Τουφεκιες μονο ψιλα και σε ακτινα 100 μετρα ουτε γαιδουρι δεν πρεπει ναχει![]()
Θα ανοίξει γρηγορα η τουφεκια....γιατι δεν την εκανες 34 γραμμαρια ??
Τουφεκιες μονο ψιλα και σε ακτινα 100 μετρα ουτε γαιδουρι δεν πρεπει ναχει![]()
Εχω καμποση σοκολ και θελη καψιμο.στα 34γρ θα ειταν λιγο αγριο λογο μικρου αμορτισερ.εχει μεγαλη ογκομετρια αυτηΘα ανοίξει γρηγορα η τουφεκια....γιατι δεν την εκανες 34 γραμμαρια ??
Εχεις τέτοιο όπλο Γιάννη η βρήκες από φιλο?Αυτον τον διαολο δοκιμασα σημερα με ενα ζαμπαλα cal 10 νο 4 γρ ουτε ξερο.οπλο κοντα στα 6 κιλα τσοκ 1*3* την ακουσα στερεοφονηκηαλα απο κρουση αστο.στα 40 μετρα με μια ντενεκα της φετας που το δοκιμασα,την τιναξε αλα 10 μετρα πισο,μαζι και εμενα βεβεα
βαρβαρο οπλο ρεσης
παο 106 ειναι
![]()
![]()
αυριο θα σφαξο ενα ναδο τη εχουν βαλη μεσα
3 1/2"Αυτον τον διαολο δοκιμασα σημερα με ενα ζαμπαλα cal 10 νο 4 γρ ουτε ξερο.οπλο κοντα στα 6 κιλα τσοκ 1*3* την ακουσα στερεοφονηκηαλα απο κρουση αστο.στα 40 μετρα με μια ντενεκα της φετας που το δοκιμασα,την τιναξε αλα 10 μετρα πισο,μαζι και εμενα βεβεα
βαρβαρο οπλο ρεσης
παο 106 ειναι
![]()
![]()
Ok ευχαριστω!Αυτά είναι αν και νομίζω ότι δεν κατασκευάζονται πλέον.
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/12893
Αν ψάξεις στις παρακάτω ιστοσελίδες θα βρεις αρκετά που κάνουν την ίδια δουλειά.
https://www.truglo.com/
https://www.hivizsights.com/
Πόσο την γέμιζες Γιάννη;Βραδινες αλχιμιες
Σοκολ πολονιας στα 32γρ νο8 πατενταρισμενα ελαφρος τα σκαγια.με κετσε φελο αναποδο αποκεντροτιρα.προωριζετε για μπεκατσα σε πολη πικνο
Το περίεργο θα ήταν να μας έλεγες ότι ... δεν "την άκουσες" !!! Χαχααχ !!!Αυτον τον διαολο δοκιμασα σημερα με ενα ζαμπαλα cal 10 νο 4 γρ ουτε ξερο.οπλο κοντα στα 6 κιλα τσοκ 1*3* την ακουσα στερεοφονηκηαλα απο κρουση αστο.στα 40 μετρα με μια ντενεκα της φετας που το δοκιμασα,την τιναξε αλα 10 μετρα πισο,μαζι και εμενα βεβεα
βαρβαρο οπλο ρεσης
παο 106 ειναι
![]()
![]()
Εάν το γεμίσεις με δι βασική πυριτιδα δεν χρειάζεται στροφειο για μονοβολα εγώ χρησιμοποιώ το cortini t2 και η μυτη του μόνοβολου είναι αρκετά κάτω από το τελείωμα του ρελιου.τα πεταλα του κυαθιου που συγκρατεί το βλήμα τα προκοβω για να από χωρίζονται με το που βγουν από την κάννη του οπλουΜε την mbx32 στα 2γραμμαρια το gualbo φτανει 460m/s.
Πολυ ευθυβολο για εμενα...λιγη προσοχη θελει στο ρελιασμα να μην εξεχει η μυτη του.
Προσωπικα το ρελιαζω με στροφειο για μονοβολα.
Πόσα γραμμάρια είναι αυτό το Μασουρι????
Αυτό που βλέπω είναι ότι κοιτάς να έχει πολύ καλή έμφραξη οι τάπες, να μην φεύγουν αέρια.
Παντα δηνο μεγαλι σημασια στην εμφραξη.οστε να δοση το φησηγκη το μαξιμουμΑυτό που βλέπω είναι ότι κοιτάς να έχει πολύ καλή έμφραξη οι τάπες, να μην φεύγουν αέρια.
Τόσο βασικό είναι και ιδίως για τα διασποράς?
Παλιά θυμάμαι γρατζουνούσαμε την μάλλινη από δίπλα για να χάνει?
ΟΙ διβασικες ειναι δυσκολες στο γεμισμα τους, οσον αφορα το προσεκτικο ζυγισμα. Απο αυτη την αποψη και μονο το λεω, οτι δεν κερδιζεις κατι χρησιμοποιωντας μια πιο ιδιοτροπη πυριτιδα.
Καλησπέρα σας μπορείτε να μου προτείνετε συνταγές για Α0 από 34 έως 40 γραμμάρια σας ευχαριστώ..
Σωστόοοοςςς.....Παντα δηνο μεγαλι σημασια στην εμφραξη.οστε να δοση το φησηγκη το μαξιμουμ
IPSC training?Θα στήσεις έναν ντενεκέ ξαπλωμένο. Με το όπλο γεμάτο με μονόβολο θα περπατήσεις από τον ντενεκέ 50 καλά βήματα.
Θα γυρίσεις αμέσως και θα τουφεκίσεις τον ντενεκέ.Γρήγορη τουφεκιά χωρίς μα-μου.
Αν τον πετύχεις τον ντενεκέ τότε κυνήγα με μονόβολο. Αν όχι τότε μόνο δράμια.
Ο τενεκές πόσο μεγάλος να είναι ;;;Θα στήσεις έναν ντενεκέ ξαπλωμένο. Με το όπλο γεμάτο με μονόβολο θα περπατήσεις από τον ντενεκέ 50 καλά βήματα.
Θα γυρίσεις αμέσως και θα τουφεκίσεις τον ντενεκέ.Γρήγορη τουφεκιά χωρίς μα-μου.
Αν τον πετύχεις τον ντενεκέ τότε κυνήγα με μονόβολο. Αν όχι τότε μόνο δράμια.