Δοκιμές κάνεις με τα διαφορετικά βύσματα ή τα έχεις για πρώτο και δεύτερο ? Έχουν διαφορά στην κατανομή ?Σιπε 33γρ νο6.με καρδαρα 25 και ακουηλα εβο 24
Δοκιμές κάνεις με τα διαφορετικά βύσματα ή τα έχεις για πρώτο και δεύτερο ? Έχουν διαφορά στην κατανομή ?Σιπε 33γρ νο6.με καρδαρα 25 και ακουηλα εβο 24
Δοκημες ναδο τη θα δοσουνΔοκιμές κάνεις με τα διαφορετικά βύσματα ή τα έχεις για πρώτο και δεύτερο ? Έχουν διαφορά στην κατανομή ?
Κι'εσύ σαν εμένα πολλούς αρσενικούς σήκωσες ?Δοκημες ναδο τη θα δοσουν
Κι'εσύ σαν εμένα πολλούς αρσενικούς σήκωσες ?
το περίεργο θα είναι να μην έχουν διαφορές!!!!Δοκιμές κάνεις με τα διαφορετικά βύσματα ή τα έχεις για πρώτο και δεύτερο ? Έχουν διαφορά στην κατανομή ?
Γιάννη γιατί 615; Επειδή έχεις τη σιπε στο 1,70; Λογικά θα είσαι πάνω από 420m/s...12χ68,50 με 615 1,70χ33 πατιμα στα 57,50
Συγνωμη που επεμβένω...για να παρειςΓιάννη γιατί 615; Επειδή έχεις τη σιπε στο 1,70; Λογικά θα είσαι πάνω από 420m/s...
Σε ένα νορμάλ σεταπ στα 33 γραμμάρια με 6 αρι πόσο θα έβαζες ;
Τι συγνώμη ρε μάστορα;;;Συγνωμη που επεμβένω...για να παρεις
420m/s + με τη sipe δεν παίζει τοσο ρολο το καψυλι...αν της δόσης καλη εμφραξη θα παρει γκάζια...αλλα με ρέγουλα τη δοσολογια...
Η sipe βρισκει τον εαυτό της απο τα 34gr κ λιγο πιο πανω...με μια απλη βυσματωση κ πατημα 57.5 με cx2000 στο 1.65 παιζει γυρω στο 405-410m/s....απο κει κι επειτα αρχιζει κ turdίζει....για να μη σκορπίσει τοσο η τουφεκια σε αυτα τα πλαίσια, ΝΑΙ γουσταρει το 615...Τι συγνώμη ρε μάστορα;;;
κουβέντα κάνουμε... εννοείται ότι μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου!!!
Θεωρώ ότι σωστό είναι αυτό που έγραψες μέχρι τα 34 γραμμάρια σε αυτή τη πυρίτιδα...μήπως όμως από κει και πάνω πρέπει να το "προσέχουμε" αυτό;
Το λέω εντελώς θεωρητικά...μιας που οι δοκιμές είναι λίγες με τη σιπε....
κωστα τα καψουλια που ταιριαζουν στην σιπε ιδιως την παλια ειναι 615 684 με αποκορυφωμα το cx50Συγνωμη που επεμβένω...για να παρεις
420m/s + με τη sipe δεν παίζει τοσο ρολο το καψυλι...αν της δόσης καλη εμφραξη θα παρει γκάζια...αλλα με ρέγουλα τη δοσολογια...
Σπυρακο ναι συμφωνώ σε αυτο το εχω ξανα ακουσει...δεν τα εχω δοκιμασει τα καψουλια 684 κ cx50 ουτε το cx1000 να πω την αληθεια...κωστα τα καψουλια που ταιριαζουν στην σιπε ιδιως την παλια ειναι 615 684 με αποκορυφωμα το cx50
cx50 και 615 μονο αυτα με μαλλινη και ρελι και θα δεις πολλα πραγματαΣπυρακο ναι συμφωνώ σε αυτο το εχω ξανα ακουσει...δεν τα εχω δοκιμασει τα καψουλια 684 κ cx50 ουτε το cx1000 να πω την αληθεια...
Σήμερα μου κρέμασε τη μασέλα μου κανονικά Κώστα.... 40 μέτρα πατημένα με 3 άστρα και το αγριοπερίστερο κατεβαινε σαν χαρτοπετσέτα...μου έπεσε το γ@@@νο στην άκρη του γκρεμού και μετά στη θάλασσα...μισό μέτρο να το άφηνα ακόμα θα το χα στα χέρια μου.....Η sipe βρισκει τον εαυτό της απο τα 34gr κ λιγο πιο πανω...με μια απλη βυσματωση κ πατημα 57.5 με cx2000 στο 1.65 παιζει γυρω στο 405-410m/s....απο κει κι επειτα αρχιζει κ turdίζει....για να μη σκορπίσει τοσο η τουφεκια σε αυτα τα πλαίσια, ΝΑΙ γουσταρει το 615...
Μπορει να στήσεις μάλλινη με 615 και να σου δώσει κατι m/s που θα κρεμασει η μασελια σου...![]()
Το 616 δεν κάνει με την σιπε ?cx50 και 615 μονο αυτα με μαλλινη και ρελι και θα δεις πολλα πραγματα
Εμενα δεν μου αρέσειΤο 616 δεν κάνει με την σιπε ?
1,65παλη με 615Γιάννη γιατί 615; Επειδή έχεις τη σιπε στο 1,70; Λογικά θα είσαι πάνω από 420m/s...
Σε ένα νορμάλ σεταπ στα 33 γραμμάρια με 6 αρι πόσο θα έβαζες ;
Στέφανε έχω ρωτήσει κι εγώ παλιούς ιδιογομωτες που τη δουλεύουν πολλά χρόνια και μου είπαν όλοι ότι το 616 δεν πάει με τη σιπε. Σε ιταλικά σάιτ βλέπω ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν αλλά στα χαμηλά γραμμάρια. Οι περισσότεροι 615 βάζουν.Το 616 δεν κάνει με την σιπε ?
Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη!!!1,65παλη με 615![]()
δηνατα καψηλια απο 28γρ μεχρει 30,31 το πολη.λατρεβη το 615 απο 32γρ και πανο.ειναι το στηχιοτης