ΛΟΙΠΌΝ
ο Νίκος
@ΝίκοςΠ
την ψυλλιάστηκε την δουλειά
για να βγει η ογκομετρία, πρέπει να τίγκαρε στον φελλό ο φίλος (εάν γράφει αληθινή συνταγή, που μάλλον έτσι είναι γιατί πήγε σε διαγωνισμό)
σε αυτό που θέλω να εστιάσω, είναι οι
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ στις πιέσεις! (και όχι μόνο στις πιέσεις)
ανομοιομορφία μέχρι εκεί που δεν πάει!
λες και έριξε 4 διαφορετικές συνθέσεις (η 4 και 5 είναι σχεδόν ίδιες)
ας μείνουμε στις πιέσεις
ας ονομάσουμε Α,Β,Γ,Δ,Ε τα φυσίγγια που δοκιμάστηκαν
168 μπαρ διαφορά η μέγιστη (Ε) από την ελάχιστη (Α)!
και τι κερδίζουμε;
V1 17 m/sec και ΚΥΡΙΩΣ V10 ΜΟΛΙΣ
9 m/sec!!!!
πως όμως; με πόση ΕΚΠΤΩΣΗ στην ποιότητα της τουφεκιάς μας οεο;
σύγκριση Α & Β
το Β με 58 μπαρ παραπάνω δίνει ΜΟΛΙΣ V1 +2 m/sec και
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ V10 από το Α!!!!
σύγκριση Γ & Δ
το Δ με 70 μπαρ παραπάνω δίνει ΜΟΛΙΣ V1 +6m/sec και
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ V10 κατά 2 m/sec από το Γ!!!!
τουτέστιν μεγάλες πιέσεις=> ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ => κακή ποιότητα
αυτό να το δουν οι φίλοι που φορτώνουν με μπούκοβο τα κεμπάπια τους για να τα κάνουν φαρμακερά.....
να το δουν και κάποιοι άλλοι που αμφισβητούν ότι σκάγια που ξεκινούν με μικρότερες αρχικές ταχ. μπορεί να έχουν μεγαλύτερες μένουσες!
να δούμε επίσης πόσο πλασματικά και αποπροσανατολιστικά δρουν οι μέσοι όροι Μ.Ο.!
βλέπεις 775 bar V 1 427 m/s και λες καλό κεμπάπ είναι.... ναι όντως καλό κεμπάπ φουλ στην πατάτα είναι!
ο αείμνηστος Βλαχόπουλος (για να απαντήσω και στον Άλεξ
@Berben ), μου είπε να κοιτάω στα 10 μ τις ταχύτητες, σε σχέση με τις αρχικές....... μου είπε κι άλλα που αν τα γράψω θα σας στεναχωρήσω ιδιογομωτάδες μου!
υ.γ. φίλε Νίκο
@Νίκος cal 20, σε κάποια στιγμή με ρώτησες για τον συγχωρεμένο και σου ζήτησα να γράψεις εσύ (ίσως να ξέρεις και περισσότερα και πιο τεκμηριωμένα), εγώ όλο κι όλο μίλησα μερικές φορές στο τηλέφωνο μαζί του. Με ρώτησες και για το όπλο του. Ξέρω ότι είχε και ένα 20αράκι και πως ήταν οπαδός του Cal 20., δεν ξέρω αν κυνηγούσε μόνο με αυτό, σίγουρα όμως έφτιαχνε φοβερά φυσίγγια διαμ.20