνο sipe στο υδρόβιο) φοβάμαι κ λίγο, μη τρίξουν τα κόκκαλα της παλιό Fabarm....:confused:

Ρε Κωστή, μου έχει περάσει από το μυαλό,αλλά επιδή έχω ψιλοφορτωμένη τη Sipe
(μόνο sipe στο υδρόβιο) φοβάμαι κ λίγο, μη τρίξουν τα κόκκαλα της παλιό Fabarm....:confused:
Εγώ σε όλα τα αλευρωμενα κάνω μια μικρή κεντρική για το καλό!!

Και οποίος έχει απορία να δει τι κάνει το αλευρι και αν δουλεύει ας έρθει να κάτσει δίπλα μου,να βάλει μόνο γυαλιά για να μην του μπαίνουν τα αλευρια στα μάτια!!:cool:
To πρόβλημα το μεγάλο είναι ποιός έχει κ@λο να ζυγίζει αλεύρια , να ανακατεύει αλεύρια o_O και να κλείνει
το φυσίγγι . Ο χρόνος γεμίσματος διπλασιάζεται .hair.
Το ότι δουλεύει δεν χωρά συζήτηση και μάλιστα εξαιρετικά .

View attachment 29815
Τι γνώμη εχετε;

Και εγω.....ζητωντας σου προκαταβολικα συγνωμη.....σου λεω οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το βρωμαλευρο!!!
Να μας γραψει τι μαλακια εχει κανει.....και τι εχει βαλει μεσα στο φυσιγγιο.....γιατι αυτο που εχει βαλει
ΒΡΩΜΑΛΕΥΡΟ δεν ειναι.
Πριν βαλεi φωτο για δημιουργια εντυπωσεων......να ξερει τι βαζει και τι γραφει....
Οπως εγραψε και ο Στελιος....και εγω για σιμιγδαλι το βλεπω.

Μαλακιες βαζει αυτος στο οπλο του που ειναι ασχετος....και ΟΧΙ εμεις !!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου!!!!

Και παντα.....φιλικα.!!!!

Last edited:
Καλημέρα Νίκο νομίζω ότι αυτό το κείμενο με τις φωτογραφίες το έχει ψαρέψει ο συνάδελφος από το Facebook...και το ανέβασε για να κάνουμε κουβέντα....πρέπει να σου ανέβασε την πίεση πρωί πρωί....:):):)

Καλημερα Στρατο μου!!!! Δεν εχει σημασια απο που την ψαρεψε....σημασια εχει οτι εβγαλε με τα
γραφομενα του αυτος στο f/b ολους τους ιδιογομωτες ασχετους.....και οτι καταστρεψαμε τον εγκεφαλο μας με
μαλακιες....Αν μη τι αλλο ο ανθρωπος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ...
Κοιτα τι κανει το βρεγμενο σιμιγδαλι...φιλε....Μην το κανεις ΠΟΤΕ...τα BAR θα φτασουν στον ΘΕΟ !!!

εικόνα_Viber_2021-07-23_08-34-11-859.jpgεικόνα_Viber_2021-07-23_08-34-23-259.jpg

Αυτα.....για οσους δεν γνωριζουν..... :)

Last edited:
Καλημερα Στρατο μου!!!! Δεν εχει σημασια απο που την ψαρεψε....σημασια εχει οτι εβγαλε με τα
γραφομενα του ολους τους ιδιογομωτες ασχετους.....και οτι καταστρεψαμε τον εγκεφαλο μας με
μαλακιες....Αν μη τι αλλο ο ανθρωπος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ...
Κοιτα τι κανει το βρεγμενο σιμιγδαλι...φιλε....Μην το κανεις ΠΟΤΕ...τα BAR θα φτασουν στον ΘΕΟ !!!

View attachment 29823View attachment 29824

Αυτα.....για οσους δεν γνωριζουν..... :)
Στόκος έγινε.... θέλει προσοχή...

Στόκος έγινε.... θέλει προσοχή...

Nαι γι'αυτο και αποφευγω το σιμιγδαλι....Εαν βραχει το φυσιγγιο και ''μουλαρωσει'' το σιμιγδαλι...
το κλειστρο το ψαχνεις στα χορταρια....Θα εισαι τυχερος εαν δεν ψαχνεις και καποια δαχτυλα!!!

Ειδικοτερα σε βολια και φυσιγγια βαλτου ΠΟΤΕ σιμιγδαλι μεσα φιλε!!!!

Status
Not open for further replies.
Back